Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Buradayım canım. Ben de 3 mil yaptım bu gün. Ama akşam dışardan geldim şekerim düştü sanki tahin helvası yedim. Belki az yesem zararı olmazdı ama ben baya çok yedim. Şu an midem de çok kötü. Yemek de yememiştim canım istemedi diye dokundu sanırım. Offf ya haftaya randevu alayım da bi muayene olayım olmayacak böyle...

Yarın tartıdan korkuyorum su yine yok. Yine aynı çıkarsam baya moralim bozulacak. Hayırlısı artık.
Mantarı nasıl yiyorsun canım yaa. Ben hep patatesli yerdim şimdi nasıl pişirsen bilemedim.

Gecmis olsun canim umarim kotu birsey cikmaz, yarin bildirimleri nasil yapiyoruz...

Gecmis olsun canim umarim kotu birsey cikmaz, yarin bildirimleri nasil yapiyoruz...

Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Geçen hafta
Bu hafta

Şeklinde yapıyorum canım ben. Zaten tablo falan yapmıyoruz herkes yazıyor sadece.

Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Geçen hafta
Bu hafta

Şeklinde yapıyorum canım ben. Zaten tablo falan yapmıyoruz herkes yazıyor sadece.
Neden taplo yapmiyoruz, aslinda yapilsa vok guzel olur hafta birincisi hatta ay birincisi falan secilse daha gayret verici olur, ben biraz yogunum, musait olsam yapardim, yapabilecek gonullu yok mu hic....

Neden taplo yapmiyoruz, aslinda yapilsa vok guzel olur hafta birincisi hatta ay birincisi falan secilse daha gayret verici olur, ben biraz yogunum, musait olsam yapardim, yapabilecek gonullu yok mu hic....

Yani gönüllü varsa olur tabi. O zaman kilo yüzdesi de hesaplamak lazım. Ben telden giriyorum zor olur benim için. Pc olsa yapardım.

2 ayda 3 kilo verdim kizlar. Spor yapmadim. Kacamaklarim oldu. Yaza kadar 10 kiloyu yavas yavas verme hedefindeyim. Her hafta tartilmiyorum. Gec verdigim icin moralim bozuluyor. Herkese kolay gelsin.

Benim de duzenim şöyle:

Sabah klasik karatay kahvaltisi , 2 yumurta, peynir, 10-15 zeytin, ceviz findik vs , yesillik , sinirsiz şekersiz cay
(Bazen sucuklu yumurta )

Oglen bazen sadece corba bazen sulu yemek yanina mutlaka yogurt / ayran

Aksam corba ve yemek (sebze ya da et )

Ara ogunlerim azaldi , bazen findik fistik yiyorum. Bazen ogle yemegi yemiyorum. 2 ayda 1 kere hamburger menu ve buyuk karışık tost yedim. Haftada en az 1 kere lahmacun pide kebap mutlaka yerim.

Hic abur cubur yemiyorum , meyve nadir yiyorum.

Spor yapmıyorum. İşe yuruyerek gidiyorum 15 dk o da.

Bu şekilde 2 ayda 58den 55e dustum.

Hedefim yaza kadar yavas yavas 10 kilo vermek.

45 çok az değil mi. Kaç kilosunuz ki. Ben evlendiğimde 45 kiloydum. Boyum 165. Aşırı zayıf görünürdüm.

tüh geçmiş olsun canım ( bencede doktoru ihmal etme regl dönemin mi yakın?
canım ben mantarı kare kare kestiğim tawuğu yada eti saoğanla kawurup salça katıp mantarı ekleyip pişiriorum sote şeklinde.

kızlar kilom 78.6 çok cozutmuştum ama toparlamışım gerçi geçen hafta 77 igörmüştüm kaçamaklar olmasa belki 76 olucaktı ama neyse bunada çok sewindim

tüh geçmiş olsun canım ( bencede doktoru ihmal etme regl dönemin mi yakın?
canım ben mantarı kare kare kestiğim tawuğu yada eti saoğanla kawurup salça katıp mantarı ekleyip pişiriorum sote şeklinde.

Sağol canım. Yakın diye biliyorum. Ama kesin tarih hatırlamıyorum.
Ben bir deneyeyim bakalım mantarı. Değişik yemek arıyorum. Karatay mutfağı kitabını aldım ama içinde pek ağız tadıma göre yemek bulamadım...

Gunaydin kizlar, morelim cok bozuk, sadece 400 gr vermisim ben bu hafta, oysa ilk hafta daha cok verilirdi, ne kadar ekmek ve sekeri tamamen hayatimdan cikarsamda olmuyor, illaki spor lazim, bol bol ter attiracak birsey yapmam lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…