Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın
Gul abla kedicik nasilsiniz kim var kim yok
Araniza donebilir miyim bir aydir karataya yakin besleniyorum kuruyemis yiyemiyorum yani vok yiyemiyorum kasinti tutuyor tek fark bu karataydan

Merhaba kızlar dün kilo bildiremedim. Avmye gittim aslında orda elektronik tartı gördüm ama unuttum sonra. Bu hafta uymaya çalıştım ama kaçamak da oldu baya ama şu iki hafta çok sıkı bir şekilde diyete uyucam. 2 hafta sonra istanbula tatile gidicem cunku :)

Bigun kahvaltı
Yumurtalı ve yeşil zeytinli salata
Yarım kase yoğurt
Bir kaşık ev yapımı kaymak
Bir çay bardağına yakın fıstık
Adaçayı

Aksam menüm
Kisir bir tabak
Turp ,marul,tere
Ayran
Komşum bulgurlu pazı sarma getirmişti iki tane falan yedim.....(kızlar kısır da bir sorun yok dimi)

Herkese selamlar.... uzuuuun bi süreden sonra geldim kürkçü dükkanına. tekrar karataya başlamak ve o günlerdeki mutluluğuma kavuşmak istiyorum. o ilk başladığımdaki azmime kavuşmak istiyorum. ne de kolaylamıştım beslenmemi düzeltmiştim. 85e kadar düşmüştüm 102 kilodan. şimdiyse tartılmaya kotkuyorum ama 120 varımdır. hayatımda ulaşmadım o kiloya. eşim ve kızım bebek istiyor bende istiyorum ama bu kiloyla asla istemiyorum... korkuyorum. istanbulda yaşıyordum şimdi berline taşındım hayatımda çok değişiklik oldu.. artık bi düzen tutturup kendime bakmanın zamanı geldi. dua edin ne olur bende yapayım. belimde fıtık var zaten bide dizim ağrımaya başladı. hep bu kilolardan. düzelicek herşey inanıyorum..

ve yakında bende aranıza geliyorum...

Hosgeldin canım .Azim herşeyi yaptırır sen yeterki iste...bende bir çok şey denedikten sonra karatay a başladım Meğer oncekilerde kendimi ne çok yipratmisim.umarim bende sonuna kadar dayanirim ...Umarım snde istediğin kg ye ulaşırsın.....

Selam kızlar yeni yılınız kutlu mutlu huzurlu olsun :)) bu hafta Kilo bildirimi yapmadım çünkü korkuyorum tartılmaya İstanbuldan kuzen kardeşim geldi ablama sıkı hazırlandık bide hazır o buradayken oğluşumun diş buğdayını yaptık kaç gündür Karatay çarpacak seni diolardı bana(( artık bu sabah kahwaltıda annemler wardı babam sen böyle yiyerek mi werdin kilo Die takıldı ((( neyse bacımı yolladım töwbe istigfarat getirip geri dönüorum yarın sabah tartılıp başlıyorum . Omega 3ümde geldi hadi bismillah

Ayy inanmiyorum sendimi benim gibi tontişsin...herkes sana kilo cok yakisiyor diyorlar ama biliyormki beni kirmamak icin..2 oglum var biri 10 digeri 1.5yasinda dogum kilolari üst uste bindi..canm sen idealin kaç kg olmakben 75 olim yeter
Ben bekarlik kiloma dönmek istiyorum.60

Aksam menüm
Haslanmis et
Salata
Marul cacığı
Yesil sogan turp
Uç kaşık kısır

Kizlar yilin ilk pazartesisi ben ben besmele cekerek basladim yeni zayiflama seruvenime, yatmadan once bir kaseye yogurt koydum icine yarim limon sıktım ve bir cay kasigi tepeleme.kirmizi pul biber atip yedim, insallah boylece baslamis olurum ve sıkı bir sekilde devam edip uzereime yapisan pis kilolari veririm....

Günaydın arkadaslar cuma günü kilo bildiriminde bulunamadim haftasonu da baya yogunndum ve yemeli icmeli gecti anlayacaginiz karatay yalan oldu ama bugün yeniden basliyorum 28 aralik başlangıç tarihim 86 kiloyla bassladim bugün 83.2☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…