Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

slm 4 gün evde mahsur kaldıkatan sonra ilk sizin forumu okudum, çok güzel tecrübeleribnizden faydalanıyorum ama ben ekmeğe özellikle sabah ve meyveye dayanamıyorum, sabah bir iki dilim kepekli ekmek yesem olur mu
Hayir canm ekmek yemiyoruz...sadece sabah bir tane meyve yiyenler var

Aksam menüm
Çorba uç kase
Yeşil mercimek yemeği yarim tabak
Yoğurlu ıspanak yarım tabak
Salata ....

anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum tam uygulardam sanki 15 şubata kadar 6-7 kg verilir gibi duruyor, herkes bu kadar hızlı verebildi mi grupta, ben yeni girdiğim içi takip edemedim hepsini

Kaç kilosun canım. Sporla desteklersen verirsin. Tabi karataya uyarak. Ekmek yemiyoruz canım. Zaten bir sure sonra aramıyorsun bile.

Çok 3 mil var hangisini yaptınız.
Ben 3 fast miles olanı yapıyorum. İnanılmaz ter akıyor. Ki ben normalde terleyen bi insan değilim. Kalkıp benim de yapmam lazım. İşlerimi bitireyim de yapayım inşallah.

Aksam menüm
Çorba uç kase
Yeşil mercimek yemeği yarim tabak
Yoğurlu ıspanak yarım tabak
Salata ....
1 kase kaç kepçe alıyor.merak ettim.

Kizlar simdi bir tanede buyuk bir kupa sicak roibos cayi ictim, inrahim saracoglundan duymustum metabolizmayi hizlandirir diye, birde aktardan 5 li karisimdan aldim, mate funda biberiye kekik ve yesil cay, bunlari sabah 1 litre sicak suya birer cay kasigi koyup demleyip icecegim, bu caylardan icenler varmi...

Benim menüm

Sabah klasik karatay kahvaltısı

Akşam da 3 kaşık mercimekli kısır.

Bu gün hiç iştahım yoktu. Zorla yedim onları da. Su da 3 bardak içtim. 2 tane yeşil çay içtim.

Ben yıllar önce içmiştim o çaylardan inanılmaz sivilce yapmıştı bırakmıştım. Ama biberiye ve yeşil çay ayrı ayrı içerim bazen. Kekik de zayıflatıyor diye duydum ama denemedim tek başına.

Canım bende yıllar önce 5 İ bi yerde 7 si biyerde şeklinde Aktar karışımı Çaylar içtim ama sadece ödem attırıo o kadar pek bi faydası oldu diyemem ama düzenli yeşil çay içmek çok faydalı Die biliyorum

Benim yine kaldı spor. Sabah kalkar kalkmaz yaparsam yapılıyor sonra iş güç derken kalıyor hep.

Benim yine kaldı spor. Sabah kalkar kalkmaz yaparsam yapılıyor sonra iş güç derken kalıyor hep.
Ben yatmadan önce bacak hareketleri yaptım.birde mekik çektim ..başka birşey yapamadım.bugün de iki tane oturma var Allah sonumu hayır etsin ....

İki kepçe ...ayrica ne onemi varki zaten doyana kadar yiyorum.

İki kepçe ...ayrica ne onemi varki zaten doyana kadar yiyorum.
Kıskanıyorum seni sen yiyerek kilo veriyorsun. Ben yiyemeden
Benim inanılmaz iştahım kapalı. Yemek gördüm mü midem ağzıma geliyor. Bi regl olaydım rahatlayacaktım. İki hamileliğimdede böyle olmuştum

slmlar ve de günaydın şimdi dönebildim aranıza, ben 163 boy 75-76 kg ım, şubat sonunba kadar 69-70 kg olmak istiyorum, sorunum ekmekten vazgeçememek ve her gün yumurta yiyememek ağır geliyor, anladığım kadarıyla her gün iki yumurta yemek şart

Benim en büyük avantajım yumurtayı çok sevmek sanırım. Sabah akşam yesem yerim. Çok pişmeyecek ama yumurta. Sen de alışmaya çalış. Yanında peynir ceviz turp yeşillik olunca kolay oluyor. Ekmek de 1 hafta zorlanırsın. Sonra aklına bile gelmez. Kendini 36-38 beden hayal et. Şimdiye kadar yedik de ne oldu. Kilo ve kötü görüntü dışında ne geçti elimize.

cnm sarı mezrolu kitabın 113 . sayfasından ıtıbaren örnek menulere bakarsanız helvayı gorursunuz.... glukozsuz olacak ya da sade tahın de yenebılır ...ben 6-7 çekırdekli sıyah kuru uzumu bıraz ıslatıp tahın ıcıne dogruyorum oyle rahat yıyebılıyorum

faceden nereyı takıp edıyorsun cnm benımde orada grubum var . :) 42.000 kısıyı geckın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…