- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Olabilir canım inanırım.. Allah ıslah etsin ne yapacaksın canımben o kadını anlatsam sadece çocuğun olmadığı zamandan bu yana yoğun bakıma kaldırılırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım inanırım.. Allah ıslah etsin ne yapacaksın canımben o kadını anlatsam sadece çocuğun olmadığı zamandan bu yana yoğun bakıma kaldırılırsın
kesinlikle doğru...Eki Görüntüle 1978496
Kesinlikle dogru demiş
İşte insanda vicdan ve iman çok önemli doğru söz5 aylık olacak oğlum yarın ve 5 ayda 2 kere baktı.keşke onada bakmasaydı.aklı sıra ne koparsam kar diyo.biz kaç sene tedavi gördük çocuk için eşim öyle sinirlendi ki bundan sonra bir kuru çayver gönder dedi.çocuk olmadığında arkamdan ksır diyo du çocuk oldu şimdi tırtıklamanın peşinde
Ohhh ağzına sağlıkdün geldi geldi gitti sırf kıyafet nasıl olucak diye merakından tam o küçük beden gönderdikleri kıyafet geldi o da üstüne geldi ayy sen bu elbisseye hayatta giremezsin dedi bende ne biliyorsun kainmisin giren benden iyimi çatır çatır da girerim Alim Allah dedim böyle kaldı.laf soktum soktum durdum işine gelmiyorsa konuşmasın.modumu düşürecekse hiç konuşmasa daha kardayım
Evde koşu bandının faydasını görüyorsunuz yani dimi
Evet bebeğim tabiki deEvde koşu bandının faydasını görüyorsunuz yani dimi
Eki Görüntüle 1978582
Çok şükür bugünde bitti..
Sabah 35dk şimdi 55dk koşu+yürüyüş yaptım
Günboyunca toplamda 16327 adım atmışım
Estağfurullah biz birlikte güzeliz ve birlikte güzel olacağız
Maşallah sana çok güzel seni görünce hala kendimi çok hantal hissediyorum
Canım paylaşımların çok gizel ve bilgece çok teşekkürler