- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Valla ben bişey yemedim arzu yemiş arzu bende cok kızdım arzu nıye böyle yapıom dedim dinlemiyo döv onu çantayla,bunu sen istedin
hih yapin anam kacamaginizi kim tutabilir ki ...
ben 58 kiloyum . hihhhhh . siz de kalin veremeyin .
Çok zayıf duruyorsundur sen dimi ben 1.72 boy ile 65 altında hortlak gibi oluyorum
Valla ben bişey yemedim arzu yemiş arzu bende cok kızdım arzu nıye böyle yapıom dedim dinlemiyo döv onu çantayla,
Ben 93.5 kiloyum ama 46 bedenimbiraz gobegim var sanirim sezeryandan.dolayi gitmiyor. 38bedenim . yapim geregi sanirim .
bu arzu nereye kayboldu cevap da yazmio
bi de kacamak.da degil haaaa hic sormayın diyo .
Ben 93.5 kiloyum ama 46 bedenim
Kesinlikle önce sağlık gören inanmıyor kiloma söyleyince şaşırıyorlar ben biliyorum ya kilomu rahatsız ediyor beniboyun uzun ya demek ki.bi de vucudun sıkı. . ya zaten kilo degil de beden önemli degil mi? giydiginin yakismasi . tabi en.basta saglik.
iste diet olarak yaparken . en ufak.bi kacamak dahi hemen +olarak donecek. Sadece kendi kendine soz verip iradenle yapmannlazim. 62hedefindi . bence olacak. ah keşke tartilmasaniz . hafta ici değişik kololarin cikmasi normal bizde de aynisi oluyordu . moral.bozmayin sadece 1kere pazartesi tartilin .Günaydın kızlar
Salı günü 63.2 yi görmüştüm tartıda. Bugün 64. Sanırım ben bu işi yapamayacağım. Boğaz'ımı tutamıyorum. Kaçamaklarım da oluyor. Halbuki ne kadar güzel motive olmuştum.
söylediklerin kesinlikle doğru ama dayanamıyorum . tartılıyorum işte.iste diet olarak yaparken . en ufak.bi kacamak dahi hemen +olarak donecek. Sadece kendi kendine soz verip iradenle yapmannlazim. 62hedefindi . bence olacak. ah keşke tartilmasaniz . hafta ici değişik kololarin cikmasi normal bizde de aynisi oluyordu . moral.bozmayin sadece 1kere pazartesi tartilin .
hosgeldiniz.Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Kasımda dogum yaptım ve hala doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. Tatlı börek poğaça ekmek sarma ne varsa neredeyse hiç yemiyorum iki üç aydır. Son günler tek düze de olsa düzenli sporda yaptım ama aldığım 22 kilodan bana 9 kilosu var. Doğumda 8 gitti o kadar azim ve kendimi parçalamama rağmen 5 kilo verebildim. Bu da motivasyonumu düşürüyor Emziren anne var mı sütü etkiliyor mu bu diyet kilolarınızı ne kadar sürede verebildiniz
Canıö aslımda pek bır kışon yokta boyun kısa oldugu ıcın vermen gerek emzıren 2tane emzıren annemız var salıhanın dedıgı gıbı mercımek sogan dere otu yogunlukta beslenırse bol bolda sıtun olurBaşlangıç kilom: 68
Şimdiki kilo:62.5
İlk hedef:54
İkinci hedef:50
Boy:153cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?