Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok zayıf duruyorsundur sen dimi ben 1.72 boy ile 65 altında hortlak gibi oluyorum

biraz gobegim var sanirim sezeryandan.dolayi gitmiyor. 38bedenim . yapim geregi sanirim .

bu arzu nereye kayboldu cevap da yazmio
bi de kacamak.da degil haaaa hic sormayın diyo .

boyun uzun ya demek ki.bi de vucudun sıkı. . ya zaten kilo degil de beden önemli degil mi? giydiginin yakismasi . tabi en.basta saglik.
Kesinlikle önce sağlık gören inanmıyor kiloma söyleyince şaşırıyorlar ben biliyorum ya kilomu rahatsız ediyor beni

Günaydın kızlar
Salı günü 63.2 yi görmüştüm tartıda. Bugün 64. Sanırım ben bu işi yapamayacağım. Boğaz'ımı tutamıyorum. Kaçamaklarım da oluyor. Halbuki ne kadar güzel motive olmuştum.

iste diet olarak yaparken . en ufak.bi kacamak dahi hemen +olarak donecek. Sadece kendi kendine soz verip iradenle yapmannlazim. 62hedefindi . bence olacak. ah keşke tartilmasaniz . hafta ici değişik kololarin cikmasi normal bizde de aynisi oluyordu . moral.bozmayin sadece 1kere pazartesi tartilin .

söylediklerin kesinlikle doğru ama dayanamıyorum . tartılıyorum işte.
önce 62 yi sonra da 60 görmek istiyorum. gerçi spor yaptığım için hiç 64 gibi durmuyormuşum ama ben yine de 62 leri görmek istiyorum artık...

Merhaba kizlar(((((
3tane kucuk pisi kucuk bir kase parates salatasi 2tane biskuvi arasi lokum walla biraDa
Mecbur kaldim bekleseydimde cok acikacaktim direk depoya gitcekti dur bakalim su iki gun bir spora yukleniyim ipimi cikardim atliycam insallah git gel ne deseniz haklisiniz surec uzuyo

Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Kasımda dogum yaptım ve hala doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. Tatlı börek poğaça ekmek sarma ne varsa neredeyse hiç yemiyorum iki üç aydır. Son günler tek düze de olsa düzenli sporda yaptım ama aldığım 22 kilodan bana 9 kilosu var. Doğumda 8 gitti o kadar azim ve kendimi parçalamama rağmen 5 kilo verebildim. Bu da motivasyonumu düşürüyor Emziren anne var mı sütü etkiliyor mu bu diyet kilolarınızı ne kadar sürede verebildiniz

hosgeldiniz.
dereotu, sogan ve mercimek agirlikli beslenirseniz sutunuz azalmaz .
2, 5 -3 ogun yapin . gec kalkiyorsaniz 2ogun de yeterli oluyor.

1.sayfayi okursanız bayagi bi bilgi sahibi olursunuz. biz de arkadaslrimizla menulerinizi degerlendirir eksik yanlis soyleriz.

Iyı aksamlar
aksam yemegım
Yumurtalı ıspanak
cok kucu tabak pırasa dunden kalma
1tabak salata
pazara gıttım tempolu olmasada 1saat yurumusumdur

Başlangıç kilom: 68
Şimdiki kilo:62.5
İlk hedef:54
İkinci hedef:50
Boy:153cm
Canıö aslımda pek bır kışon yokta boyun kısa oldugu ıcın vermen gerek emzıren 2tane emzıren annemız var salıhanın dedıgı gıbı mercımek sogan dere otu yogunlukta beslenırse bol bolda sıtun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…