Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aksam ymek yemeden nasil dayandin ?
afiyet olsun

portakal canin istedi ise hamile oldugundan ye LaLuna . ama kan hapi için limon da ayni vazifeyi gorur . diye dusunuyorum.

aksam ymek yemeden nasil dayandin ?
afiyet olsun
O kadar sıcak basıyor ki suyla dolduruyorum midemi.
portakal canin istedi ise hamile oldugundan ye LaLuna . ama kan hapi için limon da ayni vazifeyi gorur . diye dusunuyorum.
Doktorun önerisiydi canım hatta suyunu iç dedi ama ben yedim. Şimdi de suya limon atıp onu içiyorum bol bol dediğin gibi. Çok vitamini mis gibi limonda da var.

Sabah klasik karatay kahvaltısı
Ara 1 ayran
Aksam mangalda pirzola karışık sebze közleme
1 elma 1 armut 5 küçük dilim karpuz. Elma ve armut eksi ve çok küçüktü.

Su 3lt çoğu limonlu

Yürüyüşe birazdan çıkacağım. Hava serinlemek hala.

_Saliha_ bu aralar biraz meyveye sardım. Ama hepsi bahçeden organik. Salihlide yaşıyorum köye gidiyorum almaya. Kızma valla karatay teyze de kızmasın. 0 tatlı ve gazlı içecek vs hiç yok. Hamileliğin başından beri. Bu kadarlık kaçamak olur ya

Bildirim yürüyüş
5 km
Tebrik ederim hamilelikte düzenli yürüyüş yapabiliyorsunuz ve beslenmenize dikkat ediyorsunuz. Ben hamilelikte cok sıkıntı cektim denetleme gibi görevim vardı sürekli bir koşuşturmaca yürüme ile geçti. Tabi bunun pek hayrını göremedim çünkü düzenli yemek yiyecek vaktim yoktu. Ne zaman yemek yiyecegımı bilemediğim için çoğu Zaman hazır seyler yemek zorunda kalmıştım.

Normal doğum ve ödem için çok faydalı yürüyüş. Mutlaka her akşam 1 saat yapıyorum. Bu şekilde sağlıklı bir hamilelik geçirdiğimi düşünüyorum.

Yürüyüş kolaylaştırıyor doğumu onu biliyorum cok şükür doğum sancılarımın başlamasından itibaren 5 saat sürmüştü ben de:)

23 mayıstaki kilo:60.5
Şimdiki kilo:59.4

Bebeğim midesini üşütmüş oruç tutmayı bir deneyim diyordum fakat hasta olduğu için vazgeçtim birkaç gün hiç ek gıda yok kuzucuguma
Ak kelebek sen tutuyor musun oruç

merhaba kızlar
sahurda bir dilim ekmekle sahanda yumurta yedim. normalde yumurtayı hiç yiyemiyorum. ekmekle arada kaynadı öyle.
bol ceviz, domates, peynir, zeytin, salatalık biber ve azcık da karpuz yedim.

La Lune hamilelik kitabini okumadim . ama bence koyden dalindan kiraz yemeye karatay hoca bisi demez diye düşünüyorum .

afiyet olsun

Sabah klasik karatay kahvaltısı 3 ceviz
Ara 1 kase yoğurt 7 sarma
Aksam çorba 1 tabak nohut yemeği etli

Su 3 lt 1 maden suyu
Spor 5 km tempolu yürüyüş

Bugün tuttum çok şükür tutmayı da düşünüyorum inş çok susadım sadece ama güzeldi gün şükür

Artık kimse yazmıyor gruba. İyice durgunlastı. Ramazan ayından dolayı mı? Böyle hiç motive olamıyorum

Sabah klasik karatay kahvaltısı yumurtasız
Öğle 2 yumurtadan omlet 1 tabak etli nohut 7-8 ceviz
Aksam 1 kase çorba 2 salatalık
Su 3 lt
1 maden suyu
Spor 5 km tempolu yürüyüş

Artık kimse yazmıyor gruba. İyice durgunlastı. Ramazan ayından dolayı mı? Böyle hiç motive olamıyorum
bence karatay yapmayi birakti arkadaslar .
siz yazin . menulerinizi .

acikcasi ben soylememize ragmen hala meyve yiyen kacamak yapan arkaslar yzunden yazmak istemiyorum . Yasak diyoruz hala kacamak yapılıyor sonra da kilo veremeyince sasirdim nasil olur vs.

siz yazin lutfen . ama uyun da olur mu?

zayiflama doneminde yok . var ama kahavlatida bazenleri; hep hergun yok.
çok tşk,bunu bılmıyordum,ben hiç meyve yemem zatende,ekmek konusunda bu kadın çok haklı,ama bir kaç sıkıntı var beslenme konusu ile ilgili,lakın bız ekmek yıyen bır kulturuz,ama şükür 2,5 yıldır gunde 2 dilime ındırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…