Hayir canm ekmek yemiyoruz...sadece sabah bir tane meyve yiyenler varslm 4 gün evde mahsur kaldıkatan sonra ilk sizin forumu okudum, çok güzel tecrübeleribnizden faydalanıyorum ama ben ekmeğe özellikle sabah ve meyveye dayanamıyorum, sabah bir iki dilim kepekli ekmek yesem olur mu
anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum tam uygulardam sanki 15 şubata kadar 6-7 kg verilir gibi duruyor, herkes bu kadar hızlı verebildi mi grupta, ben yeni girdiğim içi takip edemedim hepsini
Çok 3 mil var hangisini yaptınız.Kızlar ben Leslie ile 3 mil yaptım :))) yalnız 1 mil wideosunda daha çok ter atmıştım sanki o16 dakkada hiit etkisi yapıo galiba.. Neyse ben ya 3 ya 1 hergün hangisine fırsat bulursam onu yapıp buraya yazıcam ama hergün yapmak hedefim. Siz yaptınız mı bugün?
1 kase kaç kepçe alıyor.merak ettim.Aksam menüm
Çorba uç kase
Yeşil mercimek yemeği yarim tabak
Yoğurlu ıspanak yarım tabak
Salata ....
Ben yıllar önce içmiştim o çaylardan inanılmaz sivilce yapmıştı bırakmıştım. Ama biberiye ve yeşil çay ayrı ayrı içerim bazen. Kekik de zayıflatıyor diye duydum ama denemedim tek başına.Kizlar simdi bir tanede buyuk bir kupa sicak roibos cayi ictim, inrahim saracoglundan duymustum metabolizmayi hizlandirir diye, birde aktardan 5 li karisimdan aldim, mate funda biberiye kekik ve yesil cay, bunlari sabah 1 litre sicak suya birer cay kasigi koyup demleyip icecegim, bu caylardan icenler varmi...
Canım bende yıllar önce 5 İ bi yerde 7 si biyerde şeklinde Aktar karışımı Çaylar içtim ama sadece ödem attırıo o kadar pek bi faydası oldu diyemem ama düzenli yeşil çay içmek çok faydalı Die biliyorumKizlar simdi bir tanede buyuk bir kupa sicak roibos cayi ictim, inrahim saracoglundan duymustum metabolizmayi hizlandirir diye, birde aktardan 5 li karisimdan aldim, mate funda biberiye kekik ve yesil cay, bunlari sabah 1 litre sicak suya birer cay kasigi koyup demleyip icecegim, bu caylardan icenler varmi...
GunaydinGunaydin kizlar...
Ben yatmadan önce bacak hareketleri yaptım.birde mekik çektim ..başka birşey yapamadım.bugün de iki tane oturma var Allah sonumu hayır etsin ....Benim yine kaldı spor. Sabah kalkar kalkmaz yaparsam yapılıyor sonra iş güç derken kalıyor hep.
İki kepçe ...ayrica ne onemi varki zaten doyana kadar yiyorum.Kaç kilosun canım. Sporla desteklersen verirsin. Tabi karataya uyarak. Ekmek yemiyoruz canım. Zaten bir sure sonra aramıyorsun bile.
Çok 3 mil var hangisini yaptınız.
Ben 3 fast miles olanı yapıyorum. İnanılmaz ter akıyor. Ki ben normalde terleyen bi insan değilim. Kalkıp benim de yapmam lazım. İşlerimi bitireyim de yapayım inşallah.
1 kase kaç kepçe alıyor.merak ettim.
Kıskanıyorum seniİki kepçe ...ayrica ne onemi varki zaten doyana kadar yiyorum.
slmlar ve de günaydın şimdi dönebildim aranıza, ben 163 boy 75-76 kg ım, şubat sonunba kadar 69-70 kg olmak istiyorum, sorunum ekmekten vazgeçememek ve her gün yumurta yiyememek ağır geliyor, anladığım kadarıyla her gün iki yumurta yemek şart
cnm sarı mezrolu kitabın 113 . sayfasından ıtıbaren örnek menulere bakarsanız helvayı gorursunuz.... glukozsuz olacak ya da sade tahın de yenebılır ...ben 6-7 çekırdekli sıyah kuru uzumu bıraz ıslatıp tahın ıcıne dogruyorum oyle rahat yıyebılıyorumHelva kitapta yazmıyor canım. İlk sayfalardagul_0663 yazmış. O baya bilgili karatay konusunda. Beraber yardımlaşarak eksiklerimizi, yanlışlarımızı öğreniriz ama kitabı hiç okumadan yapılacak bi diyet değil. İlk kitabından ziyade karatay mutfağı ve beslenme tuzaklarından kurtuluş adlı kitaplar daha açıklayıcı olmuş bence.
sucuklar ev sucugu ıse sakıncası yokBende bugün kahvaltıda
KKK ekstra olarak uç dört tane sucuk yedim
Bencede kilo cetveli olsa iyi olur yada diğer gruptaki gibi herkes haftanın bir günü başlangıç ve o günkü kg sini yazsın....
faceden nereyı takıp edıyorsun cnm benımde orada grubum var . :) 42.000 kısıyı geckınTam olarak karatay diyetini bilmiyorum.faceden ve burdan gòrdügüm kadar uygulayabiliyorum..benm bulundgm yer küçuk bi yer ..karatay kitabini bulamadm..muhtemelen yarin elime geçecek kitap..en azindan neyin doğru neyin yanlis oldugunu tam olarak ögrenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?