- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
bugün girermisin daha bilmiyorum ama saat onda atayım bugünbeni etiketle girdiğini bileyim olur muTamam sen saat söyle ben o saatte gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün girermisin daha bilmiyorum ama saat onda atayım bugünbeni etiketle girdiğini bileyim olur muTamam sen saat söyle ben o saatte gelirim
Canım atıyorumBurdayım ben burdayım burda burda çatlıcam meraktan. asya_01
izliyorum seni de birazdan kaldırırım gülüm eşim söyleniyorAsya takipteyim sana bakacağım hemen kaldırma
İnşallah canım yaa çok istiyorum 65 i görmeyi
Değişim harika Asya
bu azimle bayrama fitiz biiiiiiz
Hani nerdesinBurdayım ben burdayım burda burda çatlıcam meraktan. asya_01
Albüm de canımGeldim geldim geldim. Kaçırdım mı
Kız varyasenin her msji nda bir tebessüm oluyo bende rica ederim gülüm.daha çok var ya 50 lere gözümde büyüyor bazenAyyy maşallah nasıl güzelsin öyle. Nasıl yakışmış elbise ve nasıl zayıflamışsın öyle he boole baktım
Maşallah gerçekten çok güzelsin canım. 50 li kilolarda mankenleri çatlatırsın...
Çok sağol kırmayıp eklediğin için çatlardım valla
Biraz mutlu oluyorsan ne mutlu bana.Kız varyasenin her msji nda bir tebessüm oluyo bende rica ederim gülüm.daha çok var ya 50 lere gözümde büyüyor bazen
Vallaha mi.ne güzel işte birbirimize desteyiz ya iyiki varsınızBiraz mutlu oluyorsan ne mutlu bana.
Hiç gözünde büyütme çok iyi gidiyorsun. Beni de gaza getirdin valla.