• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kararlı olacaksın ben yıyemem sekerım yukselıyor veya farklı bısey dıyeceksın yoksa basa cıkamazsın onlarla

ben 52 yasındayım canım abla dıyebılırsın
Tsk ederın gul abla yarın yne arkadaslarka beraberız bakalım zaten grbelık dıyabetı vardı bnde o yenıkden nuksetmıs dıyetbyapmazsam seker hastasınolacakmısım dıycem Allahım affetsım :KK43:

pardon kusura bakmayın ama ben yine aynı soruyu sorucam. hanımlar sizce 3 öğün yersem kilo vermem yavaslarmı ? bugun yemiyim dedim ama halsız dustum oglen sa 1 -2 gibi :110: napsamki acaba ? sabah 7- 8 gibi kahvaltı yapıyorum bilginize:)
Ben emzrdgm ıcın 3 ognnyyrö yoksa dayanamam kaahvaltyıngec yapmannmumkunnmu canm yannda gtrsen

Selam arkadaşlar, nasılsınız bakalım hepiniz :)) Birkaç gündür çok yoğun çalışıyorum pestilim çıktı neredeyse.. Beslenmem 2 öğün ve düzgün gidiyor ama pek bir fark yok bende.. Klasik direncim işte :)) 1-2 aya kalmaz açılır inşallah..

Ben emzrdgm ıcın 3 ognnyyrö yoksa dayanamam kaahvaltyıngec yapmannmumkunnmu canm yannda gtrsen
hayır ya pek mumkun deil o yogun oluyorum gun içinde zaten sabah kavaltıyı bile pek rahat yapamıyorum hemencik hazırlayıp yiyorum yani . aslında oglen tuzlu ayran falan içsem belki tutar beni yada bi çorba olabilir dur en iyisi bn bunu bi deniyim cnm :)

Tsk ederın gul abla yarın yne arkadaslarka beraberız bakalım zaten grbelık dıyabetı vardı bnde o yenıkden nuksetmıs dıyetbyapmazsam seker hastasınolacakmısım dıycem Allahım affetsım :KK43:
cnm dogru olmayan bişeyi soylicegine:stop: diyet yapiom falan desen direkt nasıl olur acaba anlayıs gosterirler belki:KK66:

cnm dogru olmayan bişeyi soylicegine:stop: diyet yapiom falan desen direkt nasıl olur acaba anlayıs gosterirler belki:KK66:
Diyette oldugumu biliyirlar zaten canim hepsibincecik xs giyiyiyrlar tok acin halinden ne anlar denr ya zayif kilolunun halinden ne anlar diyim bende beraber yiyelm icelim istyrlar gebelikte sejerim vardi yemiyrdun o zmn bile gonul koyuyrlardiaslinda yalanda sayilmaz gebelik diyabeti vardi devam edebkr annem babam seker hastasi benimde bu kiloyla olmam an meselesi hatta bazen serbetli tatli flan yiynce yukseldigini hissediyrm canimzayiflamayi en cok seker hastasi olmamk icin istyrm bir ara 20 kilo vernstn sekerm de tansiynunda alt snrlardaydi kiloku bir insanin saglikli olmasi imkansiz

I
hayır ya pek mumkun deil o yogun oluyorum gun içinde zaten sabah kavaltıyı bile pek rahat yapamıyorum hemencik hazırlayıp yiyorum yani . aslında oglen tuzlu ayran falan içsem belki tutar beni yada bi çorba olabilir dur en iyisi bn bunu bi deniyim cnm :)
Evet aslinda belki tutar hatta gul ablaya soralim cirbanin yaninda sabah temen gereken kuruyemisi de yesen olur mu acaba belku onlar daha cok tok tutar seni

Hepinize ilginiz için cook teşekkür ederim :KK9:_saliha_ 20 yaşındayım :)
İnşallah gider bu kilolar hic gitmicekmis gibi hissediyorum ama bakalım
Bugun gec kaldim kahvaltimi alelacele ettim 1 haslanmis yumurta biraz peynir 7 zeytin bikac kasik yogurt yedim .
Benim için degerli bi buyugume supriz olsun istiyorum yaklasik 2 ay sonra yanina gidecem inşallah bni guzellesmiss zayiflamis gorurse cok sevinecek bnce :)
Hizlandirmak için tavsiyeleriniz varmi acaba ?
Bu arada bn 7 -8 gibi kahvalti yapiorum 3 ogun yersem kilo vermem yavaslarmi ?

