aksam ymek yemeden nasil dayandin ?Sabah klasik karatay kahvaltısı + elim kadar pişi
Aksam 3 dilim karpuz üçgen minik dilim
10 tane erik 6-7 kiraz çok sıcak olduğundan canım yemek istemedi.
İçecek 3.5 lt su 1 ayran. Suyun içinde 1 limon vardı dilimlenmiş.
Yuruyus 5.5 km
portakal canin istedi ise hamile oldugundan ye LaLuna . ama kan hapi için limon da ayni vazifeyi gorur . diye dusunuyorum.Sabah: Simitli kahvaltı (okulun etkinliği vardı diyet mi yapıyorsun hamilesin lafını duymak istemediğim için yedim.)
Öğlen:1 kase doğal yoğurt
Ara:10 tane ekşi erik
Akşam:Kabak yemeği 5 tane ceviz
Kan hapının etkili olması için 1 portakal.
O kadar sıcak basıyor ki suyla dolduruyorum midemi.aksam ymek yemeden nasil dayandin ?
afiyet olsun
Doktorun önerisiydi canım hatta suyunu iç dedi ama ben yedim. Şimdi de suya limon atıp onu içiyorum bol bol dediğin gibi. Çok vitamini mis gibi limonda da var.portakal canin istedi ise hamile oldugundan ye LaLuna . ama kan hapi için limon da ayni vazifeyi gorur . diye dusunuyorum.
Tebrik ederim hamilelikte düzenli yürüyüş yapabiliyorsunuz ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz. Ben hamilelikte cok sıkıntı cektim denetleme gibi görevim vardı sürekli bir koşuşturmaca yürüme ile geçti. Tabi bunun pek hayrını göremedim çünkü düzenli yemek yiyecek vaktim yoktu. Ne zaman yemek yiyecegımı bilemediğim için çoğu Zaman hazır seyler yemek zorunda kalmıştım.Bildirim yürüyüş
5 km
Normal doğum ve ödem için çok faydalı yürüyüş. Mutlaka her akşam 1 saat yapıyorum. Bu şekilde sağlıklı bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyorum.Tebrik ederim hamilelikte düzenli yürüyüş yapabiliyorsunuz ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz. Ben hamilelikte cok sıkıntı cektim denetleme gibi görevim vardı sürekli bir koşuşturmaca yürüme ile geçti. Tabi bunun pek hayrını göremedim çünkü düzenli yemek yiyecek vaktim yoktu. Ne zaman yemek yiyecegımı bilemediğim için çoğu Zaman hazır seyler yemek zorunda kalmıştım.
Bugün tuttum çok şükür tutmayı da düşünüyorum inş çok susadım sadece ama güzeldi gün şükür23 mayıstaki kilo:60.5
Şimdiki kilo:59.4
Bebeğim midesini üşütmüş oruç tutmayı bir deneyim diyordum fakat hasta olduğu için vazgeçtim birkaç gün hiç ek gıda yok kuzucuguma
Ak kelebek sen tutuyor musun oruç
bence karatay yapmayi birakti arkadaslar .Artık kimse yazmıyor gruba. İyice durgunlastı. Ramazan ayından dolayı mı? Böyle hiç motive olamıyorum
zayiflama doneminde yok . var ama kahavlatida bazenleri; hep hergun yok.meyve yokmu karatay dıyetınde?
çok tşk,bunu bılmıyordum,ben hiç meyve yemem zatende,ekmek konusunda bu kadın çok haklı,ama bir kaç sıkıntı var beslenme konusu ile ilgili,lakın bız ekmek yıyen bır kulturuz,ama şükür 2,5 yıldır gunde 2 dilime ındırdımzayiflama doneminde yok . var ama kahavlatida bazenleri; hep hergun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?