Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ya kacamak aklimdacoldugu icin sormuyorum illaki biyerlere gidiliyor gezmeler oluyor ben diyetteyim demek istemiyorum o gunlerde nasil olacak diye dusunuyorum benim yolum cok uzun o yuzden

Ya kacamak aklimdacoldugu icin sormuyorum illaki biyerlere gidiliyor gezmeler oluyor ben diyetteyim demek istemiyorum o gunlerde nasil olacak diye dusunuyorum benim yolum cok uzun o yuzden
Benimde yolum uzun 28 kilo vereceğim daha gittiğin yerlerde diyetteyim diyorsun eğer samimi arkadaşın ise ya da akraba diyete uygun şeyler yiyorsun tabi 5 saat ara olmak kaydı ile yemek araları ya da yanında götür canım ben çok gezen biriyim inan iste olur

Diyetteyim demek zorundayız canım yoksa olmuyor birde emziriyorum diye daha çok üsteliyorlar mesela bana da

Menümü paylaşayım sabah 11:30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Domates salatalık
Kabuklu fıstık
1 bardak süt
Akşam çok geç oldu çünkü hala yoldayım İsmail in yerine gideceğiz deri eşim gelene kadar 20:30 oldu İnş depo olmaz
Yarım porsiyon ızgara sucuk
1 porsiyon Köfte
Yoğurt

Merhaba arkadaşlar.bende uzun zamandır yazamadim ama takipteyim.benim karatay iyi gidiyor.benim de geçen haftalarda kilo vermem durmuştu iki hafta hic veremedim ama simdi geri devam ediyor.sadece bırakmadan devam edin.bi karamsarlığa düşüyoruz ama inanın sonra geri eski haline dönüyor.kaçamak yapmadan devam..

Hic kimse demiyoki arzu niye yazmiyo kacamak var kuzularrrrrrr kacamak cantalari vurun kafama sabah kahvaltimi erken yaptim gezmeye gittigimde 5saatim dolmustu sonra .......ne siz sorun ne ben soyleyim tabi sabah gene tam gaz devam buyuk bir ihtimal arti olacak bu hafta

bunu sen istedin

hih yapin anam kacamaginizi kim tutabilir ki ...
ben 58 kiloyum . hihhhhh . siz de kalin veremeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…