yaprak sarmasın da prinç varsa yasak bulgur varsa su toplar odan fazla gelırsınya kızlar bişe sormam lazım! dün işten eve gittim acıkmıştım sabah 10 da yaptığım kahvaltıyla duruyordum! 17.30'da tartıldım 67.0 kilodayım. Güzel hoş yemek yedim. Tamam azcık fazla yedim kuru fasülye ve yaprak sarması yedim ama 6 da yedim ve bitek şey koymadım sonrasında ağzıma sadece yeşil çay ve su içtim! sabah bi tartıldım 67.7 !!!! Sinirlerim tepemde nie böle oluo??????????????????
teşekkür ederim tatlım, darısı devamına inşallah:)merhaba lar
harıkasın cnm ıyı vermıssın
bazen duraksama oluyor bazen bırden gıdıyor yagdan gıttıgı ıcın daha ınce gorunuyoruz
ay evet ya tabi pirinç var ama en sevdiğim yemek dayanamadımyaprak sarmasın da prinç varsa yasak bulgur varsa su toplar odan fazla gelırsın
hiç dayanamıyorum ya ben! günde 3 defa falan tartılıyorum:S ama haklısınız kendime tartı günleri belirlemeliyim artık:)Sabah akşam tartıya çıktığınız için böyle oluyor...en azından 3 gün arayla tartılın (ideali haftada bir, dayanabilirseniz)
teşekkür ederim tatlım, darısı devamına inşallah:)
7 de kahvaltı yapıyorsan 2 öğün yemen sağlıksız olur diye düşünüyorum. Bana sorarsan sabah kahvaltısından 5 yada 6 saat sonra yani öğlen 2 gibi salata-ayran yada yoğurt fındık badem yiyebilirsin. tekrar 5 saat sonra yani 7 gibi akşam yemeği yediğin zaman zaten 5-6 saat yemeden geçirdiğin 2 parti oluyor ve leptinin yeterince salgılanmış oluyor. Böylece hocanın dediği 2.5 öğün yemiş oluyorsunpardon kusura bakmayın ama ben yine aynı soruyu sorucam. hanımlar sizce 3 öğün yersem kilo vermem yavaslarmı ? bugun yemiyim dedim ama halsız dustum oglen sa 1 -2 gibinapsamki acaba ? sabah 7- 8 gibi kahvaltı yapıyorum bilginize:)
Hosbuldum :) iyi gibi bugun 3. Gunum ya bn aslinda kilo vermek istiyorum ama normalde cok yiyen bi insan oldugumdan heralde ,bu az yiyince bana iyi gelio kendimi daha iyi hissediyorum:) bu yuzdende sevdim birazHoşgeldiniz bizim de kilolar hedef çok yakın :) nasıl gidiyor peki?
Benim baslangic tarihim 28 nisan yani tam olarak o da suracikta dursun da bn ilerde baslangic tarihime burdan bakarim belkiEveett kabul ederseniz bende araniza katılmak istiyorum
Başlangıç tarihi:27.04.2015
Başlangıç kg:70.8
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Fark:-
Topla fark:-
Spor:-
Boy:166- 68
Hedef:58
karataya başladıktan sonra dayanman lazım canım yoksa emekler bosa gıder tarıda da fazla gelırsınay evet ya tabi pirinç var ama en sevdiğim yemek dayanamadım
o kadar bulgur a tartı ne desın :)Slm herkese benim bu bulgurla basim dertte hemen hemen yaptigim her yemek bulgurlu bide pilav olarak yapiuorum cok seviyorum yiyorum bu seferde yartida fazla cikiyon sinir oluyom ama 3kasikla olmuyo tabakla gidiyo misafirim var dolma sarma derken bugunde bulgurlu etli. Bir yemek yaptim her nekadar suya yuklensemde hareket etsemde tarti yuzumuguldurmuyo
aaaa canım hoşgeldinnnGül abla ve herkes merhaba
Gül ablacim nasılsın, özledim seni
Ben geldim, oğlum doğdu şükür 4 ay oldu.
73 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım
Normal doğum olduğu için kolaylıkla 75 e kadar indim
Haziran da ise başlıyorum, artık yavaş yavaş diyete ve spora başlayım dedim
Sayenizde motive olacağıma inanıyorum,
Hedefim öncelikle 69,9,sonra 65.
