Ya kacamak aklimdacoldugu icin sormuyorum illaki biyerlere gidiliyor gezmeler oluyor ben diyetteyim demek istemiyorum o gunlerde nasil olacak diye dusunuyorum benim yolum cok uzun o yuzdenCanım sen önce aklından tamamen çıkar kaçamak yapmayı eğer öyle düşünürsen kaçamak yaparken 1 Kereden 1 şey olmaz falan derken yolun sonu gelmez valla ben kaçamak yapmadım Karatay ın verdikleri dışında birşey yemedim sadece 1 kaç gün saatleri biraz sıkıntı oldu onun dışında yapmadım bu zamana kadar yedim ne oldu hep artı gördüm tartıda o yüzden boşver başla bir an önce ve kaçamağı unut
Benimde yolum uzun 28 kilo vereceğim daha gittiğin yerlerde diyetteyim diyorsun eğer samimi arkadaşın ise ya da akraba diyete uygun şeyler yiyorsun tabi 5 saat ara olmak kaydı ile yemek araları ya da yanında götür canım ben çok gezen biriyim inan iste olurYa kacamak aklimdacoldugu icin sormuyorum illaki biyerlere gidiliyor gezmeler oluyor ben diyetteyim demek istemiyorum o gunlerde nasil olacak diye dusunuyorum benim yolum cok uzun o yuzden
Diyetteyim demek zorundayız canım yoksa olmuyor birde emziriyorum diye daha çok üsteliyorlar mesela bana daBenimde yolum uzun 28 kilo vereceğim daha gittiğin yerlerde diyetteyim diyorsun eğer samimi arkadaşın ise ya da akraba diyete uygun şeyler yiyorsun tabi 5 saat ara olmak kaydı ile yemek araları ya da yanında götür canım ben çok gezen biriyim inan iste olur
Insallah yarin basliycam bol bol eksi goruruz insallh hepimizOGULCUKLARIM Allah yardimcin olsun... korkma basla . kendin icin basla . hayatin kolaylasacak .
Ayyy arzuu bi bilsem tartıyı kaldırdım ben pzartsi kadar tartılmıcam iyice stres yaptım cunku nazar var nazar bizdeOapatya tarti benide hic eksi gostermiyo neoldu boze
Saliha benimde pazar Pazartesi regl günü, Pazartesi bide tartı günü haydiiii bakalımmmkizlar bir de mens. doneminde kesinlikle sislikten fazla cikiyo. 1haftadir 59cikiodum sinit oldum . dun aksam h. oldum. sabah58 dim yine. arzu ve papatya belki o yuzden yuksek cikiyo.
He walla haklisin aslinda nekadar yanlis yaptigimin farkindayim ama gel gelelim negos allah kahretsinSabah alıştıra alıştıra gittin zaten gezmelereÇantaları vurmaya gerek yok saliha yakında kovalıvak bizi Ben ne alemdeyim acaba, tartı yasakda o bakımdan
Senin aklında vardı kaçamak korkuyorum diyordun korkun başına gelmişHe walla haklisin aslinda nekadar yanlis yaptigimin farkindayim ama gel gelelim negos allah kahretsin
bunu sen istedinHic kimse demiyoki arzu niye yazmiyo kacamak var kuzularrrrrrr kacamak cantalari vurun kafama sabah kahvaltimi erken yaptim gezmeye gittigimde 5saatim dolmustu sonra .......ne siz sorun ne ben soyleyim tabi sabah gene tam gaz devam buyuk bir ihtimal arti olacak bu hafta
Senin boyun kaçtı Salihabunu sen istedin
hih yapin anam kacamaginizi kim tutabilir ki ...
ben 58 kiloyum . hihhhhh . siz de kalin veremeyin .
1.68Senin boyun kaçtı Saliha
Çok zayıf duruyorsundur sen dimi ben 1.72 boy ile 65 altında hortlak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?