Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Bir Boğaz ağrısı ile uyandım geçer umarım
Dün öğle karnabahar ve mercimek çorbası
Akşam kıyma kebap bir iki çatal bulgur pilavı ayran salata
Mİllet niye böyle yorumlar yapıyor ki anlamadımnapıyorsunuz kızar kv ziyaretini atlattım 2 saat bile sürdürmeden kalktım ama beni görünce böyle kaldılareşimin tarafı hep oradaydı hala kızları bilmem ne sürekli iltifatlar duydumay ne hoşuma gittiözellikle eltim şokk oldu durup durup ayy sen ne kadarrr zayıflamışsınn böyle deyip durdu zamanında inşallah nikah uğursuz gelir de zayıflar biraz yoksa bir çocuktan sonra karnı leğen gibi çıkar bunun diyordu o lafı komple yedirdim ona öyle mutluyum ki
Allah Allah o zaman niye yedirmedin terbiyesiz.ona neymiş. Ay sinirlerim bozuldu hadsiz. Canım sen hiç cevap vermiyor musun peki. Bildirsene hadlerini.napıyorsunuz kızar kv ziyaretini atlattım 2 saat bile sürdürmeden kalktım ama beni görünce böyle kaldılareşimin tarafı hep oradaydı hala kızları bilmem ne sürekli iltifatlar duydumay ne hoşuma gittiözellikle eltim şokk oldu durup durup ayy sen ne kadarrr zayıflamışsınn böyle deyip durdu zamanında inşallah nikah uğursuz gelir de zayıflar biraz yoksa bir çocuktan sonra karnı leğen gibi çıkar bunun diyordu o lafı komple yedirdim ona öyle mutluyum ki
Ne acayip insanlar var canım Bunlar seni daha çok motive ediyordurnapıyorsunuz kızar kv ziyaretini atlattım 2 saat bile sürdürmeden kalktım ama beni görünce böyle kaldılareşimin tarafı hep oradaydı hala kızları bilmem ne sürekli iltifatlar duydumay ne hoşuma gittiözellikle eltim şokk oldu durup durup ayy sen ne kadarrr zayıflamışsınn böyle deyip durdu zamanında inşallah nikah uğursuz gelir de zayıflar biraz yoksa bir çocuktan sonra karnı leğen gibi çıkar bunun diyordu o lafı komple yedirdim ona öyle mutluyum ki
O zamanlar ağzım var dilim yoktu şimdi olsa hayatta soleyemez di yaniAllah Allah o zaman niye yedirmedin terbiyesiz.ona neymiş. Ay sinirlerim bozuldu hadsiz. Canım sen hiç cevap vermiyor musun peki. Bildirsene hadlerini.
Hatırlayalım canumKızlar bayram için hedefleri hatirliyorsunuz değil mi
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Bir Boğaz ağrısı ile uyandım geçer umarım
Dün öğle karnabahar ve mercimek çorbası
Akşam kıyma kebap bir iki çatal bulgur pilavı ayran salata
Oklava gibi kalmıştır içinde daha da çıkaramaz.. Aferin kız ne de güzel etmişin... Bayılıyorum böyle olaylaranapıyorsunuz kızar kv ziyaretini atlattım 2 saat bile sürdürmeden kalktım ama beni görünce böyle kaldılareşimin tarafı hep oradaydı hala kızları bilmem ne sürekli iltifatlar duydumay ne hoşuma gittiözellikle eltim şokk oldu durup durup ayy sen ne kadarrr zayıflamışsınn böyle deyip durdu zamanında inşallah nikah uğursuz gelir de zayıflar biraz yoksa bir çocuktan sonra karnı leğen gibi çıkar bunun diyordu o lafı komple yedirdim ona öyle mutluyum ki
İki lokma neAkşam öğünüm
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Salata
Su iki
Akşam sütlü kahve ve yanında da iki lokma cıss
Dogru ya 8kilo vermem gerekiyor tamam hatırladımKızlar bayram için hedefleri hatirliyorsunuz değil mi