- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Otel kapatıyor teyzemler oğlunun sünneti için orada olacak 29 Nisa'n da o zamana kadar kaçamak Yök inşNe kokteyli gülüm.ne zaman peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otel kapatıyor teyzemler oğlunun sünneti için orada olacak 29 Nisa'n da o zamana kadar kaçamak Yök inşNe kokteyli gülüm.ne zaman peki
Bu gün tartıda 59.7yi gördüm çok sukur
Ne giymeyi düşünüyorsun?Otel kapatıyor teyzemler oğlunun sünneti için orada olacak 29 Nisa'n da o zamana kadar kaçamak Yök inş
BenimdeTebrikler canım ne güzel
Darısı bize doğrusu o kilo hayellerime bile giremedi
Tebrikler canım ne güzel
Darısı bize doğrusu o kilo hayellerime bile giremedi
canım yanlış hatirlamiyorsam ilimizin de bebeği var değil mi?Benimde
Valla karar vermedim ama şık olmam lazım bizimkiler çok süslü jet sosyete diyorum ya :)Ne giymeyi düşünüyorsun?
Bak bu çok iyi bir fırsat o zaman a kadar 3 kilo hedef koy kendine.ne kadar verebilirsen o kadar iyi
Canım benim inş seninde olurcanım yanlış hatirlamiyorsam ilimizin de bebeği var değil mi?
Keşke benimde bebeğim olsaydı da kilolu olsaydım...
İnşallah senin de olacak gülüm Allah in izniyle.ben 2 sene doktor doktor gezdim en son tüp bebek denemezsen hamile kalma olasiligin sıfır dediler ben zayıflamaya odaklandim ki bir baktım hamile kaldım.Rabbim bir bakmışsın mucizeni kavusturmus sanacanım yanlış hatirlamiyorsam ilimizin de bebeği var değil mi?
Keşke benimde bebeğim olsaydı da kilolu olsaydım...
bak sen...o zaman seninde cokk sık olman lazım.80 i gorebilirsin bence o vakite kadarValla karar vermedim ama şık olmam lazım bizimkiler çok süslü jet sosyete diyorum ya :)
Hadi bakalım bu hafta kimseden kaçamak yokOtel kapatıyor teyzemler oğlunun sünneti için orada olacak 29 Nisa'n da o zamana kadar kaçamak Yök inş
Maşallah sende güzelsin sosyeteannembak sen...o zaman seninde cokk sık olman lazım.80 i gorebilirsin bence o vakite kadar
Allah ne veriyorsa hayırlısı..İnşallah senin de olacak gülüm Allah in izniyle.ben 2 sene doktor doktor gezdim en son tüp bebek denemezsen hamile kalma olasiligin sıfır dediler ben zayıflamaya odaklandim ki bir baktım hamile kaldım.Rabbim bir bakmışsın mucizeni kavusturmus sana
Ay inşallah canım ya ne güzel olur 2 yıldır 70 li rakam görmüyorum nasıl güzel olacak insem o rakamabak sen...o zaman seninde cokk sık olman lazım.80 i gorebilirsin bence o vakite kadar
Ay inşallah hadi bakalımHadi bakalım bu hafta kimseden kaçamak yok