- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
aramıza hoşgeldiniz
çoğu seyleri yaptıgınız ıcın zorlanmayacaksınız
keten tohumunu değirmenden çekip 15 dkk içinde tüketmeniz lazım,, kabızlık için 1 yemek kaşığı yeterli olur
buradan aklınıza takılanları sorabilirsiniz
hos geldnz bolca yesillik ymeyi denednz mi ?
Ben kesinlikle her gün tartilmadim. Eğer gerçekten, kalıcı olarak kilo vermeye karar verdiyseniz her gün tartilmiyorsunuz. Sadece diyet ve spora odaklanıyorsunuz. Haftadan 1 tartilmak en doğrusu.peki ilk gunler kilo vermediginiz oldu mu ?
Allah yardımcın olsun. İnşallah hakkında hayırlısı olur bir an önce.Gunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecekbirkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tatlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
rumuz: gizemli_1105
baslangic tarihu 25.04.2015 (yanlis olabilir bulamadm basladgm tarihi)
baslangic kilom:94.2
gecen haftaki kilom: 92.8
bu haftaki kilom:92.9
fark:+100gram
spor yok hedef once 75 sinra 65
Allah yar ve yardımcın olsun güzellikler versin .inşallah esinin ailesiyle aran duzelir herşey hayırlı ve guzel olur sizin içinGunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecekbirkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tatlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
aa ben de leslie 3 mil yapıyorum. daha önce 12 kilo verirkende yaptınızmı acaba? ben severek yapıyorum ama işe yararmı tam bi bilgim yok uygulamıs birinin fikri benim için önemli:)ayrıca 12 kiloyu ne kadar surede verdiniz?Öncelikle Gül ablacım merhaba
Merhaba adım Hediye. Bebeğim artık 8 aylık ve ben 75 kiloyum. Artık bu bedene çok fazlada alışmadan versem süper olucak. Kendime tahamülüm azaldı anlayacağınız. Ben Karatay yapmayı planlıyorum. Karatayın hem emzirmem hem de sağlığım üzerinde çok iyi etkileri olacağına sonsuz inanıyorum. Daha önceki doğum kilolarımı da Karatay ile vermiştim. Tam 12 kilo.
tüm arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyorum. Umarım sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız.
Boy: 160
Kilo: 75
spor: yürüyüş , leslie 3 mile
ilk hedef: 68
ikinci hedef:58
Canim sen naptin ja ilk gunden kilo verilirmi bir sur ama eger kilo vermek ostiuorsan spor olmasa ilmazin olmali ozellikle aksam yemeginden sonra ben 12kili verdim buda zaman aldi ilk hafta 1.100gramm verdim sen sporu iyi yaparsan daha cok verirsin daha iyode verebilirim ama kacamaklarim oldu ama hala borakmadim tam gaz devam sabirli olmalisin biz bi kilolari 2gunde almadik kac haftadir 67de takildim niye xunku kacak yaptim cunku bulgur yedim cunku sporu az yapiruoeummerhabalar
ben araniza yeni katilim. 1 mayista basladim
1 mayis : 70 kg
bugun 3 m s yis ve ben hala 70 kiloyum :)
birden verenler var mi boyle once veremeyip ????
Canim öncelikle AlGunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecekbirkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tatlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?