- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
vucut bazen kendini korumaya alıyor şaşırtmak gerekiyor.sebze ağırlıklı beslenmeye çalış bir süre bakalım nasıl olacak.sabır la üstesinden geliceztamam canım yapayım bakalım bu aksam sagolasin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vucut bazen kendini korumaya alıyor şaşırtmak gerekiyor.sebze ağırlıklı beslenmeye çalış bir süre bakalım nasıl olacak.sabır la üstesinden geliceztamam canım yapayım bakalım bu aksam sagolasin...
Tam tersi olmaz mı. Sebze su tutar ama protein daha fazla su attırır. Biz her perşembe protein detoksu yapıyoruz cuma az çıkalım diye.canım şeyi denedin mi mesela ben protein yaptıktan sonraki gün tartılayım ya aynı çıkar yada daha az kilo vermiş olurum sebze yaptığımda daha eksi olur sende mesela bugün akşam sebze yemeği yap ye yarın tartıl bakalım fark edecek mi?
Tatlı mı yedin balimBen dün büyük bir kaçamak yaptım
Çaktırmadan devam et. Vücut şaşırmıştır kaçamak olduğunu anlamasınBen dün büyük bir kaçamak yaptım
Ben hırs yaptım senden sonra 14 gün sonra bende 40 beden olcam. kendi kendime yarışa girdim sana da haber vereyim dedimTatlı mı yedin balim
Himm bilemiyorum onu da gülüm ben kendi durumumu söyledim bende de tam tersi oluyor protein yediğim de daha farklı çıkıyor tatridaTam tersi olmaz mı. Sebze su tutar ama protein daha fazla su attırır. Biz her perşembe protein detoksu yapıyoruz cuma az çıkalım diye.
Hımmm ilginç her bünye farklı demekki. Dukanda da protein günlerinde çok gidiyor protein sebze gunlerinde gitmiyor. Ondan dedim..Himm bilemiyorum onu da gülüm ben kendi durumumu söyledim bende de tam tersi oluyor protein yediğim de daha farklı çıkıyor tatrida
Vallahi fistik gibide girdim gülüm daha fazla hırs olsun sana geçen de dedim ya kumaş tan kaliptan olabilir ama girdim yani sadece daha hoş durmasını isterimBen hırs yaptım senden sonra 14 gün sonra bende 40 beden olcam. kendi kendime yarışa girdim sana da haber vereyim dedim
Amann öyle böyle derken en son ne yicez bilmiyorumHımmm ilginç her bünye farklı demekki. Dukanda da protein günlerinde çok gidiyor protein sebze gunlerinde gitmiyor. Ondan dedim..
Durur inşallah plates callanetics falan yapman lazım onun için sadece kardiyoyla olmaz. Bi de korse alırsın ohh 38 bile olursunVallahi fistik gibide girdim gülüm daha fazla hırs olsun sana geçen de dedim ya kumaş tan kaliptan olabilir ama girdim yani sadece daha hoş durmasını isterim
Kiloyu düşünmeden sadece sağlıklı beslensek yetecek zaten de işte.. Bazen diyorum kaldırayım tartıyı 3 ay sonra çıkarayım. Ama dayanamıyorum yine tartılıyorum. Sonra şımarıyorum hadiiii boz yine.Amann öyle böyle derken en son ne yicez bilmiyorum
Yok canim ya ben korse giymem neyse o.kardio yapmasam da sabit kaliyorDurur inşallah plates callanetics falan yapman lazım onun için sadece kardiyoyla olmaz. Bi de korse alırsın ohh 38 bile olursun
Zaten bozmasaydin var ya inan ki simdi ideal kilondaydinKiloyu düşünmeden sadece sağlıklı beslensek yetecek zaten de işte.. Bazen diyorum kaldırayım tartıyı 3 ay sonra çıkarayım. Ama dayanamıyorum yine tartılıyorum. Sonra şımarıyorum hadiiii boz yine.
Giy yaa nolcak. Ben giyiyorum valla düğünde bayramda. Hatta en kuçuğunu aldım içine girene kadar su ter içinde kalıyorum gittiğim yerde tuvaletim gelmezse sorun yokYok canim ya ben korse giymem neyse o.kardio yapmasam da sabit kaliyor
Hiç sorma canım zamanımı hep boşa harcadım ama kararlıyım artık. Bozsam da sporu çoğaltıp dengeleyceğim.Zaten bozmasaydin var ya inan ki simdi ideal kilondaydin
Hahahaha kız harikasin yaa ya wc olursa nolacak peki.yok gülüm giymem sıkıntıya gelemiyorum ben.karın egzersiz i yaparım 14 gunGiy yaa nolcak. Ben giyiyorum valla düğünde bayramda. Hatta en kuçuğunu aldım içine girene kadar su ter içinde kalıyorum gittiğim yerde tuvaletim gelmezse sorun yok
Cardiyo yap zaten onu bırakma yanında sıkılaşmak için de bişey yap 14 gün için
Kız onu da düşünmüşler arası açık ağsız korse yapmışlar bayrama 38 olmazsam alayım bi tane dedimHahahaha kız harikasin yaa ya wc olursa nolacak peki.yok gülüm giymem sıkıntıya gelemiyorum ben.karın egzersiz i yaparım 14 gun
Evet waffle yedim eşim kudurttu beniTatlı mı yedin balim
Aynen devam tabi :)Çaktırmadan devam et. Vücut şaşırmıştır kaçamak olduğunu anlamasın