Ooooo eskiler geldi havasi degisti buranin hsgeldinoz kizlar tebrik ediyorum hala devam etmeniz super kilo almamaniz
iyi yapmış canım tekrar eski günlere dönüyoruz...
face de ki grupta paylaşım çokluğu benim canıma okuyordu cevap yetıstırmek cok zor oluyordu aynı soruya 10 kere cevap ver ver sınır olmaya basladım uyeler zaten cıleden cıktılar okuyun tekrar tekrar sormayın aynı paylasımlardan bıktık diye..bende bi paylaşım yaptım sorular buradan sorulacak sık sık paylaşım yapılıp sorulmayacak aynı paylaşımlar silinecek diye 1 haftadır soru soranların kını sılıyorum yorumlarda sorun paylasım fazlalıgı olasın dıyorum gereksızlerı sılıyorum epey rahatladı ,,,sılınce konuda uzamıyor aynı cevabı 50 kısı yazıyor bılende bılmeyende bıde bılmeyene ıkaz yaz dogruyu yaz canım cıkıyordu.... rahatladım bıraz :)
ekin in kini face den görüyorum koca gözlü kız maşşallah,,,, mydenizin pek sesı cıkmıyor 3 cocukla işi çok zor onun....sırada fmgenc ın bebegı var bakalım ne zaman olacak az kalmıstır
2 ayda hafif sporla 5 kilo verebilmem için ne yemem ne yememem gerekiyor. Yapanlar bana bir liste yaparak yardımcı olabilirmikafam karıştı okudukça
Ben daha önce 6 öğünle 3 ara 3 ana öğünle 14 kilo vermiştim ama yüzümde hiç değişiklik olmamıştı ben artık karatay yönteminin sağlıklı olmadığını düşünmeye başladım çünkü arkadaşımın yüzüde çöktübenımde yanaklarım tombuldu 19 kg gıdınce içi boşaldı sarktı ,,,çökme oldu aynı senın gıbı sinir oluyorum neyse yas 52 dıye kendımı avutuyorum resimlerde gülünce belli olmuyor ama hep aık surat ifadesi oluyor
ben grub u aralık 10 da kurmustum oda gelmişti 1 ay sonra falandı mesajdan yazdı doktora gideceğim hamileyim dedi doktor dönüşü müjdeyi verdi...6 ay bitmiştirAaa öylemi fmgenc hamile olduğunu bile bilmiyordum..çok sevindim..sağlıkla alır inşallah kucağına..
ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...[/QUOTE]vay E="gul_0663, post: 41767053, member: 142560"]ben 1 aydır karpuz hasretim
afiyet olsun cnm yemeklerden çok tabak dikkatimi çekti çok beğendim kedicik
aaaa senindemi haberin yok şaşırdım şimdi..ben duyduğumda mydenizle yazışıyorduk ona söylemiştim....sizler görüşüyorsunuz diye yazmamıstım ...aaaaa şoklardayım hiç haberim yoktu fmgenç hamilemiymiş. çok sevindimm
olan oldu artık 20 kg ya yakın verdim ..karatay yagdan verdırdıgı ıcın yuzde ve boyundakı yaglarda gıdıyor... tasma seklındekı kolyelerım sarkık duruyor artık çok bol geliyorBence karatay yapmayın.....ben iki arkadaşımla beraber başladım ben ve bir arkadaşım sadece 5 kilo vermemize rağmen yüzümüz çöktü halbuki ben daha önce üç ara üç ana öğünle 14 kilo vermiştim ama yüzümde gram değişiklik olmamıştı. Yüzde çökme yani göz altlarının çökmesi dolayısıyka koyu görünmesi ve dudak kenarı kırışıklık benim durumda olan var mı
günaydın cnmGünaydın...
Ege Beyle zor bir gece geçirdim..çok az yedim..inşallah akşama halim olur..Pazara da gitmem lazım..
Herkese kolaylıklar diliyorum..
Buralardayım..
günaydın cnm
kuzuma nazar mı değdi ki ,,dün temizlik yapınca çok yoruldu :) facelerde nazar mı değdi ki çok hamarat diye :)
ay kıyamam sana ne zahmetler vermiş prenscik...tombul poposundan ısırsaydın uyu artık diye :)Ah ablacım..gündüz az uyumuş..eve geldim çıldırıyor başına vurmuş uykusuzluk..yemeği bile zor yetiştirdim..neyse uyuttum 9 a kadar uyuduyemek yedik..dışarı çıkalım bari dedik..uyumaz biliyorum..dışardada uyukladımı arabada da uyudu eve geldik cin gibi :) oynattık artık...biraz uykusu gelir gibi oldu..neyse aldım emzircem emmiyor ısırıyor..saat 1,30 a kadar uğraştım ..en az 8-9 kere verdim ısırıyor..ağlıyor krize girdi artık...ısırırken gülüyor :))) oyun istiyor..abisi kalktı oynattı biraz sakinledi de ayağıma aldım salladım..2.20 geçe uyumuşum..3 de kalkıp iki lokma bişey eşimle gözümüz kapalı (
ay kıyamam sana ne zahmetler vermiş prenscik...tombul poposundan ısırsaydın uyu artık diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?