Ben de 3 öğün yiyorum ve senden yaşça çoook büyük olmama rağmen veriyorum kiloları :)

Kizlar sabah kahvbaltida yumurta peynir zeytin domates salatalik yiyorum buna rağmen iki saatte yine acikiyorm. Nerde yanlis yapiyorum. Benim ogün sayim gunde 6-7 oluyor. Napmam lazim.iki saat sonra acikinca napcam peki. Ogun aralarında ne yiyebilirm yada icebilirm

Ceviz,fındık,fıstık,badem yiyor musunuz? zeytinyağı ve tereyağı tüketiyor musunuz?

ya kızlar bişe sormam lazım! dün işten eve gittim acıkmıştım sabah 10 da yaptığım kahvaltıyla duruyordum! 17.30'da tartıldım 67.0 kilodayım. Güzel hoş yemek yedim. Tamam azcık fazla yedim kuru fasülye ve yaprak sarması yedim ama 6 da yedim ve bitek şey koymadım sonrasında ağzıma sadece yeşil çay ve su içtim! sabah bi tartıldım 67.7 !!!! Sinirlerim tepemde nie böle oluo??????????????????

ya kızlar bişe sormam lazım! dün işten eve gittim acıkmıştım sabah 10 da yaptığım kahvaltıyla duruyordum! 17.30'da tartıldım 67.0 kilodayım. Güzel hoş yemek yedim. Tamam azcık fazla yedim kuru fasülye ve yaprak sarması yedim ama 6 da yedim ve bitek şey koymadım sonrasında ağzıma sadece yeşil çay ve su içtim! sabah bi tartıldım 67.7 !!!! Sinirlerim tepemde nie böle oluo??????????????????

Sabah akşam tartıya çıktığınız için böyle oluyor...en azından 3 gün arayla tartılın (ideali haftada bir, dayanabilirseniz)

1538900_786163111400490_221360679_n[1].jpg

teşekkür ederim gül abla.
sana minnaddarim . ne biliyorsam senden ogrendim:) elimde değil bildiklerimi söylemek istiyorum. hele memlkette goresen beni. :)

bi şey demeye gerek yok ki. ben bildigime senin musadenle her zaman cevap verebilirim.

sana da üzülüyorum hem grup hem burası ancak yetisyorsun hatta nasıl yetisiyorsun hayret ediyorum.. Allah güç versin. Ama çok dua aliyorsun:) allah razı olsun evladlarinla mutlu bi ömür versin.
AMİN...

bana dualar yetıyor onları zayıflamıs hastalıklardan kurtulmus mutlu gorunce bende mutlu oluyorum

sizler böyle bilgili oldukça ben mutlu oluyorum kolay değil 2 yeri birden idare etmek hem yoğun iş temposu hem bunlar çoğu zaman ev işlerim kalıyor yetişeceğim diye onra kendıme kızıyorum bu kadar strese nıye gırıyorsun dıye :)

senın gıbı yardımcılarım oldukca sırtım yere gelmez benım...

Herkese merhabalar, ben de 1 Nisan'dan beridir diyetteyim ve son 15 gündür Karatay'ı uyguluyorum. İlk 15 gün kalori hesabı falan yapmaya çalışsam da bi işe yaramadığını gördüm ve Karatay'a başladım. Bugün diyetimin 29. günü ve tam 4 kilo verdim. Spora dün başladım yürüyüş bandı aldım ve 2 sabahtır 35dk. yürüyorum. Bu dönemde 3 gün boyunca gram vermeyip 1 günde 700 gr verdiğimi gördüm. Gerçekten çok ilginç!!

1 Nisan 71.3
29 Nisan 67.4
Boyum 1.58, hedefim ise 58 kiloya inip bir daha 60 barajını geçmemek:)
merhaba lar
harıkasın cnm ıyı vermıssın
bazen duraksama oluyor bazen bırden gıdıyor yagdan gıttıgı ıcın daha ınce gorunuyoruz

pardon kusura bakmayın ama ben yine aynı soruyu sorucam. hanımlar sizce 3 öğün yersem kilo vermem yavaslarmı ? bugun yemiyim dedim ama halsız dustum oglen sa 1 -2 gibi :110: napsamki acaba ? sabah 7- 8 gibi kahvaltı yapıyorum bilginize:)
ac kalıp kıtlık sınyalı salgılanmaktansa 3 ogun olur...senın yorumunun ustundekı arkadas 3 ogun yaptım su kadar verdım dıye yazmıs canım

I
Evet aslinda belki tutar hatta gul ablaya soralim cirbanin yaninda sabah temen gereken kuruyemisi de yesen olur mu acaba belku onlar daha cok tok tutar seni
kahvaltıda yazan hersey o zaman yenmelı kı metabolız ma % 30 fazla calısıp yag yaksın

öğlende ayran yanında bıraz kuruyemıs olabılır ayrıyeten

Back