• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

:)))))) valla topik olarak soganli yumurta furyasi başlattık..bikana kadar yicem ben sanirim :1:

:1::1: Ahmet Aydın'da bol soğan, sarımsak öneriyor. Zaten Karatay Hocayla aynı görüşteler. Bıkana kadar bunu yeriz, sonra farklı tarif buluruz. Çeşit çok. :))) Acıktım soğanlı yumurtayı duyunca, en iyisi uyuyayım. :)

Bu arada sevgili topikdaslarim sevgili rakibelerim size mucize bi egzersiz onerecegim hem çok kisa hem çok etkili..12 dakika ..sanirim bu kadarcik dakikayi hepimiz kendimize ayirabiliriz.:)
Göbek ve simitler icin birebir gül ablacim sende yapabilirsin çünkü ayakta değil dizlerine yük binmez..
Slim six pack google'da aratirsaniz cikar karşınıza. .belki bilen vardir..bilmeyen arkadaşım kalmasin istedim:)

:1::1: Ahmet Aydın'da bol soğan, sarımsak öneriyor. Zaten Karatay Hocayla aynı görüşteler. Bıkana kadar bunu yeriz, sonra farklı tarif buluruz. Çeşit çok. :))) Acıktım soğanlı yumurtayı duyunca, en iyisi uyuyayım. :)

Aynen öyle bikana kadar devam:)) dün aksamda ben acikmistim..bol su iç canım. .iyi uykular. .

Bu arada sevgili topikdaslarim sevgili rakibelerim size mucize bi egzersiz onerecegim hem çok kisa hem çok etkili..12 dakika ..sanirim bu kadarcik dakikayi hepimiz kendimize ayirabiliriz.:)
Göbek ve simitler icin birebir gül ablacim sende yapabilirsin çünkü ayakta değil dizlerine yük binmez..
Slim six pack google'da aratirsaniz cikar karşınıza. .belki bilen vardir..bilmeyen arkadaşım kalmasin istedim:)

Teşekkürler, tam benim istediğim bölgelere yönelik. :))

bazı şeyler kitapta yok ben facede bır sıte var canan hocayla iletişimde olan kişilerin sitesi devamlı takip ediyorum oradan öğreniyorum...tavuk konusunda çok şanslısınız sakın diğerlerinden yemeyin internette o tavukların nasıl büyütülüp kesildiğini gösteren bir video izledim iğrrendim :47: 5 aydır almıyorum
sayfanizi okumaya basladim masallah cok güzel bilgiler paylasilmis ve cokda güzel kilolar veriliyor, bende kilolu birisi olarak kilo vermeyi cok istiyorum, karatay diyeti benimde kafama yatti, acilan istahima engel olmayi basarabilirsem bende karatay diyetine baslamak istiyorum, baska bir sayfada yaziyorum zaten ama son bir aydir iyice saldim kendimi, tekrar motive olmak icin sayfalari karistirirken farkettim burayi. Rica etsen facebook daki sayfayi yazabilirmisiniz, belki banada faydasi olabilir, su aralar dedigim gibi motive edilmeye ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkürler, ve basarilar:16::16::16:

Bende umitliyim abla inşallah bu hafta fazla gider..hem reglimde bitti ya o yuzden gider diye bekliyorum. .
Abla kardeşim benden daha zayif ins.direnci çıkmış normalde kaç olmali bu değer 8 çıkmış onun..dr ilaç vermiş
Ben kesin baktırmaliyim yaa bi fırsat bulamıyorum

canan hocaya göre 5 olmalı....benım 7.2 idi karataya başladım hiç kaçamak yapmadım 3 ayda 5.1 e indi..

