bende akşam örgüye başladım... ...
canım aklınızda olsun akşam yemeklerinde yoğurt yemeye özen gösterin....zayıflamaya etkisi çokmuş...
canım kaçamak yaptıkça insanın yapası geliyor..bu diyete ilk başladığımda yaptım ve ipin ucu kaçtı..o yüzden artık kaçamak yokkkkk diye kendime telkinde bulunuyorum sürekli..bu şekilde de beslenince kaçamak yapma istegim yok oldu zaten çok şükür
sadece aylardır diyet al-ver durumu olduğu için hızlı gitmiyor artık olsun napayım tek gitsindee..bu gün giittiğimde soyleyim artık.önümüzdeki güne bana 1 çeşit uygun yapmalarını..hatta onlarıda organize edeyim duruma göre
teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin içinde
SADECE SEBZE YİYEREK KARATAY DİYETİ YAPILAMAZ!
Pek çok arkadaşımız sadece ekmeği, pilavı, makarnayı, pastayı vb karbonhidrat sanıyor. Sebzenin, salatanın ve meyvenin karbonhidrat olduğunun farkında bile değiller. Diyetisyen diyetlerindeki gibi sadece sebze ve/veya salata yiyerek Karatay Diyeti yaptıklarını sanıyorlar.
YAĞ VE PROTEİN ALINMADAN SAĞLIKLI BESLENİLEMEZ!
Özellikle beyin hücrelerini bazı hastalıklardan (Alzheimer, demans vb) korumak, beyinin daha iyi çalışmasını sağlamak için DÜŞÜK KARBONHİDRAT, ORTA MİKTAR PROTEİN, YÜKSEK MİKTAR YAĞ ile beslenmemiz gerektiğini biliyor musunuz? (Bkz: David Perlmutter, "Grain Brain")
Canan Hocanın son kitabı (Karatay Diyeti'yle Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi) bu nedenle çok önemli. Okumadıysanız mutlaka okuyun.
Mesela, ben dün zeytinyağı yemedim, yoktu. Bugün zeytinimin içine attım. O yağa sebzelerimi bandırdım. Dün bağırsaklar çalışmadı ama bugün kahvaltı sonrası çalıştı. Demekki yağ yemek gerekli, Karatayda da yağ çok önemli.
kaania' çığım burada kaçamak yapmak yok..abla olarak sana kızacağım başladığından beri aynı kilodasınemeklerine yazık değilmi bundan sonra karataya uyacak ve yaza kadar incecik bir bayan olacaksın eşin sana yeniden aşık olacak ve mavi gözlü bir bebeğin olacak.. diğer topiktede arasıra çanta gönderip yediklerini eleştiriyordum sonrada alınırsın diye vazgeçiyordum
sen benim çocuğum yaşındasın oğlum 26 yaşında ...bundan sonra sıkı sıkı yapıyorsun ve ben seni senin iyiliğin için eleştireceğim ki karataya uyup fazla kg taşımaktan kurtul..tamammı ablacığım
çok iyi oldu bak bu birbirimize özel mesaj da atalım napıyosun ne yedin diye koşu bandına çık hadi falan ay çok hoş olur :))Ne kadar çok benzer yönlerimiz varEvliyim bebeğim yok boyum 165 29 yaşındayım evimde koşu bandım var ama kullanmıyorum. Kilom birazcık seninkinden farklı ama yakın sayılır 78-77 arası birşey. Kaçamaklarım yüzünden son iki haftanın ilkinde kilo veremedim ikincisinde 1 kilo aldım. İlk 2 hafta 3 kilo vermiştim oysaki
İşyerine arkadaş sıcacık aşure getirmiş,içinde badem fındık fıstık üstünde nar. şeytandediki kaşıkla gitsin yaaa neymiş şeker meker dünyaya bidaha mı gelecen sanki tombul yaşa ne farkeder. insülin glukagon leptin ne takıyosun bu kadar yaaaaaa... ben ne yaptım:18::18::18: tabiiikiii uymadım şeytana kafasına kafasına vurdum
eleştir ablacım ben sana alınırmıyım hiç bende senin yaramaz kızınım ama söz dinlicem bundan sonra bu topiği gizli gizli okuyodum hep bugün cesaretimi toplayıp yazdım bugün benim başlangıcım olsun :))
Slmlar..
Gül Hanım ve arkadaşlar bende size merhaba diyebilirmiyim..Karatay hocamızın beslenme düzeni çok güzel,sizleride okumak bana çok bilgi katıyor..
Hepinize kilo vermede,sağlıklı yaşama da başarılar dilerim..
Ben şuan hamileyim ama yediklerime dikkat ediyorum,beslenme düzenim de hemen hemen bu şekilde..O yüzden size de merhaba demek istedim..Sadece meyve biraz daha fazla yiyorum ..Tatlı da hiç canım istemiyor,sadece aşure yedim annemin yaptığı..Gayet iyiyim şuan herşey yolunda,1-2 kilo aldım 4.ayımızdayız.
