Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sana sopa yok sen hem hedefin altındasın hem çok spor yapıyorsun....

yeni gelenler ayırım yapıyorum sanmasınlar...

İnşallah yakında hepsini yaapabilirsin. 25 dk. bence çok iyi. Bende spor yaptığımda yeğenlerim yanımda olursa benim yaptıklarımı yapıyorlar, gülüyorlar. Onlara da eğlence çıkıyor.

çok nazara geliyorlar dı, ben demesemde sülalede veya arkadaşlarda aynı aylarda 2-3 çocuk oluyordu yanyana gelince kıyaslanıyordu, seninkinin dişi çıkmış benim çıkmamış...seninki konuşuyor benimki hala bişey demedi..

maşşallah oğluna

bu da demek oluyorki hamileyken çok dikkatli beslenmek lazım

hamile kalacaklara duyurulur

İnşallah yakında hepsini yaapabilirsin. 25 dk. bence çok iyi. Bende spor yaptığımda yeğenlerim yanımda olursa benim yaptıklarımı yapıyorlar, gülüyorlar. Onlara da eğlence çıkıyor.
bende bazı hareketleri dizimden dolayı yapmıyor başka yapıyorum ya kızım gülüyor yanlış yaptın diye bende güleceğine gel kendin doğrusunu yap diyorum

15 yaşında kg su benden 5 kg fazla basenleri benden 10 cm geniş bide bana gülüyor....hemde 50 yaşındaki kadına ba ba ba

Çok Şükür Orucumu açtım arkadaşlar. Sahurluk birşey yememiştim.Dün akşam çok ve geç yiyince,
Şimdi mercimek çorbası ıspanak kavurması ve büyük bir kase yoğurt yedim.
Yeşilçayımı içiyorum. Akşam birşey yemelimiyim???

allah kabul etsin canım

19.30 gibi kendini bi dinle yatana kadar acıkırım diyorsan süt içebilirsin, yoğurt yiyebilirsin yani hafif bişey atıştırabilirsin yarım öğünlük...ara öğün gibi....ara öğün yok ama acıkmak daha kötü olacağı için zorda kalınca hemen yarım öğün yapabiliyoruz leptin çalışsın diye

çok teşekkürler gül abla.
acıkmam herhalde eve git çocukla ilgilen onu yedir içir yatır derken. bitki çayı içerim ama.
İyi akşamlar herkese...

zahide ile yetiş hayata daki Prof.Dr. Yavuz DİZDAR da karatay tarzı konuşuyor şu an...sütü dışardan sütçüden alın diyor

acıkmam herhalde eve git çocukla ilgilen onu yedir içir yatır derken. bitki çayı içerim ama.
İyi akşamlar herkese...

Canim gurbetcicegim,bravo sana iste bu.Canim benim birde nacizane bir onerim daha olacak,aksam yemegine bir kase de yogurt eklemen gerekiyor.Yogurt aksam yemeginin tamamlayicisi oluyor.Eger bir hatam varsa canlarim hemen duzeltebilir.

Canlarim benim,cumlenize hayirli aksamlar diliyorum.Yarini bekliyorum kismetse,tarti ne gosterecek.Hepimize hayirli olsun insaallah.

Senden kiloluluysa senin zayıfladığını görüp biraz gaza gelebilse keşke. Beraber yapardınız.
zahide ile yetiş hayata daki Prof.Dr. Yavuz DİZDAR da karatay tarzı konuşuyor şu an...sütü dışardan sütçüden alın diyor
Ben burada videosunu bile paylaşmıştım.:) Yine benim paşlaştığıma bakmamışsın. ((lAhmet Aydın, Yavuz Dizdar, Karata hepsi aynı şeyi savunuyor.

geceki gazlar çok işe yaramış aferim

gezmede yemek yasak biz aklına gelelim kızarlar diye yeme
yaradi abla helede mantolar cikinca kismi beynimde sok etkisi yaratti yok aksam zaten güzel yedim acikmam daha ordada cay icerim sadece, arada beni gaza getirin diyorumya

benim kizda 16 yasinda hafif göbek ondada var, bende diyorum gülme gel sende dene diye, ama ben bisiklette sürüyorum, bu kadar terlememistim, bu acayip bir seymis, bencede simdilik 25 - 30 dakika iyidir, sagol canim :13:

