Merhaba :))Merhaba
tebrıkler cnmyuppiiii 66 kilo oldum. Başlangıç tarihim haziran 5 .Başlangıç kilom 73 . 7 kilo gitti.
merhabaMerhaba
merhabaMerhaba :))
olay budur işte cnm...emekler çöpe gitmesinBugün benim için zorlu bir gün .misafirlerim gelecek hamur işleri yaptım ama hiçbirinin tadına bile bakmadım. onlar yerken ben şekersiz çay içicem ve çekirdek çitliycem. öyle bir haldeyimki kendim yemiyorum ya habire birşeyler yapıp etrafımdakilere yedirme modundayım zaten bir tane yesem kendimi durduramam bende film kopar sonra yaklaşık 3 aylık emek direk çöpe sonra pişmanlık. ben artık
bakarak nefsimi köreltcem. misafirler yesin kilo alsın ben yemem .kilo almak çok kolay benim için vermek çok zorrrr
selam arzucuğum nasılsın cnm,,, hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasılSlm herkese iyi hafta sonlari kizlar
hoşbuldum cnmHoşgeldiniz Gül hanım ayrıca geçmiş olsun.
hayırlı olsun canım mutluluklar dilerimmerhaba karatay diyetini bir dönem denemiştim hiç ekmek makarna pilav vb yemedim ama dondurmaya dayanamıyorum o dönem sporda yapıyordum birde evlilik stresi eklendi 52 kiloya düşmüştüm boy 1,67 iyidim sonra bi evlendim pir evlendim 3 ay sonra 55 altı ay sonra 58 kiloydum eşim sağ olsun cipslerle besledi beni :) biliyo dayanamıyorum şimdide zayıflamaya çalışıyorum bir gaz karatayı deneyeceğim tekrar asıl sorunum sıkılaşma etim çok yumuşak kollarım fln hep sarktı
hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeligül ablaaa tekrar ben gelddimmmm :)
gözünaydın olsun cnm.... sağlıklı sıhhatlı olsun da cınsıyetı onemlı degıl bundan sonra kız olsa ıyı olurdu onuda tadardın ama kısmetın buıymusSlm herkese epeydir girmiyordum bayahi birikmis okunacaklar bayagida keyifle okudum eskiler gelmis koyu sohbetler oluyi gul abla kacamak yapiyo hak etti artik okadarcik pideyi......seker yuklemesi yaptirma zamanim gelmis son anda uyandim kan alcaklar zannettim meger seker yuklemesiymis tabiki red ettim hamileligin iyi gidiyo sukur bir sorun yok 4.5aylik oldu 4kilo belkide biraz kusuratida var kilo aldim cok dikkat edemiyorum bu arada cinsiyetide belli oldu bir oglum daha olcak :)))kendinize iyi bakin yine gelirim insallah byyyyy
benim karatay yemekleri sitem var yaptığımız bütün yemeklerin resmini ve tariflerini ekliyorum oraya, burada link verilmiyor google ye gülbudak yazınca çıkıyor, gülbudak yanında blogspot nokta com yazan benim sitem oradaki yemeklerden faydalanabilirsiniz cnmarkadaşlar karatay yemeklerine nerden ulaşabilirim bir sitede falan varmı önerebileceğiniz
ödemeli kargo ile birkaç kg da size göndersinler cnmBizim de yok, teyzem getirmiş. Fındığımız bile yok. Var aslında ama biz toplamaya gidemiyoruz, annemin yeğeni toplayıp harçlık yapacakmış. Yemeyenin malını yerler.Yol parası o kadar çokki gitmek zor.
merhaba aramıza hosgeldınızMerhaba gul-0663
Seni güzel sayfandan ve verdiğin kilolardan dolayı tebrik ederim..
Bende Haşimato hastayım
Son duruma göre 20 kilo vermişsin diye okudum ama bütün sayfaları okuyamadım..
Hastalığına bir etkisi oldu mu diyetin?
Olduysa ne yönde oldu çok merak ediyorum..
merhaba aramıza hosgeldınız
haşimatoya karatayın bır etkısı yok ben 2 sene once karatay hocamıza sordurmustum haşimatoyu ıyılestırmez ama gecte olsa kg verılır kaçamaksız sağlıklı beslenme olarak uygulasın demıstı, 2 ay once karsılastıgımda hoamıza 20 kg ya yakın verdım deyınce mutlu oldu arkadakılere döndü bakın hasımato hastası bıl 20 kg verıyor dedı
rica ederimTekrar tebrik ederim..
Cevap Yazdığınız içinde çok memnun oldum..
Darısı Başıma diyeyim....
inşallah canımİyi geceler herkese. tez zamanda yaglarımız erir inşallah. kilolarımız giderde geri gelmez inşallah. kaçamak sız günler yaşarız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?