Evet canım çok kararlıyım bu sefer. Sabaha uçmaz inşallah bu kararlarDüzenli olursan verirsin canım inşallah
:) uçmazEvet canım çok kararlıyım bu sefer. Sabaha uçmaz inşallah bu kararlar
Sen spor yapıyor muydun canım:) uçmaz
Yapamıyorum istesemde olmuyor kızım çok yapışık geziyor bana afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum be uykuyu hiç sevmiyor zor uyudu gece 1 şu an bana kalan vakitte anca namaz kılıyorum ev toparla öyle geçiyor ama haftada birkaç gün yürüyüş yapıyorum 2-3 kmSen spor yapıyor muydun canım
Anladım canım. Yürüyüş daha iyi zaten boşver. Benim çocuklar da hiç uyku sevmiyorlar. Haftada 2 gün belki 1,de 2,de yatarız onun dışında 4-5 kesin..Yapamıyorum istesemde olmuyor kızım çok yapışık geziyor bana afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum be uykuyu hiç sevmiyor zor uyudu gece 1 şu an bana kalan vakitte anca namaz kılıyorum ev toparla öyle geçiyor ama haftada birkaç gün yürüyüş yapıyorum 2-3 km
Yazmıştım gerilerde cnmcanım sabah yok mu
günaydınn canım harikasın yaa hep bu enerjiyle kal inşallahhGünaydınnnnnn Karatay diyeti yapan güzel arkadaşlarıma... Çok güzel bir gün olsun inşallah herkes için...
En geç 7.30 da kahvaltı bitecek demiştim ama ilk günden geç kaldım. 6.00 da kalktım şunu da yapayım bunu da yapayım derken zaman geçivermiş. Yumurtalarımı koydum haşlansın başlayacağım
şahane canım afiyet olsun
teşekkür ederimşahane canım afiyet olsun
Vücut tepki koyuyor canım yediğim içtiğine ekmek olabilir o yok ya belki ondanKızlar kahvaltı yapınca bana bi halsizlik çöküyor elim ayağım titriyor. Yatağa zor attım kendimi şimdi. Yediklerim
6 ceviz 2 yumurta 1 kk kadar peynir 15 zeytin ıhlamur sizce hangisi dokunuyor olabilir ben bilemedim. Daha önce de böyle oluyordu. Ekmek yediğim zaman sorun yok acaba ekmeğe alıştığım için mi
ayakta alkışlıyorum...Evet canım çok kararlıyım bu sefer. Sabaha uçmaz inşallah bu kararlar
Ağzına bir lokma girdiği an leptin gidiyor.Redberryy sanirim tum gun evdesin
Benimde kv.ler bizde ama ben iste oldugum icin yemek olayini sagolsun kv. Hallediyor
Bazen ben gelince piyoruz beraber
Tadina tuzuna bakmakla bisey olmaz bence o kadar skarsan vucudunu daha kotu olmaz mi? Bence tattigin kadar hareket etsen yani spor yapsan bence dengeleyebilirsin