Allah kabul etsin canim , bu sene bende cok tuttum , afiyet olsun

İyi akşamlar herkese...
iyi aksamlar sanada Allah kolaylik versin, cocugunu öp bizim icin

evet abla eskiye dönüs var artik, bir ara sakin sütcülerden almayin deniyordu, balon gibi havalari söndü, simdi tekrar sütcüler, dogal yogurtlar, hersey eskiye dönüyor artik

Canim gurbetcicegim,bravo sana iste bu.Canim benim birde nacizane bir onerim daha olacak,aksam yemegine bir kase de yogurt eklemen gerekiyor.Yogurt aksam yemeginin tamamlayicisi oluyor.Eger bir hatam varsa canlarim hemen duzeltebilir.
sagolasin canan abla sayenizde , en cokda gül abla ve senin gazinla basladim , yoksa bana kalsa yeni yildan sonra baslayacaktim, iyi oldu tesekkürler, ablalarim, dostlarim, birazdan cikmamiz gerekiyor gezmeye gidilecek , ama ben hala hazirlanmadim bile görüsürüz hanimlar, hayirli aksamlar hepinize

Telefondan yazmak çok zor oluyor, bir ara mobile uygulaması varmış kaldırmışlar, öyle bir istektemi bulunsak. :)

Kızlaaaar amma kaynatmışsınız. Bugün benim günüm koştur koştur geçti. O yüzden pc balıma geçemedim hiç. Bu arada yeni tartım geldi. Yaklaşık 700-800 gr az tartıyor. Yarınki bildirimimi sapma payını çıkartarak yapıcam. Spor yapsam bugün biraz da iyice eksileri görsem :)tibet egzersizleri mi de yapmadım daha bugün. Bugün kü menüm;
Sabah 1 muz ve 1 yumurtalı kk
Sabah muz yersem 2 yumurtaya göre daha çok acıkıyorum. 2 gibi acıkınca keten tohumlu bademli tarçınlı yoğrt yedim saat 14:00 gibi
Akşam 18;00 yarım kase tarhana çorbası, azcık hamsi kök salata kuru domates yoğurtlu köz patlıcan roka ve soğan piyazı biraz da tavuk tantuni.

Evet kedicigim,yavas yavas butun fikirler Karatay da birlesiyorlar.Gecengun,sizin onerinizle saglikli yasiyoruz sitesini okurken prof.Osman Muftuoglunun yazilarini da okudum.Neredeyse Karatay onerilerinin aynisiydi.Gercekten de cok dogru,cok faydali bilgiler ediniyoruz.Ogrenmenin yasi ve sonu yok.

sabah ben çıkarken birlikte kahvaltı yaparsak KKK yiyor uykusu varsa sonra yerim diyor öğlen yemeden gidiyor.. okulda arkadaşlarıyla ıvır zıvır yiyor eve gelince benim yaptıklarımı yiyor bazen boğazını tutup yatana kadar bişey yemiyor bazende cozutuyor ...sözde beraber yapıyoruz.... bişeyde diyemiyorum büyükler kaçamak yaparsa çocuk nasıl yapmaz ...

baktıysamda hatırlamam ki çok şey karıştırınca kafada karışıyor ...

afiyet olsun canım

gözünaydın 800 gramdan kurtuldun bi çırpıda...

Malzeme

• 1 Çay bardağı çiğ fındık,
  • 1 Çay bardağı ceviz,
  • 2 Çay bardağı çiğ kaju,
  • 5 Adet iri hurma
  • 10 Adet günkurusu kayısı
  • 1/2 Çay bardağı kuru üzüm,
  • 3 Adet yumurtanın beyazı,
  • 1 Çay kaşığı tarçın,
  • Bu malzeme ile yaklaşık 30 - 40 adet kurabiye yapılabiliyor.
Sizce buradaki malzemelerden hangisinin yerine badem konulabilir, cevizi çıkartırsam kötümü olur. Fındığım var zaten onu çıkartamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…