Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uykusuz bir gece sonrası kendime gelmeye çalışıyorumNapiyorsunuz kızlar.
aynen öyle canımGünaydın fıstıklar
Sabah 1yumurtalı kk+yarım domates+1 salatalık(köyden geldi ilk kez yidim)+yarım elma
tuanairem cnm bynu ben de bilmiyordum o zmn sabahtan öğlene 2 kez bitki çayı içmem iyi olmadı:) dilimliyor burada bayan sıkmadan içine mi atıcaz yani
canım 30 dk da 150 kalori yaktırıyorasya_01 120 kalori için orta tempoda ne kadar yürümen lazım bakar mısın bi yapışında. Benim twist stepper var da. o daha çok kalori yaktırıyorsa koşu bantı da alayım diyorum.
ufaklık uyutma dı mıÇok uykusuz bir gece sonrası kendime gelmeye çalışıyorum
Uyutmadı 3 gündür hıysuz da bugün sabahladıkufaklık uyutma dı mı
Sağol canım gerek yok o zaman bu da aynı işi yapıyor.canım 30 dk da 150 kalori yaktırıyor
Bide tempoya göre de değişiyor şimdi benim dikişler taze ben en hızlı 5 te yürüyorum oda sonlara doğru 5 te sen kosarim da dersen daha fazla yakarsinSağol canım gerek yok o zaman bu da aynı işi yapıyor.
geçen t v de denk geldim de 8 ay diyorlardıBu sezeryanlı olunca ne kdr süre ağır spor yapmamak lazım kızlar
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yokturKızlar dun bir operasyonum vardı 24 saat AC kaldım
Ama yemek serbest olduğunda evdeki herşeyi supurdum maalesef
Dun ve bugün kendime izin verdim sağlık sebeplerinden dolayı ama yarin başlıca karataya kismetse
Kahvaltım çok az geldi bana.. Ayrıca digerlerini söylemiyorum. Unutma vereceğin kilolar var elbisen var. Guzel ve hoş olmalısınkızlar bugün çok saçma sapan bir gün oldu menüm de öylehep birbirine karıştı
sabah
2 haş yum
1 sütlükahve 1 muz 1 küçük elma
saat 15,00 gibi
2 dil ekmek
az peynir çay
salatalık domates eşim o saatte uyandı kahvaltı hazırladım acıkmıştım bende atıştırdım
saat 19,30
4 kaşık yoğurtlu barbunya
su 2,5 tamamlicam
spor 45 dk yürüyüş
Baya da uzunsunuz. İdeal kiloda değil misiniz ki.