- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
ben yarın tartılıyorum da gülüm sizin belirlediğiniz gün bildirim yaparımtartı günü yarın mı hanımlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yarın tartılıyorum da gülüm sizin belirlediğiniz gün bildirim yaparımtartı günü yarın mı hanımlar?
ben yarın tartılıyorum da gülüm sizin belirlediğiniz gün bildirim yaparım
kızlar komşumda mezro vardı bel çevremi çok merak ediyordum 109çıktı
başka bir tane beğendim yeşil tek beden kalmıştı 40 onu sipariş ettim ona girmeye çalışıcam şimdi.109 u görünce moralim bozuldu yaacanım ben de hep p.tesi tartılıyordum normalde bilmiyorum grup ne zaman tartılıyor. cvp vermiyorlar zaten
ama tartım bozuldu 2 gündür. yarına yeni tartı almış olur muyum onu da bilmiyorum.
canım bu diyetle çok rahat inceltrsin onu 70 cm.lere kadar ama M beden 65 cmlik bele uyumlu oluyor. Elbisenin bordosu çok güzel ya L beden al ya da bekle zayıflayıp incelebildiğin son halini görene kadar canım yılmak yok. herşey istediğimiz gbi olucak. benim de basenlerim 97 cm. :/
saçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.canım ben de hep p.tesi tartılıyordum normalde bilmiyorum grup ne zaman tartılıyor. cvp vermiyorlar zaten
ama tartım bozuldu 2 gündür. yarına yeni tartı almış olur muyum onu da bilmiyorum.
canım bu diyetle çok rahat inceltrsin onu 70 cm.lere kadar ama M beden 65 cmlik bele uyumlu oluyor. Elbisenin bordosu çok güzel ya L beden al ya da bekle zayıflayıp incelebildiğin son halini görene kadar canım yılmak yok. herşey istediğimiz gbi olucak. benim de basenlerim 97 cm. :/
Canım ya odaklan yapacağım de bırakmabaşka bir tane beğendim yeşil tek beden kalmıştı 40 onu sipariş ettim ona girmeye çalışıcam şimdi.109 u görünce moralim bozuldu yaa
Bende boyadım ne tesadüf.. Kızıl bakır arası bişey yaptım. İstediğim gibi oldusaçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanBende boyadım ne tesadüf.. Kızıl bakır arası bişey yaptım. İstediğim gibi oldu
saçımı boyadım renk harika tuttu ama canım sıkkın 109 u gördükten sonra keyfim kaçtı.
Bencede asya_01 basenin olsaydı ne olacaktı. Neysek bel yaniben de geçen hafta boyamıştım milkshake'in 8.1 'ine bel bölgesi çok daha kolay inceliyor canım. o yüzden emin ol eğer kaçamak yapmaz ve hızlı tempo ile açık mekanda yürürsen çok kısa sürede iner o rakamlar.
Sarı ya boyadım evde yaptım ben de çok beğendim güzel tuttu da canım sıkkın yineBende boyadım ne tesadüf.. Kızıl bakır arası bişey yaptım. İstediğim gibi oldu
Ayyy keşke basen olsaydı diyorum göbek ten nefret ediyorum bende de en gec göbek gidiyorBencede asya_01 basenin olsaydı ne olacaktı. Neysek bel yani
O ne canımEvet bence de en son göbek gidiyor. Callanatics yap canım 21 günde çok farkediyor..
Olmaz tabi kideYagsiz misir patlatsak olur mu? Canim cok cekti:/