• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Erkek olmasını çok istiyordu zaten,çok sevindi bağırdı güldü hopladı..
Hayaller kuruyor şimdiden şöyle yapıcam kardeşimle ,bunu öğreticem v.s.Hergün karnımı öpüyor..
Odasına yatak aldırıyor hemen yatakları birleştirip onunla uyucakmış..Çok keyifli :)))

Öğlen;
Mercimek çorbası
Türlü içinden sadece 4-5 patlıcan yedim..
Bulgur pilavı-salata-ayran..

20 dk. yürüdüm geldim..
Ben doymadım sanki ,birazdan meyve yicem..

:1: canım ya şimdi ne kadar heyecanlıdır zaman geçmek bilmez ona...benimki hergün okuldan gelince karnımı öper sarışın mavi gözlü bebeğinide karnımın üstüne koyar buna bak bunun gibi mavi gözlü sarı saçlı olsun derdi...:52:

Erkek olmasını çok istiyordu zaten,çok sevindi bağırdı güldü hopladı..
Hayaller kuruyor şimdiden şöyle yapıcam kardeşimle ,bunu öğreticem v.s.Hergün karnımı öpüyor..
Odasına yatak aldırıyor hemen yatakları birleştirip onunla uyucakmış..Çok keyifli :)))

Öğlen;
Mercimek çorbası
Türlü içinden sadece 4-5 patlıcan yedim..
Bulgur pilavı-salata-ayran..

20 dk. yürüdüm geldim..
Ben doymadım sanki ,birazdan meyve yicem..

:1: canım ya şimdi ne kadar heyecanlıdır zaman geçmek bilmez ona...benimki hergün okuldan gelince karnımı öper sarışın mavi gözlü bebeğinide karnımın üstüne koyar buna bak bunun gibi mavi gözlü sarı saçlı olsun derdi...:52:

Tünaydın kızlar. Amma sohbet var bugün :) Karatay kurabiyesi ve karatay lokumunun tarifini nerden bulurum? Canım istedi Prenscim yazınca :56:
Dün; Sabah 9:00 2 yumurta ile sucuklu yumurta, ceviz, bol yeşillik biraz nar.
Akşam; 18:30 1 tabak ıspanak yemeği (pirinç yerine 1 avuç aşurelik buğday attım içine), 1 tabak taze bakla, yoğurt ve salata.
20:00 kuruyemiş (antep fıstığı, kabak çekirdeği, yer fıstığı)

2 öğüne indirdim ama bugün sabah kahvaltı yapamadım. Randevum vardı sabah zor yetiştim, evden çıkarken 1-2 ceviz attım ağzıma ve bir tane şekersiz kahve içitim gittiğim yerde. yarım saat öncede 1 tabak bakla yemeği yedim yoğurtla. Önümüzdeki 2 gün uzun yola çıkıyorum, yine yemek saatleri şaşacak kahvaltı sıkıntı olacak gibi. Yarın kahvaltı yapabilmem için sabah 5'de kalkmam lazım :18:

allah yardımcın olsun canım...iyi yolculuklar....

:)) çok tatlılar..
Oğlum da bana benzesin anne diyor,ben babana benzesin diyorum...Kendi gibi esmer olmasını istiyor...
Ama rüyamda gördüğüm gibi olursa aynı oğlum gibi esmer olucak :)))

Cana can katıyorlar ..

Tünaydın kızlar. Amma sohbet var bugün :) Karatay kurabiyesi ve karatay lokumunun tarifini nerden bulurum? Canım istedi Prenscim yazınca :56:
Dün; Sabah 9:00 2 yumurta ile sucuklu yumurta, ceviz, bol yeşillik biraz nar.
Akşam; 18:30 1 tabak ıspanak yemeği (pirinç yerine 1 avuç aşurelik buğday attım içine), 1 tabak taze bakla, yoğurt ve salata.
20:00 kuruyemiş (antep fıstığı, kabak çekirdeği, yer fıstığı)

2 öğüne indirdim ama bugün sabah kahvaltı yapamadım. Randevum vardı sabah zor yetiştim, evden çıkarken 1-2 ceviz attım ağzıma ve bir tane şekersiz kahve içitim gittiğim yerde. yarım saat öncede 1 tabak bakla yemeği yedim yoğurtla. Önümüzdeki 2 gün uzun yola çıkıyorum, yine yemek saatleri şaşacak kahvaltı sıkıntı olacak gibi. Yarın kahvaltı yapabilmem için sabah 5'de kalkmam lazım :18:

Muz-süt-fındık-ceviz yanınıza alabilirsiniz aslında,kk yapamayanlar için öneriliyor biliyorum..
Çabucak geçsin o 2 gün,Allah yardımcın olsun ...
Tarifler için google yaz hemen çıkıyor :))

