- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Yaparsın tabi neden olmasınHatırlayalım canum
Şimdi emin olmak icin baktım on kg imiş hedefim üçü gitti çok şükür bayram a 68 kasarsam 65 yaparım inşallah şu an 75 -76 arasıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın tabi neden olmasınHatırlayalım canum
Şimdi emin olmak icin baktım on kg imiş hedefim üçü gitti çok şükür bayram a 68 kasarsam 65 yaparım inşallah şu an 75 -76 arasıyım
Bombastik çikolataİki lokma ne
Karışık diyetler benim için kafa karıştırıcı oluyor ana senin enerjini çok seviyorum lütfen burayı ihmal etmeKızlar günaydın. Cuma takımlarında kendi takımımı açtım. Çok heyecanlıyım. Artık kilo vermeme sallama şandım kalmadı. Takım için çok dikkat etmem lazım Katılmak isteyen olursa beklerim.
Gelirim canım fırsat buldukça. Karatay yapmayınca uğrayamıyorum pek.Karışık diyetler benim için kafa karıştırıcı oluyor ana senin enerjini çok seviyorum lütfen burayı ihmal etme
dün onun için hatırlattım zatenAsya sen bize hatırlasana sık sık bu hedefleri
çatladılar hasetten çatladılarrOklava gibi kalmıştır içinde daha da çıkaramaz.. Aferin kız ne de güzel etmişin... Bayılıyorum böyle olaylara
menüm
1. öğün
2 haş yum
zeytin
salatalık
peynir
5 erik
2. öğün
4 kaşık bulgur pilavı
1 buçuk kepçe bezelye
4 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor yok hava kötü yine yürüyüşe çıkamıyorum da
ben normalde kışı çok severdim çocuk olduğundan bu yana nefret ettim kıştan.güneşli günleri hava durumundan takip eder oldum yürüyüş için.eşimde 1 ay gece vardiyasında akşam ona bırakıp bantta yürüyordum onu da yapamıyorum.yürüyüş yapamayınca içime oturuyor.adımsayarım açık şuan 5780 mesela.ha bide arada dans ediyorum 20 dk falan.şu leslie yi falan hiç bilmiyorum ben yaBurada da hava soğuk çıkamıyorum ama bu adım sayar olayını hiç ihmal etmiyorum bebek uyuyunca tv bakarak sıkılmıyorumda örgümü alıyorum eline bir ileri bşr bir geri leslie den aklımda kalanlar falan çık zevkli oluyor Asya tavsiye ederim
Leslie çok güzel yaa benim bebiş çok seviyor onu. Kendi kendine sallanan salıncak var koyuyorum ona bi lesliye bakıyor bi bana kıkır kıkır gülüyor. 45 dk nasıl geçti anlamıyoruzben normalde kışı çok severdim çocuk olduğundan bu yana nefret ettim kıştan.güneşli günleri hava durumundan takip eder oldum yürüyüş için.eşimde 1 ay gece vardiyasında akşam ona bırakıp bantta yürüyordum onu da yapamıyorum.yürüyüş yapamayınca içime oturuyor.adımsayarım açık şuan 5780 mesela.ha bide arada dans ediyorum 20 dk falan.şu leslie yi falan hiç bilmiyorum ben ya
bende dans ettiğimde benimki öyle oluyor çocuk annem kafayı yedi heralde diyordurLeslie çok güzel yaa benim bebiş çok seviyor onu. Kendi kendine sallanan salıncak var koyuyorum ona bi lesliye bakıyor bi bana kıkır kıkır gülüyor. 45 dk nasıl geçti anlamıyoruz