Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limonlu tarçınlı su şeker istegini azaltıyorkızlar adet olmadım sanırım ondan yaa canım fena tatlı çekiyor offff.oğlanda durmuor bugün öğlene kadar bir nefes aldırdı ya bana acısını çıkarıyor şimdi
İGünaydın kızlar ben erken kalkıp karatay kahvaltımı müzik eşliğinde hazirlayip yaptim.kacamaksiz 4. Günüm olacak inş. Kendinize iyi bakin
Bende de öyle oluyor valla kadının bir bildiği vardır diyorumDün akşam gözüm karardı hem mecaz hem de gerçek anlamda uzun süredir böyle saçmalamıyordum sanırım kansızlık tavan yaptı ilaçlarımı itina ile alacağım
Bugün yeni bir gün kaldığım yerden devam tirit peynir zeytin salatalık ceviz ve çayla Karatay kahvaltımı yaptım
Kaçamak yapmanın güzel bir yanı ne kadar sağlıklı beslendiğimizi ve yemediğimiz cıss ların aslında hiç de matah olmadığını görmek kanımca
Afiyet olsun canim
Oh oh ne güzel bir haber bu..tebrikle canımİyi geceler fıstıklar
Öğle:et+salata +yoğurt
Akşam:bir etli pidenin 3/1 i +yarım ayran
3 lt suyumu tamamlayamadım dışarıda olunca
Şişemi almamışım
Zayıflamasam da xs elbise aldım bugün :) Bir incelme var zannımca
dairedeyim...bu hafta yoğunum biraz ondan giremeyebilirimKızlar napiyorsunuz Nasılsıniz?gün içinde daha aktif olalım daha fazla motive oluruz
dairedeyim...bu hafta yoğunum biraz ondan giremeyebilirim..ama fırsat buldukça girmeyeçalışıyorum...Kızlar napiyorsunuz Nasılsıniz?gün içinde daha aktif olalım daha fazla motive oluruz
kolay gelsin canım yine fırsatını buldukça girersindairedeyim...bu hafta yoğunum biraz ondan giremeyebilirim
eskisi gibi aktif değil kimse ya menü paylaşımları bile pek yokBen öğlen yemeği yedim çorba az kıymalı bezelye yoğurt. Birazdan türk kahvesi içeceğim. Arada girip bakıyorum ben kimse yazmamis
Evet herkes yoğun sanırım ev işi çocuklar çalışan anneler de var.eskisi gibi aktif değil kimse ya menü paylaşımları bile pek yok
Önceden paylaşıyordum bende menü 40 gün yaptım hiç kilo vermeden paylaşım yaptım sonra sinir oldum. Kendimce yazmadım ama şimdi kaçamak yapmıyorum da menü de yazmıyorumKızlar napiyorsunuz Nasılsıniz?gün içinde daha aktif olalım daha fazla motive oluruz