Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yüzünüzde çökme oldumu? benim oldu malesef sadece 5 kilo da hemde yüzüm normalde tombul ama neden böle oldu anlamadım .. yanlış diyetlerde yüzde çökme olur diye biliyorum

Teşekkür ederim . Ama malesef olumsuz yorumlar aldım çünkü göz altlarım çökt

Çevrenizdeki insanlar olumsuz yorum yapmıyormu yüzün çökmüş felan diye
Yanaklarım çöktü, gülünce ağız kenarımda çizgiler oluştu. Evdekiler yüzün çöktü diyor ama, biraz fazla abartıyorlar bazen. Yinede kendimde arada yanakları görünce kötü oluyorum. Aşırı kiloda vermedim ama 50 kg iken yanaklarım daha topluydu. 44-45'lerde gitti o toplu hali. Azda yemek yemiyorum, iyi yiyorum.

Malesef dudak kenarlarınsa mimik çizgileri ve buldog surat ifadesi oldu bende

Sizd hamileyken karatay diyeti uygulamisiniz sanirim kac kilo aldiniz ve zorladinizmi biraz ip uclari verirsen

Sizd hamileyken karatay diyeti uygulamisiniz sanirim kac kilo aldiniz ve zorladinizmi biraz ip uclari verirsen

Merhaba,
Hiç zorlanmadım ama ben zaten bu tip besleniyormuşum haberim yokmuş..Özellikle hamileyken ekmek dokunmaya başladı,şişkinlik yapıyordu..Az da olsa yemek gerekir diye düşünürken hiç yiyemedim..Google gebelikte ekmek yememek nedir felan diye aratırken kendimi bu sayfada buldum..Karatay diyetini normal diyet sanıyordum...Hayatta işim olmadığı için de bilmiyordum...

Ete çok düşkündüm gebelikte çok yedim..aşerdim yani..30 senede yemediğim eti hamileyken yedim..ilk gebeliğim çok farklıydı bu çok farklı oldu..protein ağırlıklı beslendim..Karataya uyan herşeyden yedim..Toplamda 13 kilo aldım..54-67
bir ara 69 a çıkmıştım ama son hafta 67 ye indim..yiyemiyordum yemek artık..Doğumdan geldiğimde hızlıca kiloları verdim..Beslenme düzenimi bozmadım..

İftar ; et suyuna etli yoğurtlu çorba , kabaklı sebzeli karışık bulgur pilavı,yumurtalı ıspanak,salata,ayran
Sahur ; Yumurtalı ıspanak çok az,tereyağında yumurta,zeytin,peynir ,çay ve yarım şeftali..

saol ablacım ,aynen bende face de takip ediyorum ama paylaşımlar çok hemde orada rahat konuşulmuyor burası daha ii saolsun prenscim düşünüp benide tekrar çağırdı
iyi yapmış canım tekrar eski günlere dönüyoruz...

face de ki grupta paylaşım çokluğu benim canıma okuyordu cevap yetıstırmek cok zor oluyordu aynı soruya 10 kere cevap ver ver sınır olmaya basladım uyeler zaten cıleden cıktılar okuyun tekrar tekrar sormayın aynı paylasımlardan bıktık diye..bende bi paylaşım yaptım sorular buradan sorulacak sık sık paylaşım yapılıp sorulmayacak aynı paylaşımlar silinecek diye 1 haftadır soru soranların kını sılıyorum yorumlarda sorun paylasım fazlalıgı olasın dıyorum gereksızlerı sılıyorum epey rahatladı ,,,sılınce konuda uzamıyor aynı cevabı 50 kısı yazıyor bılende bılmeyende bıde bılmeyene ıkaz yaz dogruyu yaz canım cıkıyordu.... rahatladım bıraz :)
Doğru canım..ailecek öyleyiz..

Ekinin kızı evet büyüdü..resimleşiyoruz..Egeyi zaten faceden görüyorsunuz artık..çok fena bişey oldu..:)
ekin in kini face den görüyorum koca gözlü kız maşşallah,,,, mydenizin pek sesı cıkmıyor 3 cocukla işi çok zor onun....sırada fmgenc ın bebegı var bakalım ne zaman olacak az kalmıstır

Malesef dudak kenarlarınsa mimik çizgileri ve buldog surat ifadesi oldu bende
benımde yanaklarım tombuldu 19 kg gıdınce içi boşaldı sarktı ,,,çökme oldu aynı senın gıbı sinir oluyorum neyse yas 52 dıye kendımı avutuyorum resimlerde gülünce belli olmuyor ama hep aık surat ifadesi oluyor

Ooooo eskiler geldi havasi degisti buranin hsgeldinoz kizlar tebrik ediyorum hala devam etmeniz super kilo almamaniz
onlar benim ilk gözağrılarım çıtırlarım... bizler kopmadık ben face de karatay grup açınca oraya kaydık hepimiz sayımız 27.000 e yaklasınca sohbet kalmadı orada hep soru cevap birbirimizle konusamaz olduk buradan sohbet yaparak karatay yapmak güzel oluyor,,,ben oradan cevaplara devam sahura kadar

Aaa öylemi fmgenc hamile olduğunu bile bilmiyordum..çok sevindim..sağlıkla alır inşallah kucağına..

Benim de elmacık kemikler çıkık olmasa baya zayıf ama sarkma yok..benim yapımdan öyle :) kilo alınca doluyor tabi..sadece hamileyken doluyor :)

vay E="gul_0663, post: 41767053, member: 142560"]ben 1 aydır karpuz hasretim[/QUOTE]
ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...[/QUOTE]
vayyý arada kaçamak yapın ya 26 ay çok uzun

çevredekiler az, post: 41760483, member: 430621"]Teşekkür ederim . Ama malesef olumsuz yorumlar aldım çünkü göz altlarım çökt

Çevrenizdeki insanlar olumsuz yorum yapmıyormu yüzün çökmüş felan diye[/QUOTE]
çevremdekiler çok zayıfladın iyi verdin diyorlar.hic olumsuz yorum yapan yok

Çevrenizdeki ederim aldırış etmeyin post: 41760483, member: 430621"]Teşekkür ederim . Ama malesef olumsuz yorumlar aldım çünkü göz altlarım çökt

Çevrenizdeki insanlar olumsuz yorum yapmıyormu yüzün çökmüş felan diye[/QUOTE]
cevrenizdekilere aldırış etmeyin belki sizi cekemiyorlardir

2 ayda hafif sporla 5 kilo verebilmem için ne yemem ne yememem gerekiyor. Yapanlar bana bir liste yaparak yardımcı olabilirmi kafam karıştı okudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…