Ben de sabah abartmışım bacaklarım sızlıyor resmen.napıyorsunuz kızçeler?ben dün yordum kendimi yürüyüşte bugün her yerim ağrıyoryapamicam sanırım bugün yürüyüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sabah abartmışım bacaklarım sızlıyor resmen.napıyorsunuz kızçeler?ben dün yordum kendimi yürüyüşte bugün her yerim ağrıyoryapamicam sanırım bugün yürüyüş
ağrıması iyidir sakın yapmayım deme bak ben hem akşam hemde sabaha başladım benimde her yerim ağrıyor ama bu ağrılar geçiçi çünkü kaslarımızı uyardık.ve devam edersek kas oluşumuna başlayacak yağlarımız yanacak.kas kitlemiz ne kadar fazla olursa okadarda fazla enerji harcıyoruz,erkeklerin kadınlardan zayıf olmasının nedenide budur...napıyorsunuz kızçeler?ben dün yordum kendimi yürüyüşte bugün her yerim ağrıyoryapamicam sanırım bugün yürüyüş
Oooo hadi bakalım inşallah....Ayyy çok güzel canım. Güle güle kullan... 38 beden olunca ben de alacağım Benim de aklımda. Eşime diyorum ki bana 3000 falan hazırla 38 beden olunca çılgınlar gibi alışveriş yapacağım
Güle güle kullan canim cooook gzl....bugun yine rahat durmadım.deri ceket aldım kızlar durun size atim bakalım begenecekmisiniz
Olsun zaten kilo vereceksin olmadi sonra giyersin tabi sen bilirsin degistirme geri yollama sansin da var bildigim kadariyla. Gule gule kullan....kızlar benim sipariş verdiğim 40 beden elbise 38 beden geldi
göndereyim dedim de eşimde senin söylediklerine benzer şeyler söyledi boşver dolabına koy bir zaman sonra giyersin dedi.bende öyle yaptım.Olsun zaten kilo vereceksin olmadi sonra giyersin tabi sen bilirsin degistirme geri yollama sansin da var bildigim kadariyla. Gule gule kullan....
AA yanlış gelmiş tekrar ara gönderkızlar benim sipariş verdiğim 40 beden elbise 38 beden geldi
evet ya yanlış geldi ama eşimin dediğini dinledim göndermedim.şimdi o 38 e girmek için yırtınmalara bakbir taraftan da iyi oldu aslındaAA yanlış gelmiş tekrar ara gönder
evet ya yanlış geldi ama eşimin dediğini dinledim göndermedim.şimdi o 38 e girmek için yırtınmalara bakbir taraftan da iyi oldu aslında
iyi tarafından bakarsak evettama 38 nereeee ben nereeeeBu bir işarettir belki de :)
İNşallah bebeğim yaparsın eneden olmasın..inan yemediğine şükredeceksinAyyy çok güzel canım. Güle güle kullan... 38 beden olunca ben de alacağım Benim de aklımda. Eşime diyorum ki bana 3000 falan hazırla 38 beden olunca çılgınlar gibi alışveriş yapacağım
şaka gibi desenekızlar benim sipariş verdiğim 40 beden elbise 38 beden geldi
olanın senden ne farkı var kendine haksızlık ediyorsun benceiyi tarafından bakarsak evettama 38 nereeee ben nereeee
Mantıklı dolabında dursun kilo verince giyersin niye olmasın olursun bence 38 deiyi tarafından bakarsak evettama 38 nereeee ben nereeee