- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapayım canım aynı şeyler aslında gaza geldim 10 bin adım olur mu bilmiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum evdeben burdayım balım napıyorsun nasılsın?
Hedef koy kendine ve onun için mücadele et gulum 3 haftasonra 4 kilo vermis olucam de meselaYerim de sayıyorum cidden birde kaçamak yaptım hiç gitmedi kilo 29-30 Nisa'n da kokteyl var bizim jet sosyetenin orada şık olmam lazım be zayıf bakalım ne kadar giderse 3 haftada
Ay inşallah ne güzel olur 4 kilo 5 kilo vermek :) bakalım dışarı çıkamıyorum evde yürüyorum bendeHedef koy kendine ve onun için mücadele et gulum 3 haftasonra 4 kilo vermis olucam de mesela
Boy kaçtı sizingerçekten öyle canım. artık yağ oranlarımızın da sonlarındayız ondan vermek 55lerde cok daha zor 70lere oranla. o yüzden artık bundan sonrası için daha yabaş yakım olucak her hafta 500 gr falan beklemiyorum hiç. en fazla 100 - 200 gr eksilebiliriz gibime geliyor. :) o da yeter ama. yaza kadar istediğimi kiloya ineriz inşallah
Evet gülüm görülüyorSelam kızlar.. Asya tebrik ederim.canım süpersin.
Koşu bantında kaç kalori yaktığın görünüyor mu.
Gülüm eve yürüyüş bandi alsan keşke taksitle alirdin ayda 50 liraya boldururdun yormazdida seniAy inşallah ne güzel olur 4 kilo 5 kilo vermek :) bakalım dışarı çıkamıyorum evde yürüyorum bende
Aç değilsen neden iceceksin ki gulumKızlar hiç açlık hissetmiyorum ama yağ yakmadı için süt içeyim mi sizce
Kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyo k yüzden ama doğru olur mu onu bilemedim bir an önce gitsin kilolarAç değilsen neden iceceksin ki gulum
Süt leptin bozar bebemKızlar hiç açlık hissetmiyorum ama yağ yakmadı için süt içeyim mi sizce
Simdi süt icersen de leptin bozulacak içme benceKalsiyum yağ yakımını hızlandırıyo k yüzden ama doğru olur mu onu bilemedim bir an önce gitsin kilolar
Ya canim limon da leptin bozarmi kaç gün dür soracaktım unutuyorumSüt leptin bozar bebem
Kabuklu suya atılıp içilebilir o bozmaz ama suyunu sıkıp içmek bozuyor. Şeker oranı en yüksek meyve..Ya canim limon da leptin bozarmi kaç gün dür soracaktım unutuyorum