Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hmmm anladım .ama dediğim gibi ben biraz iştahliyim

Bugun kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Mor lahana limonlu
Domates sos (konserve)
Ada çayı limonlu
Zeytin yirmi tane
Ucken peynir bir tane
Yarim cay bardağı fistik

Kızlarrr kimse tartılmadı mı.

Benim kilo bildirimim.
Başlangıç 15 kasım 2015
Başlangıç kilom 71
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 66.4

Yine durakladım. Bu hafta sporu atlatmadan yapayım inşallah. Son zamanlarda çok üşeniyorum ama susuz ve sporsuz olmayacak belli oldu.

Ya bisey dicem benim kilom bir iniyo bir çıkıyor anlamadim

Bu arada güzel kilodasin ne kadar zamanda verdin

Akşam menüm
Dünkü kalan kuru fasulyeden
Domates sos
Turşu
Taze soğan
.....

Bu arada güzel kilodasin ne kadar zamanda verdin

15 kasımda başladım. 10 günde 4 kilo verdim. O günden sonra baya durakladım sonra 66.4 çıktım. Hala 66.4 teyim. Ama başladığımda 42 bedendim.şimdi 40 bol geliyor. 38 kapanıyor ama dar belli oluyor her yerim. Kilo çok değişmese bile bedenden belli oluyor yani.

Bu arada ikimiz kaldık galiba. Kimse kalmadı. Sen de bırakıp gitme lütfen. Korkarım tek başıma

Akşam menüm
Dünkü kalan kuru fasulyeden
Domates sos
Turşu
Taze soğan
.....

Tebrikler valla ...en büyük hayalim şimdi 40 42 beden olmak ....bu arada ben daha buralardayim istediğim kg ye ulaşana kadar

Tebrikler valla ...en büyük hayalim şimdi 40 42 beden olmak ....bu arada ben daha buralardayim istediğim kg ye ulaşana kadar

Olur inşallah. Yavaş yavaş gitsin tam gitsin. Acelesi yok. Ben hep acele ettim şok diyetler yaptım. Fazlasıyla geri aldım. Bu sefer acelem yok. Ramazan bayramını hedef koydum kendimi. Ayda 1 kilo bile versem moral bozmayacağım...
Bu arada 42 nerden. Konya mı?

Kizlar merhabalar, ben cok sık yazamasamda yatinca yattigim.yerden yazilanlari okuyorum pazartesiden itibaren aranizdayim insallah, kendime.planlar projeler yaptim, ne yenecek ne icilecek, ne kadar spor falan insallah duzenli bir sekilde uygularim, bende genelde günde iki ogün besnenen birisiyim benim derdim aksamlari insallah sizinle onuda aşacağım, yardiminiza ihtiyacim var...

Evet konya....aynen bende kkendime kendime yaza kadar sure verdim....

Öncelikle hoşgeldin diyeyim...yenmeyecekler: Unlu hertur gıda...meyve (kilo verene kadar )kızartma,şekerli her türlü şey....patates ve pişmiş havuç.... Bir de zeytin yağı ve tereyağından başka hiçbir yag kullanılmayacak.tabi tuzlu ve kavrulmuş çerez de yok....

Diger herşey iki öğünde serbest...bulgur yiyebiiyoruz ,temkinli olarak....
Ekmek yerine kabuklu Kavrulmamış ve tuzsuz fıstık ve ceviz tiketiyoruz.fındık vb.olur.ama galiba leblebi yok..Belki ilk etapta zor gibi gorunsede aslında alışınca çok kolay...ben ekmeksiz makrna bile yemezken şimdi asla ağzıma koyuyorum.tatlıya da çok duskunum mesela , ama bir kaç kere irademi zorladiktan sonra canım istemedi....bir de sana tavsiye asla asla kaçamak yapma.... Çünkü bir kere kaçamak yapınca tüm diyeti bozuyoruz.spor olarak da herkes leslie ile yiruyusleri tavsiye etmiş .ben zumbayi da tavsiye ederim acayip ter attiriyo....son bir şey günde bir defa da olsa şekersiz türk kahveni iç metabolizma yı çalıştırıyor muş..
Benim karatay dan anladığım bunlar ....

Meraba arkadaşlar..bende 2 gündür misafirden dolayi baya saldim kendimi..ne suyumu icebildim ne yesil cayimi nede ogünllerime dikkat edebildim..sizler neler yapiyorsunuz..bende vakit buldkca yazsmealinizi okuyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…