Başladım tekrar okumaya sayfaları 20. sayfadayım.
Nar'ı çok seviyorum, muzuda çok severim. Birde fındık, cevizle çok yakışıyor muz. Karatay kuruyemişlerle yiyebilirsiniz diyor. Yoğurt olmadığı zaman kuruyemişlerle yerim. Bazen ikiside olmazsa hemen peynir atıyorum. Bir sürü seçenek var. Eğer kahvaltıda değilde öğlen yiyecekseniz, zaten en geç öğlen yenilebilirmiş.
Çok sevindim kızmamana. Zaten abartmıyorum.
Benim kahve icme aliskanligim yok bazen antioksidan olsun diye iciyorum ...bazilarida cikolata yemek icin iciyorlarSağlıklı Yaşıyoruzdaki menülere bakıyorumda hep akşam yemeğinde türk kahvesi de var. Yani içilebiliyor. Ben kahvaltıdan sonra içiyorum. (şekersiz)
bazen kizmamakan da ders alinir.,,
Senin kg sorunun olmadigi icin bazen kurtariyorsun
Benim kahve icme aliskanligim yok bazen antioksidan olsun diye iciyorum ...bazilarida cikolata yemek icin iciyorlar
Limonlu sıcak suyun, yediklerimizin daha geç sindirilmesine, midede ve bağırsaklarda daha uzun süre kalmasına, böylelikle de daha uzun süre tok kalmamıza neden olduğunu biliyor muydunuz?
% 80 lik çikolata olursa arasıra kahvenin yanında yenebilir....O zaman bitter çikolata yiyebiliyoruz, kahveyle. Bunu bilmiyordum.
Eki Görüntüle 876941 Eki Görüntüle 876942
Bunlar benim kitaplarım.
Etobur - Otobur İkilemini daha okuyamadım. 1 yıl önce almıştım. Mısır'ın zararlarından, bütün paketli yiyeceklerde kullanıldığından bahseden bir kitap. Taş Devri yeni bitti. Okunması gereken bir kitap. E-kitap olarak aldım. Diğer 3 kitap baş ucu kitaplarım.
Ben bu akşam limonlu su içeyim dedim ama, limon kalmamış.
yeşil çayla idare et o zaman...
Yeşil çayda yok.Zaten acıkmadım.
kayısı ya cevap vereyim gün kurusu kayısı olacak ...adam doğru söylemiş.....bağırsakları çalıştırıyor
Birkaç yıldır gün kurusu kullanıyoruz annemle, uzun zamandır hiç diğer turuncu olanı yemedim. Aşureme bile gün kurusu ekledi annem. Rengi koyu oldu ama, hiç olmazsa doğalı oldu.
bende komşulara yaptığıma kayısı koydum kendimizinkine bol gün kurusu, 2 tane hurma,1 tanede incir koymuştum tat versin diye
Bol nar ve tarçında güzel tat veriyor. Hiç şekerliyi aratmıyor. :)
İyi geceler arkadaşlar ,maşallah bu gün ne çok sohbet edilmiş oku oku yeni bitti:))
Ben bu sabah 11.00'de
küçük 3 tane yumurtadan soğanlı yumurta yedim
3 gunkurusu, kaymak, domates, salatalik, peynir, 15 zeytin(z.yag ve limonlu) 1 çay b. Ceviz , yarim kase nar yedim...
Akşama kadar acikmadim:)
Aksam18.30'da tarhana çorbası, pirasa, salata, yogurt yedim..eşime kurban kavurmasi isitmistim azicikta onun tadina baktim. (1 kaşık bile yoktu)
İçinde ayçiçek yağı olduğu için az yedim...
Su:3 litreyi geçti
Spor: jillian 1\2 yaptım. Birazda bel egzersizi..bu gün daha rahatim kas agrilarim azaldi..
Günaydın arkadaşlar, soğanlı yumurta olayına biraz geç katılacağım dün çok yoğundum çünkü. aslında soğanı biraz karamelize etmek lazım o zaman mükemmel olur ama malum zararlı.
ben de 2 gün önce yoğurtlu sarımsaklı kereviz salatası yaptım herkes biliyodur tarifi ama tam mevsimi olduğu için hatırlatmak istedim. yoğurt ve sarımsağı iyice karıştırdım, kerevizleri rendeleyip hemen yoğurda ekledim kararmasın diye. sonra kayık tabağa döktüm üstüne iri iri parçalanmış ceviz ve keten tohumu attım harika oldu
bu arada dünkü menüm
8.00 kkk
12.45 2 kaşık nohut, 2 kaşık karnıbahar, yoğurt salata
18.30 fırında tavuk ,salata yoğurt.
İyi geceler arkadaşlar ,maşallah bu gün ne çok sohbet edilmiş oku oku yeni bitti:))
Ben bu sabah 11.00'de
küçük 3 tane yumurtadan soğanlı yumurta yedim
3 gunkurusu, kaymak, domates, salatalik, peynir, 15 zeytin(z.yag ve limonlu) 1 çay b. Ceviz , yarim kase nar yedim...
Akşama kadar acikmadim:)
Aksam18.30'da tarhana çorbası, pirasa, salata, yogurt yedim..eşime kurban kavurmasi isitmistim azicikta onun tadina baktim. (1 kaşık bile yoktu)
İçinde ayçiçek yağı olduğu için az yedim...
Su:3 litreyi geçti
Spor: jillian 1\2 yaptım. Birazda bel egzersizi..bu gün daha rahatim kas agrilarim azaldi..
Çok severim kereviz salatasıni, icine havucta rendeleyenler var canim ben iki turlude yapiyorum...iyi hatirlattin yapayim bu hafta:)
Bu resim paylaşma olayi süper olmuş, genelde cepten giriyorum, pc'den biliyorumda cepten nasil resim ekleniyor bilen var mi???
gözünaydın canım....artık daha rahat yaparsın ...bu hafta daha fazla kg verirsin belkide...
Ayy, cumartesi olsada bende yapsam soğanlı yumurtayı, bol baharatlı, baharatı da çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?