Yüzünüzde çökme oldumu? benim oldu malesef sadece 5 kilo da hemde yüzüm normalde tombul ama neden böle oldu anlamadım .. yanlış diyetlerde yüzde çökme olur diye biliyorum
Yanaklarım çöktü, gülünce ağız kenarımda çizgiler oluştu. Evdekiler yüzün çöktü diyor ama, biraz fazla abartıyorlar bazen. Yinede kendimde arada yanakları görünce kötü oluyorum. Aşırı kiloda vermedim ama 50 kg iken yanaklarım daha topluydu. 44-45'lerde gitti o toplu hali. Azda yemek yemiyorum, iyi yiyorum.Teşekkür ederim . Ama malesef olumsuz yorumlar aldım çünkü göz altlarım çökt
Çevrenizdeki insanlar olumsuz yorum yapmıyormu yüzün çökmüş felan diye
Malesef dudak kenarlarınsa mimik çizgileri ve buldog surat ifadesi oldu bendeprensst: 41765826 .!.:Katılıyorum size..Benim yüz şeklim doğuştan elmacıklar çıkık çene kısmım zayıftır..sadece gebeliklerimde kilo aldı..ondan sonra eski haline geldi..ama pırıl pırıl..kırışıklık bile olmuyor ..tok bir cilt oluyor..
Sizd hamileyken karatay diyeti uygulamisiniz sanirim kac kilo aldiniz ve zorladinizmi biraz ip uclari verirsenSizin adınıza çok sevindim..İnsanın kendini iyi hissetmesi gibi yok..
Ben de ramazan öncesi 2 sene önce aldığım 34 beden sarı ispanyol paça pantolonumu (çok severim de ) giymeyi denedim dar olmuştu hoşuma gitmedi çıkardım giymedim..Gebelik doğum derken zaten giyememiştim..Bugün tekrar giydim cuk oturdu ay nasıl sevindim nasıl da rahat oldu hiç sıkmıyor :)
Ayyy hiç sorma, bizim Giresunun burmalı böreğini yapmış annem, bir önceki sahur onu yedim, bu gecede, ceviz, salatalık, 2 yumurta yidim. Birde eski kaşar.
Sizd hamileyken karatay diyeti uygulamisiniz sanirim kac kilo aldiniz ve zorladinizmi biraz ip uclari verirsen
Ooooo eskiler geldi havasi degisti buranin hsgeldinoz kizlar tebrik ediyorum hala devam etmeniz super kilo almamaniz
iyi yapmış canım tekrar eski günlere dönüyoruz...saol ablacım,aynen bende face de takip ediyorum ama paylaşımlar çok hemde orada rahat konuşulmuyor burası daha ii saolsun prenscim düşünüp benide tekrar çağırdı
ekin in kini face den görüyorum koca gözlü kız maşşallah,,,, mydenizin pek sesı cıkmıyor 3 cocukla işi çok zor onun....sırada fmgenc ın bebegı var bakalım ne zaman olacak az kalmıstırDoğru canım..ailecek öyleyiz..
Ekinin kızı evet büyüdü..resimleşiyoruz..Egeyi zaten faceden görüyorsunuz artık..çok fena bişey oldu..:)
afiyet olsun canımİftar ; et suyuna etli yoğurtlu çorba , kabaklı sebzeli karışık bulgur pilavı,yumurtalı ıspanak,salata,ayran
Sahur ; Yumurtalı ıspanak çok az,tereyağında yumurta,zeytin,peynir ,çay ve yarım şeftali..
Ben arada yiyorum valla.[/QUOTE]ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...
benımde yanaklarım tombuldu 19 kg gıdınce içi boşaldı sarktı ,,,çökme oldu aynı senın gıbı sinir oluyorum neyse yas 52 dıye kendımı avutuyorum resimlerde gülünce belli olmuyor ama hep aık surat ifadesi oluyorMalesef dudak kenarlarınsa mimik çizgileri ve buldog surat ifadesi oldu bende
canım prensciğim topiğimizin ilk karatay bebeğinin annesiSizd hamileyken karatay diyeti uygulamisiniz sanirim kac kilo aldiniz ve zorladinizmi biraz ip uclari verirsen
onlar benim ilk gözağrılarım çıtırlarım... bizler kopmadık ben face de karatay grup açınca oraya kaydık hepimiz sayımız 27.000 e yaklasınca sohbet kalmadı orada hep soru cevap birbirimizle konusamaz olduk buradan sohbet yaparak karatay yapmak güzel oluyor,,,ben oradan cevaplara devam sahura kadarOoooo eskiler geldi havasi degisti buranin hsgeldinoz kizlar tebrik ediyorum hala devam etmeniz super kilo almamaniz
iyi yapmış canım tekrar eski günlere dönüyoruz...
face de ki grupta paylaşım çokluğu benim canıma okuyordu cevap yetıstırmek cok zor oluyordu aynı soruya 10 kere cevap ver ver sınır olmaya basladım uyeler zaten cıleden cıktılar okuyun tekrar tekrar sormayın aynı paylasımlardan bıktık diye..bende bi paylaşım yaptım sorular buradan sorulacak sık sık paylaşım yapılıp sorulmayacak aynı paylaşımlar silinecek diye 1 haftadır soru soranların kını sılıyorum yorumlarda sorun paylasım fazlalıgı olasın dıyorum gereksızlerı sılıyorum epey rahatladı ,,,sılınce konuda uzamıyor aynı cevabı 50 kısı yazıyor bılende bılmeyende bıde bılmeyene ıkaz yaz dogruyu yaz canım cıkıyordu.... rahatladım bıraz :)
ekin in kini face den görüyorum koca gözlü kız maşşallah,,,, mydenizin pek sesı cıkmıyor 3 cocukla işi çok zor onun....sırada fmgenc ın bebegı var bakalım ne zaman olacak az kalmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?