Hmmm anladım .ama dediğim gibi ben biraz iştahliyimYok canım ben patates yemiyorum normalde. Sabah çok az yediğim için mecburen yedim başka bi'şey yoktu. Normalde sabah kahvaltısını tam yapınca akşama kadar başka bir şey yemiyorum. İki öğün yetiyor bana.
Hic zorlanmadimZaten doyana kadar yemek lazım. Ben nasıl yediğini merak ettim sadece. :)
Ya bisey dicem benim kilom bir iniyo bir çıkıyor anlamadimKızlarrr kimse tartılmadı mı.
Benim kilo bildirimim.
Başlangıç 15 kasım 2015
Başlangıç kilom 71
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 66.4
Yine durakladım. Bu hafta sporu atlatmadan yapayım inşallah. Son zamanlarda çok üşeniyorum ama susuz ve sporsuz olmayacak belli oldu.
Bu arada güzel kilodasin ne kadar zamanda verdinKızlarrr kimse tartılmadı mı.
Benim kilo bildirimim.
Başlangıç 15 kasım 2015
Başlangıç kilom 71
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 66.4
Yine durakladım. Bu hafta sporu atlatmadan yapayım inşallah. Son zamanlarda çok üşeniyorum ama susuz ve sporsuz olmayacak belli oldu.
Çok sık tartılma bence. Haftada bir yeter.Ya bisey dicem benim kilom bir iniyo bir çıkıyor anlamadim
Bu arada güzel kilodasin ne kadar zamanda verdin
Akşam menüm
Dünkü kalan kuru fasulyeden
Domates sos
Turşu
Taze soğan
.....
Tebrikler valla ...en büyük hayalim şimdi 40 42 beden olmak ....bu arada ben daha buralardayim istediğim kg ye ulaşana kadar15 kasımda başladım. 10 günde 4 kilo verdim. O günden sonra baya durakladım sonra 66.4 çıktım. Hala 66.4 teyim. Ama başladığımda 42 bedendim.şimdi 40 bol geliyor. 38 kapanıyor ama dar belli oluyor her yerim. Kilo çok değişmese bile bedenden belli oluyor yani.
Bu arada ikimiz kaldık galiba. Kimse kalmadı. Sen de bırakıp gitme lütfen. Korkarım tek başıma
Tebrikler valla ...en büyük hayalim şimdi 40 42 beden olmak ....bu arada ben daha buralardayim istediğim kg ye ulaşana kadar
10 gunde 4 kilomu gitti? Masallah darisi bize...Başlama tarihi :21 aralık
Başlangıç kg :94.4(kusurati tam hatirlamyrm)
Bu hafta:90.9
Evet konya....aynen bende kkendime kendime yaza kadar sure verdim....Olur inşallah. Yavaş yavaş gitsin tam gitsin. Acelesi yok. Ben hep acele ettim şok diyetler yaptım. Fazlasıyla geri aldım. Bu sefer acelem yok. Ramazan bayramını hedef koydum kendimi. Ayda 1 kilo bile versem moral bozmayacağım...
Bu arada 42 nerden. Konya mı?
Öncelikle hoşgeldin diyeyim...yenmeyecekler: Unlu hertur gıda...meyve (kilo verene kadar )kızartma,şekerli her türlü şey....patates ve pişmiş havuç.... Bir de zeytin yağı ve tereyağından başka hiçbir yag kullanılmayacak.tabi tuzlu ve kavrulmuş çerez de yok....Kizlar merhabalar, ben cok sık yazamasamda yatinca yattigim.yerden yazilanlari okuyorum pazartesiden itibaren aranizdayim insallah, kendime.planlar projeler yaptim, ne yenecek ne icilecek, ne kadar spor falan insallah duzenli bir sekilde uygularim, bende genelde günde iki ogün besnenen birisiyim benim derdim aksamlari insallah sizinle onuda aşacağım, yardiminiza ihtiyacim var...
Ben de Konya'dayım da ondan sordum.Evet konya....aynen bende kkendime kendime yaza kadar sure verdim....
Ahh ahh nerde benm daha çook yolum var tiril tiril olmaya...sizlerin kg az galiba...benm en azndan bi 20 kg vermm lazım...Ben de Konya'dayım da ondan sordum.
Ohhh yaza tiril tiril gireriz. Salına salına gezeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?