• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

amiiiinnn. gerçekten karatay hocaya olumsuz birşey diyen oldumu çok sinirleniyorum yaa :41::41:şekeri yasaklamak suçmu, fındık fıstık yiyin demek suçmu. zaten 50 yıllık hekim, iki tane uzmanlığı var ve bir de prof. insan bunun emeğine saygı gösterir.
bir de bilip bilmeden yok sadece protein yiyin diyomuş da ekmeksiz olurmuymuş da.....bıkmadan anlatmaya çalışıyorum insanlara, inşallah hiç de bıkmam.

Banada ekmeksiz doyarmı insan, bir tane ye bari diyorlar. Çokta iyi doyuyorum, fındık, fıstık daha doyurucu diyorum ama denemeden kimse anlayamaz. Arkadaşımla karatay kahvaltısı yaptım hafta sonu, fındıkları götürdüm, ekmeksiz biraz şüpheliydi başta, kahvaltının sonlarına doğru, gerçekten çok doyurucu, sen hiçte az yemiyorsun dedi. :1:

nane çayı yaptım kendime şimdi biraz iyi geldi geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür telefnuda evde unutmuşum böyle durumlarda hep eşime nazlanırım bugün sizin başınıza kaldım yani :))
aslında 2 gündür yemeklerimi kendim hazırlıyorum şüpheli bişey de yemedim ama ondan önceki günlerde eve gelen ablanın yaptığı yemekleri bikaç gün yemiştim taze değildi yani bilemedim şimdi ondan mı oldu:44:
KARATAY hocayla ilgili kötü bişey söyleyene bende tahammül edemiyorum hele dalga geçenleri dövmek istiyorum:4: bence yapmaya cesareti olmayanlar çamur atıyor sonuçta kısırın yanında ekmek yiyen bi nesilin torunlarıyız :1:

Banada ekmeksiz doyarmı insan, bir tane ye bari diyorlar. Çokta iyi doyuyorum, fındık, fıstık daha doyurucu diyorum ama denemeden kimse anlayamaz. Arkadaşımla karatay kahvaltısı yaptım hafta sonu, fındıkları götürdüm, ekmeksiz biraz şüpheliydi başta, kahvaltının sonlarına doğru, gerçekten çok doyurucu, sen hiçte az yemiyorsun dedi. :1:

gerçekten benim kahvaltıda yediklerimi görenler çok şaşırıyor ama ekmeksiz doymadığımı düşünüp üzülüyorlar benim için:1::1::1:

nane çayı yaptım kendime şimdi biraz iyi geldi geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür telefnuda evde unutmuşum böyle durumlarda hep eşime nazlanırım bugün sizin başınıza kaldım yani :))
aslında 2 gündür yemeklerimi kendim hazırlıyorum şüpheli bişey de yemedim ama ondan önceki günlerde eve gelen ablanın yaptığı yemekleri bikaç gün yemiştim taze değildi yani bilemedim şimdi ondan mı oldu:44:
KARATAY hocayla ilgili kötü bişey söyleyene bende tahammül edemiyorum hele dalga geçenleri dövmek istiyorum:4: bence yapmaya cesareti olmayanlar çamur atıyor sonuçta kısırın yanında ekmek yiyen bi nesilin torunlarıyız :1:

yapmaya cesareti olmayanlar kendilerini haklı çıkarmak için savunma mekanizması geliştiriyorlar( ben de 2 ay öncesine kadar öyle yapıyordum, yok ekmeksiz doymam, patatessiz yaşanırmıymış sırf protein içeren bir diyet vs... diye düşünüyordum çünkü cesaretim yoktu:)))

21 kasımda doğum günümde yapmayı düşündüm tarifine baktım içindekiler süper enerji verecek şeyler yapsam ben az yiyeceğim kızda bitene kadar yer, az az yeyip 2-3 günde bitireyim demez :50:.karatayada yeni yeni alışıyor 3 kg verdi, geçen hafta aşurede çok yedi ...vazgeçtim birileri geleceği zaman yapacağım...sen resmini çekip buradan paylaşabilirsen bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olurlar canım bundan sonra mümkünse hepimiz birbirimize örnek olsun diye resimler çekelim paylaşalım..:126:
akıl akıldan üstünse fikir fikirden de üstündür....:9:

resim paylaşmak iyi fikir çok eğlenceli olur:46::46::46: ben kekimin fotosunu çekeyim eve gidince size göndereyim inşallah

anlatmayla ikna olmuyor çoğu insan mutlaka karatay yapan birisiyle kahvaltı yapması yada yemek yemesi lazım o zaman karatayı anlıyorlar, bu kadar çok yersen tabiiki ekmek yemezsin yada ekmeksiz de yeniliyormuş doydum bile ,bende başlayacağım artık diyorlar biranda fikirleri değişiyor...

...burada hep karatay konuşacak değiliz ya bir birimizin nazını, sıkıntısını, sevincini v.b. herşeyi paylaşabilmeliyiz bence...
makarnanın yanında ekmek yiyenler var...
karataya eleştiri yapan bir topik var bayanın biri tereyağını ekmek olmadan nasıl yiyeceğiz bu kadın şaçmalıyor,kafayı yemiş gibi yorumlar yapıyor bende hocayı savundum benim gibi birkaç kişide savundu ....burada bile topik açmışlar eleştirmek için...:50:

Geçmiş olsun ..

