Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

rumuz: gizemli_1105
baslangic tarihu 21.04.2015
baslangic kilom:94.2
gecen haftaki kilom: 92.7
bu haftaki kilom:92.9
fark:+200gram
spor yok hedef once 75 sinra 65

Son düzenleme:

Değirmenim yok robotton cekmeyi denedim o da olmadi oyle bi tatli kasigi yuttum ogle yemeginden once, aksamda salataya attim biraz o bile yetti bana bugun cok sukur:))

Tesekkur ederim hosbuldum :)

Merhabaaaaa,
Bir süre önce buralardaydım. 10 gün kadar karatay uyguladım. Bazı çözemediğim noktalar oldu, burada herkes çok yardımcı oldu. Karatay uygularken tüm özlediğim şeylere yeniden kavuşmuştum: enerjik ve hafif olma. 10 günde 2 kilo gitmişti üstelik.
Eksiklerimi tamamladım, geri geldim. Yarından itibaren bildirimlerime başlıyorum inşallah. Çok ümitliyim kendimden.

Allah yardımcın olsun. İnşallah hakkında hayırlısı olur bir an önce.

Öncelikle Gül ablacım merhaba
Merhaba adım Hediye. Bebeğim artık 8 aylık ve ben 75 kiloyum. Artık bu bedene çok fazlada alışmadan versem süper olucak. Kendime tahamülüm azaldı anlayacağınız. Ben Karatay yapmayı planlıyorum. Karatayın hem emzirmem hem de sağlığım üzerinde çok iyi etkileri olacağına sonsuz inanıyorum. Daha önceki doğum kilolarımı da Karatay ile vermiştim. Tam 12 kilo.
tüm arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyorum. Umarım sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşırız.
Boy: 160
Kilo: 75
spor: yürüyüş , leslie 3 mile
ilk hedef: 68
ikinci hedef:58

Allah yar ve yardımcın olsun güzellikler versin .inşallah esinin ailesiyle aran duzelir herşey hayırlı ve guzel olur sizin için

aa ben de leslie 3 mil yapıyorum. daha önce 12 kilo verirkende yaptınızmı acaba? ben severek yapıyorum ama işe yararmı tam bi bilgim yok uygulamıs birinin fikri benim için önemli:)ayrıca 12 kiloyu ne kadar surede verdiniz?

merhabalar
ben de aranıza katılmak istiyorum. malum yaz geliyor :) daha önce hiç diyet yapmadım açıkçası. gerçi karatay diyetten çok yaşam tarzı sanırım. daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam :) siz deneyimli hanımlara sorum olacak. ben öğrenciyim ve sabah 6 da kalkıp okula gidiyorum. o saatte de kahvaltı yapasım gelmiyor açıkçası. ama karatayda da kahvaltı çok önemli. bu konuda bana önerileriniz var mı? saat 5.30 da kalkıp kahvaltı mı yapayım? yoksa ceviz, fındık vs ile kahvaltıyı geçiştireyim mi?
bu arada bilgilerim
Boy: 165
Kilo: 68
spor: yüzme
ilk hedef: 60
ikinci hedef:55

merhabalar
ben araniza yeni katilim. 1 mayista basladim
1 mayis : 70 kg
bugun 3 m s yis ve ben hala 70 kiloyum :)
birden verenler var mi boyle once veremeyip ????
Canim sen naptin ja ilk gunden kilo verilirmi bir sur ama eger kilo vermek ostiuorsan spor olmasa ilmazin olmali ozellikle aksam yemeginden sonra ben 12kili verdim buda zaman aldi ilk hafta 1.100gramm verdim sen sporu iyi yaparsan daha cok verirsin daha iyode verebilirim ama kacamaklarim oldu ama hala borakmadim tam gaz devam sabirli olmalisin biz bi kilolari 2gunde almadik kac haftadir 67de takildim niye xunku kacak yaptim cunku bulgur yedim cunku sporu az yapiruoeum

Canim önce like Allah yardimcin olsun. Ben 24 senelik evliyim.5 sene kaynanamlar ve eltimlerle ayni evde yasadim.cok büyük sıkıntilar cektim.5 sene sonra gorumcem evlendi. Eltimler ayrildi kaynatam vefat etti.o zamana kadar esimle siddetli gecimsizlikte vardi.disardan karisanlar coktu.zamanla sabirla ve dua ile karsimdakilerle savastim.5 sene öncede kaynanam vefat etti.ve tahmin et savasi kim kazandi? Tabikide ben .benden sana tavsiye ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin.her ikisindede cok zor bir hayat seni bekliyor.bence esini seviyorsan mücadele et meydani kimseye birakma.Allaha emanet ol.
OTE="gizemli_1105, post: 40787157, member: 317327"]Gunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecek birkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tatlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
baslangic tarihu 25.04.2015 (yanlis olabilir bulamadm basladgm tarihi)
gecen haftaki kilom: 92.8
fark:+100gram
spor yok hedef once 75 sinra 65[/QUOTE]
Can
05, post: 40787157, member: 317327"]Gunaydin herkese bikac gundur internet paketm yok bugunde esiminkinden grdm evliligm col kotu gdyr valzm hazr bkliyr esmi cok sevyrm onsuz nasl yasarm blmyrm ama ailesnden yildim artik akrabalar araya fryr ailesyle beraber otryrz evleri ayrmya calscm olmadi bitecek birkac gundur agladkca hincimi tatlilardan cikariytm butun gunu ac ama tc
Canim öncelikle Al
atlilarla gecryrm dua edin bana bz ayrlmayalm ev ayrilsin bi oac gun dahagremeyecem bildirimimi bugubden yapaym
baslangic tarihu 25.04.2015 (yanlis olabilir bulamadm basladgm tarihi)
gecen haftaki kilom: 92.8
fark:+100gram
spor yok hedef once 75 sinra 65[/QUOTE]

Başlangıç tarihi:28.4.2015
Başlangıç kg:70.8
Geçen hafta:70.8
Bu hafta: 70.3
Fark:-500 gr
Toplam fark:-500
Beden:40-42
Spor:Leslie 3 mil +endersarac10 hareket+yürüyüş(duzensiz hangisini yaparsam iste :)
Boy:166- 68
Hedef:58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…