tesekkür ederim gül hanim , insallah bir baslayabilsem devami gelecekde, bir türlü baslayamadim , hergün bir sey cikiyor, birazda sosyal birisiyim, gezmeyi , misafiride cok sevince diyet felan yapmak mümkün olmuyor, ama güzel giyinmeyide cok seviyorum, begenipde bedenimi bulamayinca cok üzülüyorum , insallah facebook daki sayfayida takip edeyim , belki motive olur baslarim , sizin sayfanizda masallah dolu, bu saatte bile bir kac arkadas var ne güzel sürekli fikir alisverisinde bulunuyorsunuz
canan hocaya göre 5 olmalı....benım 7.2 idi karataya başladım hiç kaçamak yapmadım 3 ayda 5.1 e indi..
Bende kacayim bayanlar bende erken kalkanlardanim, 4,30 da kalkiyorum, hepinize ilginiz icin tekrar tesekkür ederim , bundan sonra sayfaniza daha sik yazarim insallah kabul ederseniz tabii
Bu arada ben almanyada yasiyorum, 37 yasima girdim, boyum 175 ve en son tartildigimda 90 kilocukdum, ama suan daha fazlayim tartilmaya korkuyorum , evliyim ve iki cocugum var
sayfanizi okumaya basladim masallah cok güzel bilgiler paylasilmis ve cokda güzel kilolar veriliyor, bende kilolu birisi olarak kilo vermeyi cok istiyorum, karatay diyeti benimde kafama yatti, acilan istahima engel olmayi basarabilirsem bende karatay diyetine baslamak istiyorum, baska bir sayfada yaziyorum zaten ama son bir aydir iyice saldim kendimi, tekrar motive olmak icin sayfalari karistirirken farkettim burayi. Rica etsen facebook daki sayfayi yazabilirmisiniz, belki banada faydasi olabilir, su aralar dedigim gibi motive edilmeye ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkürler, ve basarilar
Gunaydin ve hayirli cumalar
Dun sabah...KKK
Aksam..taze fasulye,salata,keten tohumlu yogurt.omega3. Toplam 70 dk yuruyus,15 dk aletlerle spor
Hoşgeldiniz..Sağlıklı beslenmeler ..zayıflamalar diliyorum..
Günaydın herkese..
Akşam..7 gibi ..
Kabak yoğurtlu..
Yayla çorbası
Bamya
salata
Sabah yarım kk
yumurta yapamadım,haşlayamadım da ..yorgun ve halsizim..sanırım ağırlaşmaya başlıyorum üzerine çok gergin hissediyorum kendimi(
Gül ablacım keten tohumunu gebeler yiyebiliyormu ?
Hoşgeldiniz..Sağlıklı beslenmeler ..zayıflamalar diliyorum..
Günaydın herkese..
Akşam..7 gibi ..
Kabak yoğurtlu..
Yayla çorbası
Bamya
salata
Sabah yarım kk
yumurta yapamadım,haşlayamadım da ..yorgun ve halsizim..sanırım ağırlaşmaya başlıyorum üzerine çok gergin hissediyorum kendimi(
günaydın canım,
hem ağırlaşıyorsun hemde havalar sıkıcı üşütmemeye çalış
soru güzel ama ben cevap veremeyeceğim..kitapta ve okuduklarımda, keten tohumunu hamileler de kullanabilirmi gibi bir bilgi görmedim..bunu sağlıklı yaşıyoruz a sorabilirsin istersen canım onların kızlarıda hamileyken karatay tarzı beslendiği için bilirler
Geçmi uyudun acaba?
günaydın herkese bugün daha iyiyim çok şükür dün sabah kahvaltı yapamamıştım bulantıdan öğle çorba-nohut-pilav 2şer kaşık zor yedim akşam sadece muz ve maden suyu içtim yattım sabah bulantım geçmişti vee çok acıkmışım eşim zorla simit yedirdihemen üstüne kkk yaptım ama tabiki kuruyemişsiz çünkü patlayacak gibiydim 1 küçük mandalina da yedim söylemessem vicdan azabı yapıyor :)) dün su bile içememiştim şimdi kana kana su içiyorum bide rezene çayı içicem şimdi oda iyi geliyor...
ya evet bende yedikten sonra düşündüm bunu :)) şimdi miss gibi tarhana çorbası içiyorum acıkmadım ama çok güzel olmuş yemessem bana kalmaz çünkü bitirirlergünaydın canım tekrar geçmiş olsun
bu eşinesana simit yedirdiği için, her şerde bir hayır vardır derler ya sende dün rahatsızlıktan az yemişken bugün simit yemeyip direk KKK yapsaydın kilonda farklılık olurdu geçen hafta mavibisiklet hastalıktan 2.200 gr vermiş ...
Günaydın arkadaslar umarım herkes hastaliksiz guzel bi gün geçirir. ..
Prenscim hem agirlasmaya baslamissindir hem de hamilelikten dolayi duygusal dalgalanma yaşıyor olabilirsin..bende çok olurdu..seni mutlu eden bir sey yapmani oneririm ( yemek yeme dışında bir şey)
Ben zor kalktim gece 1'e kadar burada gezince
Sinavdan dolayi (sbs) büyük oglumda evde..istekleri bitmiyor sağolsun. ..Kurabiye istedi, pudinge ikna ettim:))
Bebegimi uyutunca da yine jillian yapiciim
Bu arada hepimizin cumasi mübarek olsun. Allah bu güzel gunde ettigimiz tüm dualari kabul etsin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?