Sağol gül ablacım:1: kilo olarak fazla yansımasada tartıya şişkinligim filan gitti sanki incelmiş hissediydrum kendimi göbiş biraz küçüldü gibime gelyor:1:
incelmekte güzel heleki göbişten :52:
ben 11kg verdim en az cm göbişimden ve belimden gitti:50:

Bu arada herkese günayyydıınnnnnnn

günaydın canım

resim paylaşmak iyi fikir çok eğlenceli olur:46::46::46: ben kekimin fotosunu çekeyim eve gidince size göndereyim inşallah

Resim paylaşmak bence de güzel fikir..

Bu hafta hem cuma akşamı çaya hem de pazar sabahı kahvaltıya misafirlerim var.Gerçi misafir dediğim ablamlar annemler..Zorla getiriyorum hamileyim diye zahmet vermek istemiyorlar ama ben bayıla bayıla hazırlıyorum onlara :)) Onlarda benim gibi sağlıklı yemekler yedikleri için hiç zorlanmıcam..:))

Neler yapabilirim fikirlere de açığım bu arada :))

Karatay kurabiyesi veya karatay lokumundan en kısa zamanda yapıp fotolamak istiyorum.Ceviz ve fındıklar kırılmak için eşimi bekliyorlar..:))

öğle tatili oldu herkes çıkıyor bende yürüyüşe çıkayım bariii...
anıtkabirin orada yürüyüş parkuru var içindede spor aletleri, hem yürüyüş hem aletlerle çalışmak iyi oluyor
siz sohbete devam edin ben gelince katılırım...
yemeğe çıkanlarada afiyet olsun:56:

Canım çekecek şimdi. :)

Bu arada herkese günayyydıınnnnnnn

Günaydın. :)

Geçmiş olsun. İçindeki birşeymi dokundu acaba. Kullandığı yağ vs...

canım sana kaç gündür soracağım unutuyorum,
oğluşun kardeşinin erkek olacağını duyunca ne tepki verdi....

Erkek olmasını çok istiyordu zaten,çok sevindi bağırdı güldü hopladı..
Hayaller kuruyor şimdiden şöyle yapıcam kardeşimle ,bunu öğreticem v.s.Hergün karnımı öpüyor..
Odasına yatak aldırıyor hemen yatakları birleştirip onunla uyucakmış..Çok keyifli :)))

Öğlen;
Mercimek çorbası
Türlü içinden sadece 4-5 patlıcan yedim..
Bulgur pilavı-salata-ayran..

20 dk. yürüdüm geldim..
Ben doymadım sanki ,birazdan meyve yicem..

Tünaydın kızlar. Amma sohbet var bugün :) Karatay kurabiyesi ve karatay lokumunun tarifini nerden bulurum? Canım istedi Prenscim yazınca :56:
Dün; Sabah 9:00 2 yumurta ile sucuklu yumurta, ceviz, bol yeşillik biraz nar.
Akşam; 18:30 1 tabak ıspanak yemeği (pirinç yerine 1 avuç aşurelik buğday attım içine), 1 tabak taze bakla, yoğurt ve salata.
20:00 kuruyemiş (antep fıstığı, kabak çekirdeği, yer fıstığı)

2 öğüne indirdim ama bugün sabah kahvaltı yapamadım. Randevum vardı sabah zor yetiştim, evden çıkarken 1-2 ceviz attım ağzıma ve bir tane şekersiz kahve içitim gittiğim yerde. yarım saat öncede 1 tabak bakla yemeği yedim yoğurtla. Önümüzdeki 2 gün uzun yola çıkıyorum, yine yemek saatleri şaşacak kahvaltı sıkıntı olacak gibi. Yarın kahvaltı yapabilmem için sabah 5'de kalkmam lazım :18:

Tünaydın kızlar. Amma sohbet var bugün :) Karatay kurabiyesi ve karatay lokumunun tarifini nerden bulurum? Canım istedi Prenscim yazınca :56:
Dün; Sabah 9:00 2 yumurta ile sucuklu yumurta, ceviz, bol yeşillik biraz nar.
Akşam; 18:30 1 tabak ıspanak yemeği (pirinç yerine 1 avuç aşurelik buğday attım içine), 1 tabak taze bakla, yoğurt ve salata.
20:00 kuruyemiş (antep fıstığı, kabak çekirdeği, yer fıstığı)

2 öğüne indirdim ama bugün sabah kahvaltı yapamadım. Randevum vardı sabah zor yetiştim, evden çıkarken 1-2 ceviz attım ağzıma ve bir tane şekersiz kahve içitim gittiğim yerde. yarım saat öncede 1 tabak bakla yemeği yedim yoğurtla. Önümüzdeki 2 gün uzun yola çıkıyorum, yine yemek saatleri şaşacak kahvaltı sıkıntı olacak gibi. Yarın kahvaltı yapabilmem için sabah 5'de kalkmam lazım :18:

karatay lokumu diye google'a yazarsan. couldpage diye bir sayfa çıkıyor. Orada diğer tariflerde var. Yada karatay menüsü yaz, bütün tarifler çıkıyor.

Son düzenleme:
Birde face kullanıyorsan, Sağlıklı Yaşıyoruz sayfasını takip edebilirsin. Menüyü onlar veriyorlar. :)

Kızartmanın zararlı etkilerini azaltmak istiyorsanız, yanında sarımsaklı yoğurt ve yeşillik yiyin. (Eğer yemek zorunda kalırsanız)
Taş Devri Diyeti - Ahmet Aydın

Son düzenleme:
Back