Son düzenleme:
Muz-süt-fındık-ceviz yanınıza alabilirsiniz aslında,kk yapamayanlar için öneriliyor biliyorum..
Çabucak geçsin o 2 gün,Allah yardımcın olsun ...
Tarifler için google yaz hemen çıkıyor :))
Geçen hafta sonu şehir dışındaydım, eşim yalnızdı evde alışveriş hak getire. Zeytin bitmiş, muz yok. Sözde pazara da gitmiş. En azından yeşillik, balık, ıspanak yumurta almış :) Akşamları da lışverişe çıkacak vakit olmadı canımız istemedi sanki. O nedenle ceviz dışında yanıma alacağım birşey yok evde :1: Neyse yoldan benzinlikten felan süt alırım bir de ceviz alırım yanıma öğlene kadar idare eder. Öğlen yol üstü birşeyler bulur yerim. Haftaya kurabiye ve lokumu deneyeceğim :) Enerjiye ihtiyacım var yarın 10 saat araba kullanacağım üstüne bir de müşteri toplantısı :18:

Geçen hafta sonu şehir dışındaydım, eşim yalnızdı evde alışveriş hak getire. Zeytin bitmiş, muz yok. Sözde pazara da gitmiş. En azından yeşillik, balık, ıspanak yumurta almış :) Akşamları da lışverişe çıkacak vakit olmadı canımız istemedi sanki. O nedenle ceviz dışında yanıma alacağım birşey yok evde :1: Neyse yoldan benzinlikten felan süt alırım bir de ceviz alırım yanıma öğlene kadar idare eder. Öğlen yol üstü birşeyler bulur yerim. Haftaya kurabiye ve lokumu deneyeceğim :) Enerjiye ihtiyacım var yarın 10 saat araba kullanacağım üstüne bir de müşteri toplantısı :18:

işin zor canım...arabayı dikkatli kullan allah kazadan beladan korusun...aç aç araba kullanma...:55:

gecmis olsun diyenler olmus sagolun kizlar iyiki varsiniz tlfndan alinti yapamiyorum:
gul abla pisman olma sakin sonra ben ailenin en nazlisiydim:)
prenscim oglun gibi esmer olursa bebegim yagiz ismini dusunebilirsin ben cok severim:) yada abisi koysun ismini daha guzel olur
ekincim hiz yapma sakin 10saat cok uzuun 2 sofor olsaydiniz keske Allaha emanet
alprmus resmide tarifide bekliyoruz ben kek yapma ozurluyum hic kabarmiyo benimkiler

$1470181_755259844489054_1952704441_n.jpg
Kızlar keten tohumu bumudur? Arpa şehriyeden daha ufak. Yoğurduma attım 3 tatlı kaşığı, günlük yeter herhalde.

gecmis olsun diyenler olmus sagolun kizlar iyiki varsiniz tlfndan alinti yapamiyorum:
gul abla pisman olma sakin sonra ben ailenin en nazlisiydim:)
prenscim oglun gibi esmer olursa bebegim yagiz ismini dusunebilirsin ben cok severim:) yada abisi koysun ismini daha guzel olur
ekincim hiz yapma sakin 10saat cok uzuun 2 sofor olsaydiniz keske Allaha emanet
alprmus resmide tarifide bekliyoruz ben kek yapma ozurluyum hic kabarmiyo benimkiler

Sen benim etrafimdaki cocuklarimi kardeslerimi bir gorsen nasil basa cikiyorsun bunlarla dersin hepsinin ayri nazi pozu var hepsinide ben cekiyorum araya senide eklerim onlarin arasinda kaynar gidersi....:)

Evet bu ama naptin sennnn....benim daha onceki yorumlarimi okumadinmi...? Gunluk 1 tatli kasigini gecmeyecek diye...sen 3 tatli kasigi atmissin:(

Aaaaa, okumuştum aslında ama unuttum. Kafam karıştı biraz. En son Ahmet Aydın'ın kitabını okumuştum, menapozdakiler için 3 tatlı kaşığı yazmış, bende yetişkinlerinde aynıdır diye düşünerek 3 tatlı kaşığı attım. Artık yarın 1 tatlı kaşığı atarım. :( Ben iyisi sayfaları tekrardan okuyayım.

