- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
Asıl kilolar yavaş gidiyor.ben 3.5 aydır yapıyorum 8 kilo verdim.istedikten sonra herkes zayıflar benceİlk haftada verilen kilodan çok ödem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl kilolar yavaş gidiyor.ben 3.5 aydır yapıyorum 8 kilo verdim.istedikten sonra herkes zayıflar benceİlk haftada verilen kilodan çok ödem.
İlk haftada verilen kilodan çok ödem.
Spor yaptın mı? Sporsuz mu verdin?Asıl kilolar yavaş gidiyor.ben 3.5 aydır yapıyorum 8 kilo verdim.istedikten sonra herkes zayıflar bence
Kuru kayısı yemede bir Problem yok fakat şeker oranı yüksek olduğundan kan şekerini aniden yükseltir. Bu diyette amaç kan şekerinin ani iniş çıkışlarını önlemek.Merhabalar. Bazı sorularım olacaktı. Cevaplarsanız memnun olurum. Karatay Diyetinde kuru kayısı yenilebiliniyor mu? Yeniliyorsa günde kaç adet? Sebze sınırsız mı? Yoğurt ve süt miktarı ne kadar? Kuru yemiş miktarı ne kadar? Örnek bir diyet listesi var mı?
Çok teşekkür ederim.Kuru kayısı yemede bir Problem yok fakat şeker oranı yüksek olduğundan kan şekerini aniden yükseltir. Bu diyette amaç kan şekerinin ani iniş çıkışlarını önlemek.
Bu yüzden sağlıklı ve lifli gıdalarla belirli bi süre beslenince kan şekeri dengede kalıyor. Yavaş yavaş hazmediliyor böylelikle ani iniş çıkış olmuyor. Tatlı krizi olmuyor. Çok güzel, çok sağlıklı.. Anlatamam.. Umarım hayat boyu sağlıklı beslenebilirim.. Tabiki ufak kaçamaklar olur :)
Kitapta beni en çok etkileyen şey şu: Eğer biz ara öğün yapmazsak vucut yemekten 2 saat sonra leptin hormonu salgılıyor oda mevcut vücut yağlarını ara öğün olarak eritiyor. Bu süper bişey
Sebze olarak patates haricinde sınır yok.
En iyisi nette glisemik İndeksi düşük gıdalara bak.onları yememiz gerekiyor.
Yürüyüş yaptım haftada 3 gün yarım saat yada 1 saatlikSpor yaptın mı? Sporsuz mu verdin?
Çok iyi ya benimki nasıl olacak acaba?Yürüyüş yaptım haftada 3 gün yarım saat yada 1 saatlik
Ayrıca yulaf falan canan hanımda yok bı programda ozellıkle yulaf sısırılmek ıcın ıneklere verılır dermıstı bu tarıfte un war ben sahsen yapsam tam bugday kullanırdımCanan hanımın karatay mutfagı adında kıtabında kek tarıfı war ordan bakabılırsın eger ıstedgn kek turu bırseyse
Ama yulafla yulaf kepeginin glisemik indeksi farkli. Bilemiyorum ki o kitaplar da bende yok. Karatay diyetinin yasaklarina tam uyuyorum ama meyve haric ya meyvesiz yapamam gibime geliyor :)Ayrıca yulaf falan canan hanımda yok bı programda ozellıkle yulaf sısırılmek ıcın ıneklere verılır dermıstı bu tarıfte un war ben sahsen yapsam tam bugday kullanırdım
ben varım cnm...ilk sayfadaki yazıları okursan faydası olur sana da...bir şey sormak istiyorum. tiroidi az çalışan ve kilo vermekte zorlanan ama karatay diyetiyle kilo verebilen var mı?
doğum yaptım 8 ay önce. kilo vermek istiyorum da kolay kilo veremiyorum iradesizlikten çoğunlukla. okuyup başlamayı düşünüyorum. teşekkürler. umarım yapabilirim.ben varım cnm...ilk sayfadaki yazıları okursan faydası olur sana da...
googleye gulbudak yazarsan benim yemek tarıflerı blogum çıkar devamında blogspot olacakKizlar bence bu diyet insan vucuduna en uygun diyet. Henuz 3 gun falan oldu baslayali ama gobegimin resmen gittigini dusunuyorum. Gerci diyet gibi dusunmuyorum zaten saglikli yasam b icimi olarak uygulamaya caliscagim. Zaten o marketteki islenmis gidalarin icine neler koyduklarini internetten arastirabilirsiniz bizi zehirliyolar resmen. Ekmegi birakmaksa yeniden dogmak gibi bir sey. Inanilmasi guc ama uykuyu bile duzenliyor. Sabahlari uyanamayan ben simdi azicik uykuyla dinc bi sekilde kalkiyorum.
kizlar ben simdi sizs bisey sorcam. Ben bi sinava hazorlancam buyuk bi sinav o yuzden sabahtan aksama kadar kutuphanede olcam. Abur cubur da yiyemedigim icin ne yesem diye dusunuyorum. Disaridaki yemeklere de guvenmiyorum. O yuzden yulaf kepeginden soyle sekersiz kek gibi bi sey yapsam uzumlu, ogle aralari onu uesem olur mu? Yulaf kepegi kraatayda serbest mi. Tam ne bi bilgi blamadim.
tşkler canım senin de geçmiş bayramın kutlu olsun