İcindemisn ...ah tek hayalim yaza güzel güzel 40 42 beden arası elbiseler almak ...dolabimi kücuk bedenlerle yenilemekBen de Konya'dayım da ondan sordum.
Ohhh yaza tiril tiril gireriz. Salına salına gezeriz.
Olurmu yaaaa benim coook verecek kg m var ama hayal ediyorum ki emelime ulasabileyimAhh ahh nerde benm daha çook yolum var tiril tiril olmaya...sizlerin kg az galiba...benm en azndan bi 20 kg vermm lazım...
Canim kaç kgsun benOlurmu yaaaa benim coook verecek kg m var ama hayal ediyorum ki emelime ulasabileyim
Bende aynıCanim kaç kgsun ben90.700 malesf
Hosgeldin canım .Azim herşeyi yaptırır sen yeterki iste...bende bir çok şey denedikten sonra karatay a başladım Meğer oncekilerde kendimi ne çok yipratmisim.umarim bende sonuna kadar dayanirim ...Umarım snde istediğin kg ye ulaşırsın.....Herkese selamlar.... uzuuuun bi süreden sonra geldim kürkçü dükkanına. tekrar karataya başlamak ve o günlerdeki mutluluğuma kavuşmak istiyorum. o ilk başladığımdaki azmime kavuşmak istiyorum. ne de kolaylamıştım beslenmemi düzeltmiştim. 85e kadar düşmüştüm 102 kilodan. şimdiyse tartılmaya kotkuyorum ama 120 varımdır. hayatımda ulaşmadım o kiloya. eşim ve kızım bebek istiyor bende istiyorum ama bu kiloyla asla istemiyorum... korkuyorum. istanbulda yaşıyordum şimdi berline taşındım hayatımda çok değişiklik oldu.. artık bi düzen tutturup kendime bakmanın zamanı geldi. dua edin ne olur bende yapayım. belimde fıtık var zaten bide dizim ağrımaya başladı. hep bu kilolardan. düzelicek herşey inanıyorum..
ve yakında bende aranıza geliyorum...
Ayy inanmiyorum sendimi benim gibi tontişsin...herkes sana kilo cok yakisiyor diyorlar ama biliyormki beni kirmamak icin..2 oglum var biri 10 digeri 1.5yasinda dogum kilolari üst uste bindi..canm sen idealin kaç kg olmakBende aynı
Ben bekarlik kiloma dönmek istiyorum.60Ayy inanmiyorum sendimi benim gibi tontişsin...herkes sana kilo cok yakisiyor diyorlar ama biliyormki beni kirmamak icin..2 oglum var biri 10 digeri 1.5yasinda dogum kilolari üst uste bindi..canm sen idealin kaç kg olmakben 75 olim yeter
Söylesem belki inanmazzin ama bende nişanlandigimda 60kgdum.hatta o zaman esime yeni nisanlandgimzda biraz kilom var diyordumm..Ben bekarlik kiloma dönmek istiyorum.60
Hadi inşallah sende donersin o kiloyaSöylesem belki inanmazzin ama bende nişanlandigimda 60kgdum.hatta o zaman esime yeni nisanlandgimzda biraz kilom var diyordumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?