Rahatsız etmedim umarım,sizi takipteyim..Doğumdan sonra kilolarım olursa bende burda sizinle birlikte olurum inşallah..
İyi akşamlar dilerim herkese...
Slmlar..
Gül Hanım ve arkadaşlar bende size merhaba diyebilirmiyim..Karatay hocamızın beslenme düzeni çok güzel,sizleride okumak bana çok bilgi katıyor..
Hepinize kilo vermede,sağlıklı yaşama da başarılar dilerim..
Ben şuan hamileyim ama yediklerime dikkat ediyorum,beslenme düzenim de hemen hemen bu şekilde..O yüzden size de merhaba demek istedim..Sadece meyve biraz daha fazla yiyorum ..Tatlı da hiç canım istemiyor,sadece aşure yedim annemin yaptığı..Gayet iyiyim şuan herşey yolunda,1-2 kilo aldım 4.ayımızdayız.
Rahatsız etmedim umarım,sizi takipteyim..Doğumdan sonra kilolarım olursa bende burda sizinle birlikte olurum inşallah..
İyi akşamlar dilerim herkese...
o zaman tam yerindesin canım Rmı< HOŞGELDİN..
...karatay hem kilo vermene hemde hamilekalmana faydalı olacak...
Eki Görüntüle 866231
merhaba canım...hoş geldin
seni her zaman yanımızda görmek isteriz
şimdiden bilinçli bir anne adayısın seni tebrik ederim...
karatay hamileykende doğumdan sonrada yani hayatımızın her anında uygulanabilecek bir beslenme adı üstünde doğru ve sağlıklı beslenme....bebek yedek gıdalara başladığında ona bile uygulamaya başlıyorsunuz sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okan beyin kızı doktor bebeğini karataya göre beslıyor ve annelerede önerilerde bulunuyor o siteyide takip edersiniz çok faydalı bir site...
Merhaba, hoşgeldin. Kiloların olmasada gel, çünkü bende de kilo yok. Tek derdim, biraz göbeğim var. Bu beslenme şeklini alışkanlık haline getirmek gerekiyor, onun için buraya uğramak iyi oluyor. :)
ben de bugün gül ablanın dediği gibi arttırdım yağı gerçekten faydası oldu. zeytine bol zeytinyağı döktüm tatlı kaşığıyla yedim nefis oldu hem de öğleye kadar hiç acıkmadım
hoşbulduk canım öncelikli olarak ne yapmalıyım
Çok teşekkür ederim,ben de burada olmaktan huzur duyarım..
Her zaman bilinçli bir anne olarak kendimi yetiştirdim,10 yaşında bir de oğlum var..O da benim gibi beslenme tarzıma uyuyor,ne pişirirsem yer..Şimdiden neler biliyor bir duysanız :)) Kesinlikle kendimi çok iyi hissediyorum maşallah diyeyim..Hamile kaldığımdan beri ekmek,makarna pilav yiyemez oldum..Her sabah 2 yumurta yiyorum..Peynir ve ete düşkün olmaya başladım..Sonra bu sayfaları ,Karatay hocamızı okumaya başladım..Ben de zaten böyle besleniyormuşum :))) Dr.bebeğimin kilosunun çok iyi olduğunu çok iyi geliştiğini söyledi..İnşallah sorunsuz kucağıma alırım..Sağlıklı yaşıyoruz sayfasınıda zaten takip ediyorum,benim için çok iyi olucak..Ben de 30 yaşındayım..53-54 kilo ile başladım.Boyum 1.67 ..Bakalım kaç kilo alacağım..Şimdilik 1-2 kilo farkediyorum..
Takipteyim sizi,bende buralarda olacağım :))
Çok teşekkür ederim,ben de burada olmaktan huzur duyarım..
Her zaman bilinçli bir anne olarak kendimi yetiştirdim,10 yaşında bir de oğlum var..O da benim gibi beslenme tarzıma uyuyor,ne pişirirsem yer..Şimdiden neler biliyor bir duysanız :)) Kesinlikle kendimi çok iyi hissediyorum maşallah diyeyim..Hamile kaldığımdan beri ekmek,makarna pilav yiyemez oldum..Her sabah 2 yumurta yiyorum..Peynir ve ete düşkün olmaya başladım..Sonra bu sayfaları ,Karatay hocamızı okumaya başladım..Ben de zaten böyle besleniyormuşum :))) Dr.bebeğimin kilosunun çok iyi olduğunu çok iyi geliştiğini söyledi..İnşallah sorunsuz kucağıma alırım..Sağlıklı yaşıyoruz sayfasınıda zaten takip ediyorum,benim için çok iyi olucak..Ben de 30 yaşındayım..53-54 kilo ile başladım.Boyum 1.67 ..Bakalım kaç kilo alacağım..Şimdilik 1-2 kilo farkediyorum..
Takipteyim sizi,bende buralarda olacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?