- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trendbende den aldım gülüm.bide kalıbı çok dar ya bel incecik.bir çıkardım anaabenim belim öyle olmaz heraldeasya_01 hangi siteden aldın canım
nerdeeee daha teyy teyyyelbisenin beli minnacıkkMantıklı dolabında dursun kilo verince giyersin niye olmasın olursun bence 38 de
hamilemisinn yoksaatuanairem canım hamilelikte Karatay yapılıyor mu
evet canım yapabilirsintuanairem canım hamilelikte Karatay yapılıyor mu
düşünüyordu ama bende bilmiyorum belki oladabilirhamilemisinn yoksaa
70.5 canım.
60.8 canım
Ben memlekete geldim haftaya sali evime dönucem.malesef burda diyete ara verdim ama tartilamiyorum da tarti yok:/
Kuru incir içine ceviz koy ye veya findik filanmenüm kızlar normalde regl zamanım canım bir tatlı istiyorr nasıl tutucam kendimi
1. öğün
2 haş yum
peynir
salatalık
sütlü kahve
2. öğün
5 kaşık pirinç pilavı(aylar oldu yemeyeli canım istedi)
tavuk haşlama 300 gr kadar
salata
yoğurt
sütlü kahve
su 2 lt
spor eşim gelsin 1 saat yürüyüş yapıcam akşam kaçırdım birazher zamankinden fazla oldu
Tamam canım varlığın yeterBen memlekete geldim haftaya sali evime dönucem.malesef burda diyete ara verdim ama tartilamiyorum da tarti yok:/
Bu kez kararlı gördüm seni cicim5 nisan menüm
Sabah uyanınca sade turk kahvesi
Kahvaltı: 2 yumurta 16 zeytin 7 ceviz 8 dilim ev sucuğu 1 kk peynir 3 fincan çay
Öğle: 1 porsiyon barbunya 1 kase yoğurt
Akşam: 1,su bardağı haşlanmış mercimek 1,kepçe yoğurt
Su : 3 e tamamlarım
Spor: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
Canım.ben aralıkta karar verdim aslında..düşündüm şimdi ayda 3 kilo versem 12,kilo yapardı ben şu an 61,lerde olurdum. Ama ben butun zamanımı boşa harcadım zararın neresinden dönsem kar diyip çok dikkat etmeye çalışacağım.Bu kez kararlı gördüm seni cicim