Soganli yumurtaya devam eden arkadaslara küçük bi öneri de benden
hususen yeşil soganli yumurtayla daha cok severim
uzerine az limon :)
Eksi sevenler icin:56:

tam benlikmiş araştırayım hemen....

sayfanizi okumaya basladim masallah cok güzel bilgiler paylasilmis ve cokda güzel kilolar veriliyor, bende kilolu birisi olarak kilo vermeyi cok istiyorum, karatay diyeti benimde kafama yatti, acilan istahima engel olmayi basarabilirsem bende karatay diyetine baslamak istiyorum, baska bir sayfada yaziyorum zaten ama son bir aydir iyice saldim kendimi, tekrar motive olmak icin sayfalari karistirirken farkettim burayi. Rica etsen facebook daki sayfayi yazabilirmisiniz, belki banada faydasi olabilir, su aralar dedigim gibi motive edilmeye ihtiyacim var, yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkürler, ve basarilar:16::16::16:

Hoşgeldin, facebooktaki sayfayı sağlıklı yaşıyoruz diye ararsan bulabilirsin hemen.

Kuzum burda mısın artık sen?
inan seni özledim de bakim şu kıza diye actım
burda buldum seni

Caniiim vefali arkadaşım nasılsın? ? Bende seni cok özledim evet artik burdayim..karatay tarzi beslenmeyi biraz arastirinca cok kolay ve bana uygun diye düşündüm. .sagolsun arkadaşlarla birlikte tatli bi rekabet icindeyiz..
Sen nerdesin devammi eski yerinde.diyet durumlari nasıl? ? Bak mart'a ne kaldi çıtır olcektin ona göre
Kuzular nasıl, öperim onlari:)

merhaba
hoşgeldiniz,
karataya başlayınca ister istemez iştahınıza hakim oluyorsunuz yedikleriniz acıktırmadığı için eliniz ıvır zıvıra gitmiyor,
facebooktaki sayfa sağlıklı yaşıyoruz
ben orayı devamlı takip ediyorum, hergün yeni bişeyler öğreniyoruz oradaki kişilerden,
buradan da birbirimizi motive ediyoruz yoksa salarız kendimizi..

Caniiim vefali arkadaşım nasılsın? ? Bende seni cok özledim evet artik burdayim..karatay tarzi beslenmeyi biraz arastirinca cok kolay ve bana uygun diye düşündüm. .sagolsun arkadaşlarla birlikte tatli bi rekabet icindeyiz..
Sen nerdesin devammi eski yerinde.diyet durumlari nasıl? ? Bak mart'a ne kaldi çıtır olcektin ona göre
Kuzular nasıl, öperim onlari:)
Canım topik sakinlerini rahatsız etmemek, sayfada yer işgal etmemek adına
ozelden mesaj yazdim

merhaba
hoşgeldiniz,
karataya başlayınca ister istemez iştahınıza hakim oluyorsunuz yedikleriniz acıktırmadığı için eliniz ıvır zıvıra gitmiyor,
facebooktaki sayfa sağlıklı yaşıyoruz
ben orayı devamlı takip ediyorum, hergün yeni bişeyler öğreniyoruz oradaki kişilerden,
buradan da birbirimizi motive ediyoruz yoksa salarız kendimizi..
tesekkür ederim gül hanim , insallah bir baslayabilsem devami gelecekde, bir türlü baslayamadim , hergün bir sey cikiyor, birazda sosyal birisiyim, gezmeyi , misafiride cok sevince diyet felan yapmak mümkün olmuyor, ama güzel giyinmeyide cok seviyorum, begenipde bedenimi bulamayinca cok üzülüyorum , insallah facebook daki sayfayida takip edeyim , belki motive olur baslarim , sizin sayfanizda masallah dolu, bu saatte bile bir kac arkadas var ne güzel sürekli fikir alisverisinde bulunuyorsunuz :34:

Hoşgeldiniz doğru yerdesiniz..burda bilgi, motivasyon, sohbet bolll:))
Kolay gelsin sizede... buradan kopmayarak saglikli sonuçlar alabilirsiniz

Hoşgeldiniz doğru yerdesiniz..burda bilgi, motivasyon, sohbet bolll:))
Kolay gelsin sizede... buradan kopmayarak saglikli sonuçlar alabilirsiniz
tesekkür ederim mydenizz insallah artik yasda ilerledikce kilo vermekde zorlasiyor, insallah tam baslarim ve sonuna kadar birakmadan devam edebilirim, karatayin kitabinida okudum cok mantikli ve yapilabilir saglikli bir beslenme bicimi:34:

Back