- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabicanım cezanı kescenSabah kendi kuyumu kendçm kazdım çörek yaptım çocuklara bir parçasını yedim
Cezamı da kesiyorum bugün 15 bin adım atıp size yollayacağım
sabah baş ağrısıyla uyandım gülüm spor da yapmak istiyorum akşam misafir var eşim davet etmiş kalktım ikramlık bişeyler hazırladım.elbisem geldi şahane oldu bayıldımmm rengi muhteşem oldu.yengem moralimi yerine getirdi ya kilo verdiğimi falan söyledi ama baya abarta abarta14 gün hiç istisnasız 1 saat yürümek istiyorum kınaya 14 gün var o elbise öyle olur ki şahane.giydim hoşuma gitti 40 beden getirttim zaten 2 haftaya verebildiğim kadar kilo vermek istiyorumasya_01 canım durumun nasıl
Senin yanındayız moralini bozma yetersabah baş ağrısıyla uyandım gülüm spor da yapmak istiyorum akşam misafir var eşim davet etmiş kalktım ikramlık bişeyler hazırladım.elbisem geldi şahane oldu bayıldımmm rengi muhteşem oldu.yengem moralimi yerine getirdi ya kilo verdiğimi falan söyledi ama baya abarta abarta14 gün hiç istisnasız 1 saat yürümek istiyorum kınaya 14 gün var o elbise öyle olur ki şahane.giydim hoşuma gitti 40 beden getirttim zaten 2 haftaya verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum
Sen kaç elbise aldın ben takip edemedim. Güle güle giy canım. Sen 40 dedikçe benim yiyesim geliyor nedense bana herşey ters tepki yapıyor.sabah baş ağrısıyla uyandım gülüm spor da yapmak istiyorum akşam misafir var eşim davet etmiş kalktım ikramlık bişeyler hazırladım.elbisem geldi şahane oldu bayıldımmm rengi muhteşem oldu.yengem moralimi yerine getirdi ya kilo verdiğimi falan söyledi ama baya abarta abarta14 gün hiç istisnasız 1 saat yürümek istiyorum kınaya 14 gün var o elbise öyle olur ki şahane.giydim hoşuma gitti 40 beden getirttim zaten 2 haftaya verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum
Oh ne güzel elbisen güzel olmuş yğrprsrn süper olur ödem filan kalmaz elbise şahane durur sen kendini iyi hissettiğin de daha da güzel olursabah baş ağrısıyla uyandım gülüm spor da yapmak istiyorum akşam misafir var eşim davet etmiş kalktım ikramlık bişeyler hazırladım.elbisem geldi şahane oldu bayıldımmm rengi muhteşem oldu.yengem moralimi yerine getirdi ya kilo verdiğimi falan söyledi ama baya abarta abarta14 gün hiç istisnasız 1 saat yürümek istiyorum kınaya 14 gün var o elbise öyle olur ki şahane.giydim hoşuma gitti 40 beden getirttim zaten 2 haftaya verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum
Sende alemsin niye yiyeceksinSen kaç elbise aldın ben takip edemedim. Güle güle giy canım. Sen 40 dedikçe benim yiyesim geliyor nedense bana herşey ters tepki yapıyor.
KıskançlıktanSende alemsin niye yiyeceksin
Belki o balık etlidir ondan giriyordur 40 bedene birde beden beden kalıp kalıp değişiyor mesela bende bir kap var 40 beden ama 46 bedene de olur ben hiç korse giyemiyorum yaKıskançlıktan
Aramızda 10 kilo var bana 40 olmuyor ona oluyor
Geçenlerde ben de korseyle falan 40 beden giydim ama baston yutmuş gibi oturdum misafirlerin yanında.
Valla ne etli bilmiyorum benden ince olduğu kesin. korse ben de zor giyiyorum işte robot gibi oturuyorumBelki o balık etlidir ondan giriyordur 40 bedene birde beden beden kalıp kalıp değişiyor mesela bende bir kap var 40 beden ama 46 bedene de olur ben hiç korse giyemiyorum ya
Ölçülerini yazsana merak ettim nasılValla ne etli bilmiyorum benden ince olduğu kesin. korse ben de zor giyiyorum işte robot gibi oturuyorum
Geçenlerde almıştım göğüs 95 (emziriyorum ya ondan eskiden 75 ti.)Ölçülerini yazsana merak ettim nasıl