Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Aha sabah 8de kalktim yeni kahvalti yaoiyom acayip acikmistin oglan durmadi yapamadim kahvaltiyi bilmiyorum bi depolama sabah icinde gecerlimi sporda yok
arzu bisiler at agzina ac ac bekleme canim . peynir at agzina . zeytin at .

Canım karatayla kesin ilgisi var çünkü diyete başladıktan sonra böyle sorunum oldu ama yeşilçaydan olabilir bencede günde 1 fincan içiyodum. Tabi menümü paylaşayım
Sabah sıcak süt,tam yağlı beyaz peynir, 8 9 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 2 biber, ceviz çiğ fındık veya çiğ badem, az haşlanmış kayısı kıvamlı yumurta veya tereyağda kırılmış yumurta, çok nadir 1 adet hurma.
Öğlen yemek yemiyorum. Saat 3 gibi yarı sütlü yarı sulu türk kahvesi içiyorum öncesinde en az 1 saat egzersiz yapıyorum, leslie yapıyorum vs.
Akşamları genellikle ızgara köfte, yumurtalı ıspanak, zeytinyağlı fasulye, zeytinyağlı kabak, karnıyarık tabi ki kızartmasız, tereyağında mantar sote biberli domatesli işte. Öncesinde yarım kase çorba ve yemeğin yanında mutlaka yoğurt.
Yemek esnasında asla su içmiyorum. Günde en az 2 litre su içiyorum.

Bence ben gayet doğru besleniyorum ama bu sorun neden kaynaklanıyor anlamadım. Bugün akşam yemek sonrası rezene içicem bakalım

Kızlar hayırlı günler, daha önce de yazmıştım ama tam bir hafta olmadan bildirim yapmak istemedim. Bugün 3. Günüm, tam vücudun tatlı istediği dönemden geçiyorum, meyveyle de pek aram yoktur. Ancak elmayı yoğurtla yükleyebiliyorum. O sebeple kahvaltıda gün kurusu yedim 3 tane, sonra bir de dutun Gİ yüksek olduğunu unutup iki tane atmış bulundum ağzıma. Aşırı tatlı gelince fark ettim öyle söyleyeyim. Şimdi ben başa mı dönmüş oldum halbuki 3 gün olmasına rağmen karnımdaki ödem epey inmişti.

Rumuz:kilolu annecik
Başlangıç tarihi:28.0316
Başlangıç kg:98.1
Geçen hafta:96
Bu hafta:93.500
Fark:2.500
Toplam fark:4.600
Spor:Özel bir spor yok ama 2-3 gün normal yürüyüş
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 85 ikinci 75 üçüncü 65

Rumuz: papatya
Başlangıç tarihi:11.04.2016
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:63,7
Bu hafta:64,2
Fark:+500
Toplam fark: 800
Spor: haftada 4 gün leslie 3 mil
Boy:1.65
Hedef:60

Tebrikler canim yapina oluyo demi saka maka 5kilo gitmis

Canim basa donme derken insulin direnci kirilmaya basliya sen tam gaz devam et hatalarin olcak elbet bizimle menulerini paylas yardimci olmaya calisalim odemin guymesi gayet norma

Canim basa donme derken insulin direnci kirilmaya basliya sen tam gaz devam et hatalarin olcak elbet bizimle menulerini paylas yardimci olmaya calisalim odemin guymesi gayet norma
Cevap verdiğin için teşekkür ederiim
Direnci kırma yolunda üç günüm yokmuş gibi mi oldu diye korktum da, tam motive olmuş bir şekilde başlamıştım, çok üzüldüm böyle olunca.

Sabah dokuzda oturdum kahvaltıya yarım saat kadar sürede, tereyağında az pişmiş iki yumurta, közlenmiş biber, 8 tane zeytin, salatalık domates, 2-3 tane kuru kayısı, yaklaşık 5 tane ceviz ve iki tane kuru dut yedim.
Genelde yediğim kahvaltılarda ise; kayısı kıvamında haşlanmış bir yumurta veya tereyağında az pişmiş iki yumurta, kırmızı ya da sivri biber, domates, salatalık, duruma göre yaklaşık avucumun içi kadar peynir, kavrulmamış fındık, fıstık veya ceviz tüketiyorum. Ve en az 10 zeytin yiyorum her sabah. 20'yi gördüğüm bile oluyor. Bu saydıklarımın içerisinden birinin miktarı artınca, istemsiz olarak diğerlerinin azalıyor. Doyma noktama geldiğimden... İnşallah yanlış bir şey yapmıyorumdur.

Bir sabah bir akşam iki öğün yapıyorum akşam 5 gibi yiyorum ve bu sürede açlık hissetmiyorum hiç. Akşam yemeğimde de bir tabak, ne küçük ne de büyük gözüm değil de midem doyacak kadar sebze yemeği, yanında tavuk, et, köfte o gün ne varsa yemekte ondan yiyorum. Bunlardan hiçbiri yoksa ve o gün bir yumurta yemişsem yumurta haşlıyorum yine. Bir kase yoğurt ve salata yiyorum bunların yanında da. Sadece şu üç gün içindekileri değil, daha önce Karatay'ın önerilerine uyduğum sürede yediklerimi genelleyip yazdım. Daha önce yaptığımda su tüketmezdim hiç, şimdi günde 2-2,5 litre kadar içiyorum. Öğün aralarında da şekersiz çay ve Türk kahvesi içiyorum mutlaka.

Böyle yazınca daha da heveslendimm, bekliyorum kızlar yorumlarınızı tavsiyelerinizi

Böyle devam et muhakkak verirsin bence dut yeme gün kurusu yeterli güzel gidiyor

Rumuz: papatyada123
Başlangıç tarihi:03.04.2016
Başlangıç kg:69.1
Geçen hafta:65.5
Bu hafta:65.6
Fark:+100
Toplam fark: 3.5
Beden:40
Spor:4 gün koşu bandı
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef:60 ikinci55

Sinirden ağlıcam 64.8 görmüştüm hafta içi, üç gündür 100 gr 200 gr artış oldu diyete uyuyorum nerde hata yapıyorum bilmiyorum

Kizlar neoldu size hep +dasiniz kaciuomu biseyler sabit kalmak olabilir ama siz artilara gecmisiniz bir yerde hata var mutlaka mebuleri paylasin bide dikmat edin cok acikinca depolaniyo

1ayda 3.5kilo bana az geldi hemde spor yapiyosun insallah verirsin aksam yemeklerini erkenemi ceksen acaba

Annecik aydan fazla olmus tatlim sen dikkat etsen daha guzel verirsin emOriuosun bak bizim saliha dikkat edinde 1.5altinda vermezdi bak bu firsat bidaha ele gecmez emzirmek acayip kalori yaktiriyo tavsiyem daha kati yap daha hozli gider meyveyi kesssen biraZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…