çok yoğun bir hafta olacak senin için kolay gelsin canım allah yardımcın olsun kuzulara mutlu yıllarSelam kızlar
Yatılı misafirim vardı ve açıkcası sürekli dışarıda idik birde eşim yapı fuarın da idi gidil gelip yedik valla sabahta okula geç kaldım tartışamadım yarın sabah tartılıcam görücem belamı:)
Yarın bebeklerimin dgünü ve öyle yoğun bir haftaki okul sonrası akşama kdr seminerim var
Ve evde yapıcam kutlamayı artık annem kaynanam yapacak bir şeyler:)
İşin kötüsü bana xs bir elbise aldırdılar ya kilo adıysam
İnsanlar zayıflamışsın diyor ama galiba spor yapmam lazım pilates mi yapsam evde eskiden yapıyordum
Öyle işte şişirdim kafanızı
maşallah canım bende verdin sandımKilo aldım canım
Maşallah çok iyi vermişsin canım tebriklerGüncel kilom 75.5 giden 1.200
Durun çağıralım gelsin kaçaklar.
Ak kelebek asya_01 B beyazbulut16 F Fyyy mary jane
Nerdesiniz kızlarrrrr yoksa kaçamak mı yapıyorsunuz
Duygularıma tercüman oldun anka
Eeee sen nasılsın. Yarın benim diyetisyen randevum var zaman nasıl geçiyor ya. Bu gün kalsın yarın başlarım derken 15 gün geçtiDuygularıma tercüman oldun anka
Senin 12.cuma nasıl gidiyor arada yolluyorum çoooook katılumcın var kolay gelsinasya_01 cumadan beri girmemiş iyidir inşallah. Merak ettim şimdi bak..
Çok iyi şimdilik bakalım inşallah hep böyle coşkuyla gider.Senin 12.cuma nasıl gidiyor arada yolluyorum çoooook katılumcın var kolay gelsin
Karatayla ben eskiden çok iyi vermiştim ama bu sene yapamadım ya. Diyetisyeni de yapamadım. Şimdi takım sayesinde yaparım artık sanırım. İmam böyle yaparsa cemaat napsın demesinler diye mecbur vericez kilolarıKaratay tam bana biçilmiş kaftan anka
+ emzşrmek + kızdan kalan kaza orucu süper gidiyor elhamdülillah
İnşallah bakalım canım.İzliyorum süper motive ediyorsun ama evini ihmal etmiş bir terzi durumu var sahi
inşallah verirsin