Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

adamın telefonu var zaten oradan arayıp soruyorum nerdesin diye bu adam eve getirmiyor...dün bayanlara kzıyordu niye tencereyle gelmiyorsunuz beni poşetle uğraştırıyorsunuz vakit kaybı oluyor akşama kadar yetiştiremiyorum diye,,,

yöresel ürünler satan kadın cumartesi eve kadar hem yumurta hem süt getiriyor .....komşularlada tanıştırdım herkes ondan alıyor kadınında komşularında işine geliyor 2 tarafta kazançlı...ondan 10 lt aldım yetmediği için sütçünün peşine düştüm....

Hem sizden para kazanıyor hemde azarlıyor, en iyisi ondan hiç alma. Siz nasıl ona saygı duyuyorsanız onunda size saygılı olması gerekiyor. Zaten böyle yaparsa müşteride kaybeder, kim elinde tencereyle dolanacak.

yemeğe kadar leslie 4 yapacağım şimdi açtım başlıyorum

Kolay gelsin. Bol bol yağ yak inşallah.

evet bebeğim var doğru hatırlıyorsunuz ama yeni bıraktı emmeyi, o yüzden içmeyi düşünüyorum..hazırların içinde sinemaki olmayanlardan almayı düşünüyorum..sinemakinin zararlarını öğrenmiştim ama yinede tekrar yazmanız iyi olmuş belki bilmeyen vardır,teşekkürler

Canlarim,bende bu arada biraz disariya ciktim.Boyle durumlarda kendime degisik alternatifler bulmaya calisiyorum.Ornegin gecengun yesilcay aldigimagzada gunkurusuda gormustum,deneme amacli birazcik almistim.Cunku sizler hep gunkurusunu oneriyorsunuz.Aman allahim bayildim.Bugun gittim gunkurusu ve yuzdeyuz dogal himalaya pembe tuz aldim.Biraz kendimi simarttim,saglik icin olsun o kadarcik.Tuz pembe renkli ve buyuklugu de cok iri bulgur gibi.Zaten satin aldigim yere guvenirim sagolsunlar.Birde bir sorum olacak lutfen,hakiki zeytin yaginda ,kurutulmus domates yenebilir mi,yenebilirse miktar ne kadar olmali?Gulcugum,yesilcay icin yaptigin uyariyida dikkate alacagim,gercekten cok dogru bir tespit.Tesekkurler ederim.

mesaj alınmıştır ablacım kendim demleyeyim bari yeşil çayımı...teşekkürler paylaşım için

ablacım nolur üzülmeee( sen güçlü olmalısın ki enerjin güzel kızına da geçsin..Herkesin imtihanı farklı kimimiz evladımızla,kimimiz eşimizle kimimiz parayla sınanıyoruz...çok şükür çok inançlı bir insansın,Allahın emaneti sana prensesin ve onun emanetine hakkıyla bakıyorsun, yeri rahat güvenilir ellerde...İnşallah haftaya cıvıl cıvıl karşılar seni güzel kızın...
lütfen herzaman yaz ablacım, ben kendi adıma söyleyim senin yazılarından güç alıyorum moral buluyorum...

Afiyet olsun. Yenilebilir bence, doyana kadar. Domatesler mevsiminde kurutulmuştur zaten sorun olmaz. Pembe tuz nasıl oluyormuş.

afiyet olsun ablacım, günkurusu güzeldir bende çok sevmişimdir hep...ablacım kurutulmuş domates bende kullanıyorum geçen gün buzluğa attığım biberler vardı bahçemizden onları kavurdum az bişey üzerinede haşlayıp süzdüğüm kurutulmuş domatesi ekledim suyuna pişti enfestti..ılıyınca bol zeytıinyağı döktüm iki gün sabah kahvaltısında yedim afiyetle..sınır yok diye biliyorum doyana kadar yenebilir..

Canimmmmm,canim yavrum benim.Rabbim sizlerden razi olsun bin kerre varliginizla ,desteginizle bana yaptiginiz sevaplar icin cok sagolun.Bende en buyuk destegi once rabbimden sonra sizlerden aliyorum.O zaman bibirimizi hic birakmiyalim insaallah.Onerileriniz icin cok sagolun,bu gun gunkurusu alirken gordum,hosuma gitti,nasipse bir dahaki sefere firsat olur.Cok tesekkur ederim,sizlere de afiyet olsun.

Afiyet olsun. Yenilebilir bence, doyana kadar. Domatesler mevsiminde kurutulmuştur zaten sorun olmaz. Pembe tuz nasıl oluyormuş.

Canimmm kedicigim,burada Cankiri tuzu bulunmadigi icin,yuzdeyuz dogal himalaya tuzu almak zorunda kaldim.Icerigindeki mineraller dolayisiyla faydali olur diye dusundum,tuzun rengi cok acik toz pembe.Domates kurusu onerin icinde cok sagol yavrum.

Canimmm kedicigim,burada Cankiri tuzu bulunmadigi icin,yuzdeyuz dogal himalaya tuzu almak zorunda kaldim.Icerigindeki mineraller dolayisiyla faydali olur diye dusundum,tuzun rengi cok acik toz pembe.Domates kurusu onerin icinde cok sagol yavrum.
Gül ablanın uyarısını tekrar söyleyeyim. Mineralleri kaybetmemesi için yemek piştikten sonra ekliyormuşuz, biliyorsundur belki ama ben yinede yazayım. Öğütücü alabildin mi Canan abla. Salatalarda öğütücüyle kullanabiliriz, kalın olduğu için. :)
yaklaştın bakalım bilen olacakmı...:44:
Hurma demiştimya erik onlar. :)

Yoksa açık renk olanda gün kurusumu, suda bekletince rengi açılıyor. Birde daha tatlı oluyor. :) Ama bu renk olmuyordu galiba.

Hayir kedicigim,ogutucu almadim cunku himalaya tuzunu bir miktar suyun icinde cozeltip insaalah o sekilde kullanacagim.Internette o sekilde kullanilmasi oneriliyor.Ben Karatay diyetini sizlerden ne ogrenebilirsem o sekilde uyguluyorum,cok faydali bilgiler edindim sayenizde.Cok sagolunuz.

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:10

Karalahana çorbası
Badem
Zamanım yoktu, bende bunları yedim :)

11:55
3 haşlanmış yumurta
Badem

17:30
Mercimek Çorbası (büyük kase)

19:15
1,5 kase karalahana çorbası
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Peynir, hurmamı acaba onlar, sanki hurmadan daha küçük, turuncu gibi olan herhalde kayısı değildir, zararlı olduğu için kullanmazsın. :)
Cheesecake'mi oluyor. :)

Hurma demiştimya erik onlar. :)

Yoksa açık renk olanda gün kurusumu, suda bekletince rengi açılıyor. Birde daha tatlı oluyor. :) Ama bu renk olmuyordu galiba.

Gulcugum,haslanmis kuru uzumlu cheescake mi acaba?

Cheesecake.....

sağlıklı yaşıyoruzu takip edenler tahmin ettiler ama içindekiler biraz eksik

ev yapımı peynir, siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 tane gün kurusu, azıcık incir kurusu

dünki menüm

sabah....KKK...yumurtalar çılbırlı

akşam....peynir altı suyuna mercimek çorbası, karnıbahar, salata, yoğurt, omega3

spor...yok

bugünki menüm

sabah....KKK...Cheesecake

akşam....peynir altı suyuna mercimek çorbası, karnıbahar, salata, yoğurt, acı biber, omega3

spor...leslie 4, 15 dkk yer hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…