Son düzenleme:
PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 08:05
2 tane minik mandalina :) C vitaminine ihtiyacım vardı. Aslında narda da aklım kalmıştı ama Gül abla kızmasın diye yemedim.
SALATALIK, TURP (ZEYTİNYAĞI İLE)
19 AD. ZEYTİN (ZEYTİNYAĞI İLE)
Beyaz peynir
Fındık, Fıstık, Badem
Yumurta, haşlanmış
Ihlamur Çayı

KARBONATLI SU

12:30
Peynir, badem, fındık, fıstık, acuka birazcık
Siyah çay

Türk Kahvesi

Akşam Yemeği 19:05
MERCİMEK ÇORBASI
KARNIBAHAR KIYMALI
Birkaç tane sarma.
Keten Tohumlu Yoğurt.
AŞURE (ŞEKERSİZ)

SU (ŞU AN 1,5 LT. İÇTİM, 2 LİTRE OLUR HERHALDE YATANA KADAR, KİLOMA GÖRE EN AZ 1.6 LT İÇMELİYMİŞİM) :)

İyi akşamlar :16:
Hemen menülerime geçeyim :21:
Sabah 7.15 kkk yerfıstığı yine yarım çay bardağı kahvaltıdan 15 dk öncede 3 tani ufacık günkurusunu sıcaksuda ısladım yedim. suyuda içtim

Saat 10.30gibi şekersiz türk kahvesi acaba içmesem daha mı iyi olur ki
:44:
Öğlen 13.00 yoğurt elma kalan yerfıstığı
Akşam 19.00 ıspanakla pırasa kavurma yedim iki tabak yanında ufacık karnıyarık yoğurt salata ve kuru soğan

Aaaaa, okumuştum aslında ama unuttum. Kafam karıştı biraz. En son Ahmet Aydın'ın kitabını okumuştum, menapozdakiler için 3 tatlı kaşığı yazmış, bende yetişkinlerinde aynıdır diye düşünerek 3 tatlı kaşığı attım. Artık yarın 1 tatlı kaşığı atarım. :( Ben iyisi sayfaları tekrardan okuyayım.

Seninde menapoza hazirlik olmus 20 sene sonrasi icin :)

PERŞEMBE
Sabah 5 tibet egzersizi

KAHVALTI 08:05
2 tane minik mandalina :) C vitaminine ihtiyacım vardı. Aslında narda da aklım kalmıştı ama Gül abla kızmasın diye yemedim.
canin degisik meyveler cekince karisik olarak bir porsiyon yapablilrsin..mesela sabah 1 mandalina ile ceyrek veya sen zayifsin yarim nar yiyebilirsin....o zaman kizmam canim:)

İyi akşamlar :16:
Hemen menülerime geçeyim :21:
Sabah 7.15 kkk yerfıstığı yine yarım çay bardağı kahvaltıdan 15 dk öncede 3 tani ufacık günkurusunu sıcaksuda ısladım yedim. suyuda içtim

Saat 10.30gibi şekersiz türk kahvesi acaba içmesem daha mı iyi olur ki
:44:
Öğlen 13.00 yoğurt elma kalan yerfıstığı
Akşam 19.00 ıspanakla pırasa kavurma yedim iki tabak yanında ufacık karnıyarık yoğurt salata ve kuru soğan

Canim turk kahvesini sekersiz oldugu icin istedigin zaman icebilirsin,,,:) kahvede antioksidan cokmus gunde 2 tane icebilirsin...afiyet olsun

Seninde menapoza hazirlik olmus 20 sene sonrasi icin :)

:1::1::1:
Başladım tekrar okumaya sayfaları 20. sayfadayım.

canin degisik meyveler cekince karisik olarak bir porsiyon yapablilrsin..mesela sabah 1 mandalina ile ceyrek veya sen zayifsin yarim nar yiyebilirsin....o zaman kizmam canim:)

Nar'ı çok seviyorum, muzuda çok severim. Birde fındık, cevizle çok yakışıyor muz. Karatay kuruyemişlerle yiyebilirsiniz diyor. Yoğurt olmadığı zaman kuruyemişlerle yerim. Bazen ikiside olmazsa hemen peynir atıyorum. Bir sürü seçenek var. Eğer kahvaltıda değilde öğlen yiyecekseniz, zaten en geç öğlen yenilebilirmiş.
Çok sevindim kızmamana. Zaten abartmıyorum. :24::52:

Son düzenleme:
Canim turk kahvesini sekersiz oldugu icin istedigin zaman icebilirsin,,,:) kahvede antioksidan cokmus gunde 2 tane icebilirsin...afiyet olsun

Sağlıklı Yaşıyoruzdaki menülere bakıyorumda hep akşam yemeğinde türk kahvesi de var. Yani içilebiliyor, özellikle antioksidan diye yazıyorlar. Zaten yedikleri yiyeceklerin ne içerdiğini yazıyorlar, iyi oluyor. Ben kahvaltıdan sonra içiyorum. (şekersiz)

Son düzenleme:
Back