66 kiloyum haleninşallah canım
nasıl gidiyor kaç kg oldu cnm
Slm abla hsg iyi dinlenmis oldun...hamilelik cok zorlu geciyo yerlerde surunuyorum tabiri caizse cok agirim kendimi kaldiramiyorum...5.5aylik oldu ama beni benden aldi kan degerlerim hizla dusuyo takviyeler basladi ama demekki yeterli gelmiyo bi arada cinsiyeti belli oldu erkekmerhaba
merhaba
olay budur işte cnm...emekler çöpe gitmesin
selam arzucuğum nasılsın cnm,,, hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl
Verdi ama aile hekimi oldugu icin benim karatayci oldugunu biliuo ama ustelemedim tutanak imzalatacaklarmis bede imzalarim onemli degil dedimhoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli
gözünaydın olsun cnm.... sağlıklı sıhhatlı olsun da cınsıyetı onemlı degıl bundan sonra kız olsa ıyı olurdu onuda tadardın ama kısmetın buıymus
şeker yüklmesi yaptırmayınca doktor tepkı vermedı mı cnm
benim karatay yemekleri sitem var yaptığımız bütün yemeklerin resmini ve tariflerini ekliyorum oraya, burada link verilmiyor google ye gülbudak yazınca çıkıyor, gülbudak yanında blogspot nokta com yazan benim sitem oradaki yemeklerden faydalanabilirsiniz cnm
senin nickin yabancı gelmedi bana
ödemeli kargo ile birkaç kg da size göndersinler cnm
Merhaba. Hedefine ulaşmış sin sanırım. BAna da bu yaz pek yaramadı 3 kilo aldım. Tabi ki yediklerime dikkat etmediğim için şu an 56 kiloyum 5 kilodan kurtulmak gerekiyor. 4 kiloyu verme sürecinde nasıl beslendin yardimci olursan sevinirim.Evet bende bugün 54.5 kiloyla uyandım.. artık çok vdrmek istemiyorum 1 kilo daha verip bırakırım. Korumaya geçerim. Karatayı tavsiye ederm. 1 ayda 4 kilo verdm ve aç kalmadm
İlk haftada verilen kilodan çok ödem.Merhaba
Bende pazartesi günü bu diyete başladım 7.günüm ve hiç spor yapmadan 81.8den 79.2 yi gördüm bu sabah.
Çok iyi gidiyordum.Fakat akşamüstü yok 2 çatal dondurma, yok kızımın gofretinden 1 tane derken diyeti aştım. KENDİME ÇOK KIZDIM
Motivasyon şart burdanKaratay diyeti yapan arkadaşlarla muhabbet edelim diyorum.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?