- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
Kızlar 78.9 çıktım
sporun faydası çok şükür
Geçen hafta 80.1 dim giden 1.200[/QUOTE]
Tebrik ederimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 78.9 çıktım
sporun faydası çok şükür
Kızlar 78.9 çıktım
sporun faydası çok şükür
bu hafta yürüyüş yaptım her gün az da olsa bişeyler yaptım yürüyüş gerçekten ilaç gibiVaw diyecek kelime bulamıyorum tebriklerrrrrr
bu hafta yürüyüş yaptım her gün az da olsa bişeyler yaptım yürüyüş gerçekten ilaç gibi
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAA. İNŞ KORKULACAK BİRŞEY YOKTUR VE GEÇİÇİ OLURkızlar canım çok sıkılı yaa yiğenimde cilt hastalığı çıkmış daha 8 yaşında vitiligo diye bir hastalıkmış sedef hastalığı gibi cilde beyaz leke atıyor.abim nasıl kötüydü
KESMİYORUZ DEVAM EDİYORUZanka_misali
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim evlatlarımızı korusun
Kızlar 78.9 çıktım
sporun faydası çok şükür
-300 ÇÜNKÜ SABAH WC ÇIKAMADIM ONDANne kadar gitmiş canım 1 haftada
süperrr[/QUOTE]Geçen hafta 80.1 dim giden 1.200
günde 1 saat yapmak varya garanti haftada 1 kilo ama ben fırsat bulamıyorum sıpa bazen tuvalete gitmeme fırsat vermiyor alışmış birde bana dün babasına verdim 20 dk yürüdüm baktım ağlıyor içeri girdim üstüme nasıl atılıyor aldım kucağıma alır almaz sustuSonuç mükemmel canım
Tebrikler
Kesinlikle katılıyorum yürüyüş bu işin sırrı
Haftada 1 kez 3-4 kaşık canımÖğlen yemeği yiyeceğim bulgur pilavı ne kadar sure için haftada bir mi ayda bir mi kaç kasıktan fazlası yoktu kizlar kafam karıştı. Menü kıymalı yeşil mercimek yoğurt bulgur pilavi
Çok teşekkürler tam zamanında cevap verdin canım şimdi yiyordum ben de sofrayı kurdum..Haftada 1 kez 3-4 kaşık canım
Günaydın kızlar haftasonu annemlere gittim ve internetim yoktu yazamadım
Annem de biraz sapıttım vermek ne kelime 200 gr almışım
Güncel:55.2
Bahar şapşallığı geldi üstümüze herhalde silkelenmemiz Laz'ım biri bizi gaza getirsin plss
ben burdayım balım napıyorsun nasılsın?Hu hu kızlar nerdesiniz