Tebrik ederim 900 gr cok güzel, daha ne olsuuuun...kabizlik çekmemek icin yağı artırmak lazimmis..ben bol bol kullanıyorum icimin aldigi kadar..
Bu karadenizliler işi biliyormuş desenize. Tahin helasını da hiç sevmem :) Stajımı da tahin helvası üretimi olan bir yerde yapmıştım. Neyse bakıcaz artık. Sanırım içindeki tahinden dolayı. Direk tahin içsek 1 kaşık nasıl olur ki?
zaten bahane bula bula bu duruma geldik..Teşekkür ederim gül hanım ya valla moral verdiniz. egzersizi arttırsam daha iyi olacak ama tembelim ya sıkılıyorum yürüyüş bandında. dışarda da yürüyemiyorum yaşadığım yer rüzgarlı soğuk hemen sinüzit oluyorum ama bahane yooook. yıllardır biriktirdiğim yağlar kızgın tavada erir gibi erimez sonuçta değil misabredeceğiz
ALLAH kabul etsin canım...iyiki yazmışsın bende fırsat buldukça tutayım...selam arkadaşlar..
malum bugün muharrem ayının 1.günü.yani hicri yılbaşı tüm islam alemine hayırlı olsun..fırsattan istifade bende tutamadığım oruçlarımın yerine bugün niyetlendim..bu ayda oruç tutmak çok faziletlimiş..
dün piknikğe gittik ailece çokda güzel geçti.
dünkü menüm.
sabah:
11o kkk
15:00:et döner,salata,kaçamak olarak küçük bir dilim ekmek.şekersiz çay 3-4 brdk
akşam: 9 gibi 1 kase çekirdek.
sahur:biraz et döner,1 tabak fasulye,peynir,domates..yarım saat sonra çeyrek muz ve 2 elma.
Kilo veren herkesi kutlarim
Haftaya inşallah ben ve ruveyda arkadasta o listede oluruz..
Bu gün muharremin ilk günü oruç tutamadim ama tüm gun ayetel kursu okumaya çalıştım. .
Bu sabah 09.30 da kkk1 bardak sutle
15.00 de 1 kase yogurda 1 elma dograyip tarcin döküp yedim
Aks:18.00 mercimek çorbası pirasa bulgur pilavı yogurt 1 avuc badem
(Şükür akşam gunkurusu yemeden kalktim sofradan)
Ara yapmayacaktim ama aksama kadar dayanamam diye yedim
Bir sey sormak istiyorum. .iki öğün arasinda 6 saat geçti diyelim. Acikinca yiyelimmi yoksa dayanabilme sinirina kadar bekleyelim mi??
5,,6 saatten sonra Aclik hissedince yemek lazimmis...yoksa leptin calismazmis.. beyin kıtlık moduna gecip yenilenleri depolarmis....bugun bende 4 ten sonra cok aciktim isyerimde findik vardi 10,,15 tane yedim ,,,kizim lahmacun istemisti aldim 18,30,da cok buyuk diye yarisini yedim yaninda ayran ictim yogurt yedim yine doymadim bir tane kirmizi biber bir tane yesil biber ,2 yaprak marul yedim ve hala acim ...normalde sabahtan bu saate kadar hic acikmazdim bugun noldu anlamadim
Çok sagolun bilgi için, dogru anlamisim yani bosuna aç beklememek gerekiyor..normalde arada ayran süt yogurt oneriliyorya ben elmada dogramistim olmamismi
Ben doyana kadar yiyorum umarım dogrudur..sizde belki spora yuklendiginiz icin böyle bi durum yasamissinizdir...
Yogundun tabiiki...sen gonlumuzun 1, cisin 4 ayda 25 kg vererekBildirim yapmayı unuttum ablacım 1.mizi tebrik ederim.. Bende 75 e düştüm...
Yogurda elma olur ama karatay sabah kahvaltida oneriyor yogurdu..yogurdun icine kuruyemislerden atabilirsiniz...doyana kadar yemek dogru ac kalmamak lazim..spordan da olabilir ,isyerindeki strestende ,is coktu arkadas izinli butun isler bana kaldi dun aksam yoldan geldim dinlenemeden ise basladim bu aksam arabistan dan heyet vardi onlarin isi yarin sabah norvecli bakan var onun isi birde karsta 40 kisilik organizasyon isi herkes biseyler istiyor tepemde insanlar elimde telefonlar sanirim stresten oldu yetistirmek icin ugrasinca
Hoş geldiniz...topik forumda acilan konularin her biri ...buradaki konuyu ben actim burasi bizim topigimiz oldu buraya girenler konuya katiliyorlar hepimizin topigi oluyor..baska yere girerseniz orasi ayri topik oluyor..bize uyarsaniz kacamak yapmaz kg veririsiniz buradan ayrilmayin uzaklasanlar kg alip geliyorlar birlikten kuvvet dogar...