Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba

merhaba

olay budur işte cnm...emekler çöpe gitmesin
selam arzucuğum nasılsın cnm,,, hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl
Slm abla hsg iyi dinlenmis oldun...hamilelik cok zorlu geciyo yerlerde surunuyorum tabiri caizse cok agirim kendimi kaldiramiyorum...5.5aylik oldu ama beni benden aldi kan degerlerim hizla dusuyo takviyeler basladi ama demekki yeterli gelmiyo bi arada cinsiyeti belli oldu erkek

Verdi ama aile hekimi oldugu icin benim karatayci oldugunu biliuo ama ustelemedim tutanak imzalatacaklarmis bede imzalarim onemli degil dedim

Bi sehitler yakti bizi bakamiyorum tv izleyemez oldum onlarin feryatlarini horunce kendimi tutamiyorum evlatlar olmesin ocaklar sonmesin tez zamanda bi teror belasi def olsun insallahhhhhhhh

Merhaba gul abla ben mart ayndan beri karataya baslayip 2 3 kilo verip brakiyrdum buraya da katlmistim hatta bir turlu yapamiyrdum suan yne basladm bakalm 1.5 hafta oldu kilo isi guzel gidiyr ins devam ederm byle gdersen 2 ayda 30 kg vercem sanrm ins devam edeblrm masallah dyelmde nazar degmesin :-D abla ben bisey sormak istyrn karatayi guzel.yapyrm sadece 3 kere dobdurma yedim oglen dayanamadm sporumu da yapiyrn 4 km tempolu yuruyus yapiyrm cikamazsam 20 dk evde bisiklet suruyrm acaba verdgm kilolar yagdan mi gdyrdr bu kadar ksa surede bu kilo cok geldi bana karataydabu munkun mu ha bide insulin drencim cok.yuksek oldugu icin doktorum kilo veremezsin dedi ve glifor verdi glifor kullaniyrm kilomu hizli vermemin sebebi bu olabikir mi tesekkur ederm simdiden

Sonunda bende karatay a başladım bugün 3. Günüm çok rahatım. Şimdilik spor yapamıyorum ama en yakın zamanda sporda yapacağım suan 75.4 kiloyum. Desteklerinizi bekliyorum

Evet bende bugün 54.5 kiloyla uyandım.. artık çok vdrmek istemiyorum 1 kilo daha verip bırakırım. Korumaya geçerim. Karatayı tavsiye ederm. 1 ayda 4 kilo verdm ve aç kalmadm

Evet bende bugün 54.5 kiloyla uyandım.. artık çok vdrmek istemiyorum 1 kilo daha verip bırakırım. Korumaya geçerim. Karatayı tavsiye ederm. 1 ayda 4 kilo verdm ve aç kalmadm
Merhaba. Hedefine ulaşmış sin sanırım. BAna da bu yaz pek yaramadı 3 kilo aldım. Tabi ki yediklerime dikkat etmediğim için şu an 56 kiloyum 5 kilodan kurtulmak gerekiyor. 4 kiloyu verme sürecinde nasıl beslendin yardimci olursan sevinirim.

ben bu kış canan hocamın kitaplarını alıp okuyup bi güzel içselleştirmiştim,diyetinide yapıyordum 4 kilo vermiştim,sonra bahanelerle bıraktım,bu yaz tatile gidip geldim ve tartıda gözlerime inanamadım resmen bir haftada 5 kilo alıp 75 kilo olup dönmüştüm.dönüşte hemen diyete tekrar başladım 2.5 kilo verdim bir haftada,sonrasında bir ameliyat geçirdim ve 1.5 kilo tekrar aldım hiçbirşey yemediğim halde,evime döndüğümde diyetime devam ettim ve öncekilerle birlikte 2 haftada 5 kilo vermiş oldum.ama bende kabızlık başladı kayısıda yedim,günde 3 lt. suda tükettim.neden böyle oldu anlamadım.benim ameliyatım kadın hastalıklarındandı ve kesinlikle kabız olmamam lazımdı,bundan dolayı katı beslenmeyi bırakıp sadece gün kurusu hoşafı ve erik yemeğe başladım.kabızlık sorunum tekrarlayacak diye korkuyorum,ama bir yandanda diyetimi bozmak istemiyorum.ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz lütfen biri bana akıl versin

Arkadaşlar hareket etmeden yürüyüş yapmadan da zayıflatır mı malesef hiç imkanım yok okula git gel derken yoruluyorum dönüşte de karanlıkta yürümek istemiyorum pek

Merhaba arkadaşlar. Kitap uzun zamandır evde vardı ama bir türlü başlayamamıştım. Ama en son iki-üç hafta önce tartıda 71.5 i görünce artık bişeyler yapmam gerektiğini anladım. yediklerime dikkat edip ebru şallının eski bölümleriyle pilates yapıp 69 kiloyu görmeyi başardım.Ama hedefim 53 kilo. Ne yapsam diye araştırırken İnternette Canan Karatayın videolarına denk geldim. Hazır evde de kitap varken okudum, aklıma da yattı mantığı. Yarından itibaren başlıyorum. Herkese başarılar diliyorum

Zayıflama ççokçokzun sürerorgie, post: 42690293, member: 537657"]Arkadaşlar hareket etmeden yürüyüş yapmadan da zayıflatır mı malesef hiç imkanım yok okula git gel derken yoruluyorum dönüşte de karanlıkta yürümek istemiyorum pek [/QUOTE]
zayıflaman çok uzun sürer hareket etmek zayıflamayı destekliyor bence.mesela ben hareket etmeyince kilo vermem duraklıyor.keşke imkanım olsa hergün yürüsem

Merhaba

Bende pazartesi günü bu diyete başladım 7.günüm ve hiç spor yapmadan 81.8den 79.2 yi gördüm bu sabah.
Çok iyi gidiyordum.Fakat akşamüstü yok 2 çatal dondurma, yok kızımın gofretinden 1 tane derken diyeti aştım. KENDİME ÇOK KIZDIM
Motivasyon şart burdanKaratay diyeti yapan arkadaşlarla muhabbet edelim diyorum.?

İlk haftada verilen kilodan çok ödem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…