- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım tabikide kaçamak yapılabilir kilo vermediğimiz kaçamak anlamınada gelmemeliGünaydın kızlar
Nasılsınız nasıl gidiyor
Veremediğimizde yada kaçamak yaptıpımızda da yazsak bunlar zayıflamanın doğal süreci
Geçmiş olsun canım nesi varGünaydın... Benim bebek hasta gece hiç uyumadı
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın... Benim bebek hasta gece hiç uyumadı
Geçmiş olsun canım nesi var
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Bizimkinin de bir yaş karma aşısı var biraz ağır geliyormuş tedirginim
Geçmiş olsun canım inşallahGünaydın... Benim bebek hasta gece hiç uyumadı
İçin rahat olsun hiçbirşey olmuyorGeçmiş olsun Allah şifa versin
Bizimkinin de bir yaş karma aşısı var biraz ağır geliyormuş tedirginim
Teşekkür ederim. Ateş ishal bir arada. Doktora gideceğiz öğleden sonra bakalım dişten gibi geliyor ama yine de bi soralım dedim.
Dişten olabilir evet allah şifa versin canım
Sağol canım. Bilmem benim diğer çocuklarımda sorun olmadı inşallah sizde de olmaz.
Çiriş ne canım.Bugün arazideydim hep akşam anca eve attım kendimi mercimek çorbası ve yumurtalı çiriş yaptım çok lezzetli oldu.. Yarın büyük ihtimalle oruç tutac agım.. Şimdi ise çay vakti
Günaydın canım amin seninde Kandil'in mübarek olsunGüüünaydııııın
Berat kandiliniz mübarek olsun
canım oğlum beşikten düştüsıpa ben üstümü değiştiğim sıra döndü beşikten bir baktım feryat figan yerde öldüm öldüm dirildim.kaç gün hastaneye git gel yaptım.eskisi gibi giremiyorum nefes aldırmıyor şuan banaasya_01 cumadan beri girmemiş iyidir inşallah. Merak ettim şimdi bak..
Yook yok ben kaçamak yapmıyorum..ikiDurun çağıralım gelsin kaçaklar.
Ak kelebek asya_01 B beyazbulut16 @Fyyy @mary jane
Nerdesiniz kızlarrrrr yoksa kaçamak mı yapıyorsunuz
Geçmiş olsun yaaaacanım oğlum beşikten düştüsıpa ben üstümü değiştiğim sıra döndü beşikten bir baktım feryat figan yerde öldüm öldüm dirildim.kaç gün hastaneye git gel yaptım.eskisi gibi giremiyorum nefes aldırmıyor şuan bana