Daha önce burada gül abla ile birlikte bol yürüyüş Ve karatayla 73ten 67ye kadar inmistim,
Herkese mutlu günler
aramıza hoşgeldinizMerhaba arkadaslar
25 yasinda boyu 1.65 kilosu suanda 56 olan bi evhanimiyim:) 2 yasinda bir oglum var yavas yavas emzirmeyi birakmaya baslamistim yaklasik 2 ay once. Ozaman 58 kiloydum ve hemen kilo almaya 59u gecmeye basladim, gunduz gun boyu emerdi bende baya istahliydim oyuzden. Pilatese basladim baya ciddi olarak hergun yaptim, kilo almam durdu ama veremedim de gerci kilolu biri degilim ama o kadar spor yapiyorum niye hic veremiyorum demeye basladim bide malum dogumdan sonra kalan sarkik bi gobek var yumos bacaklar var onlardan kurtulmak istiyorum. Baya takigim bu gobek durumuma :/ diyetsiz olmicak bu is dedim klasik diyet listelerinden birine basladim bi iki hafta yaptim kilo da vermeye basladim ama enerjim dustu surekli aklimda bi tabak daha yesem azcik cikolata yesem dusunceleri dolanip durdu. bide cok aciktirdi beni kahvalti yapiyorum 2 saat olmadan acikiyorum o sekile pilates yapmakta kotu oluyodu,sonra karatay diyetine baktim bizim evin beslenme duzenine cok yakin kolay uygulayabilirim dedim ve bir hafta oldu basladim.
kaya tuzu,zeytinyagi,bulgur ya da kepekli pirinc pilavi,evde yapilmis tam bugday ekmegi, ev yogurdu,organik sebze meyve, omega 3 takviyesi,kahvaltida yumurta, kizartmalardan hazir gidalardan beyaz sekerden olabildigince uzak durma gibi seyleri halihazirda yapiyordum zaten. Bi haftadir daha dikkatli olarak ara ogun yapmadan,aksam 8den sonra bisey yemeden diyeti yapmaya basladim. Bol su iciyorum bazen limonlu. Kuru meyve, meyve hic yemedim, ekmegi de sadece bigun bi dilim yemistim. Hemen farketti ve bir kilo verdim ama sorunum su ki kizlar bi hafta once hergun tuvalate giden ben bu hafta bir yada iki kere anca gittim. muhtemelen bugday ekmeginden aldigim lifi alamadigim icin boyle oldu. Ne yapmam lazım?? Yanlis yoldamiyim kafam karisti.. sagligimi bozmak istemiyorum.. beni aciktirmamasi ve cikolata krizlerimi kesmesi, saglam bir iradeye sahip olma hissi vermesi super ama bu olaya care bulmam lazimketen tohumu kabizliga iyi gelir diye biliyorum internete baktim farkli kullanim sekli var hep nasil kullanmaliyim Canan hoca nasil oneriyor?? Yurtdisinda yasiyorum kitaplarini alma yada ciktigi programlari izleme gibi sansim yok internetten ogrenebildigim kadariyla idare ediyorum, simdiden tesekkur ederim beni de araniza katin :)
bebegnz hayrli evlat olsun saglikli ozursuz kusursuz omyr nasip etsn Allah emzrdgnzicin cabuk verrsiniz aramza hosgeldnzGül abla ve herkes merhaba
Gül ablacim nasılsın, özledim seni
Ben geldim, oğlum doğdu şükür 4 ay oldu.
73 ile hamile kalıp 85 ile doğum yaptım
Normal doğum olduğu için kolaylıkla 75 e kadar indim
Haziran da ise başlıyorum, artık yavaş yavaş diyete ve spora başlayım dedim
Sayenizde motive olacağıma inanıyorum,
Hedefim öncelikle 69,9,sonra 65.
Daha önce burada gül abla ile birlikte bol yürüyüş Ve karatayla 73ten 67ye kadar inmistim,
Herkese mutlu günler
hos geldnz bolca yesillik ymeyi denednz mi ?Merhaba arkadaslar
25 yasinda boyu 1.65 kilosu suanda 56 olan bi evhanimiyim:) 2 yasinda bir oglum var yavas yavas emzirmeyi birakmaya baslamistim yaklasik 2 ay once. Ozaman 58 kiloydum ve hemen kilo almaya 59u gecmeye basladim, gunduz gun boyu emerdi bende baya istahliydim oyuzden. Pilatese basladim baya ciddi olarak hergun yaptim, kilo almam durdu ama veremedim de gerci kilolu biri degilim ama o kadar spor yapiyorum niye hic veremiyorum demeye basladim bide malum dogumdan sonra kalan sarkik bi gobek var yumos bacaklar var onlardan kurtulmak istiyorum. Baya takigim bu gobek durumuma :/ diyetsiz olmicak bu is dedim klasik diyet listelerinden birine basladim bi iki hafta yaptim kilo da vermeye basladim ama enerjim dustu surekli aklimda bi tabak daha yesem azcik cikolata yesem dusunceleri dolanip durdu. bide cok aciktirdi beni kahvalti yapiyorum 2 saat olmadan acikiyorum o sekile pilates yapmakta kotu oluyodu,sonra karatay diyetine baktim bizim evin beslenme duzenine cok yakin kolay uygulayabilirim dedim ve bir hafta oldu basladim.
kaya tuzu,zeytinyagi,bulgur ya da kepekli pirinc pilavi,evde yapilmis tam bugday ekmegi, ev yogurdu,organik sebze meyve, omega 3 takviyesi,kahvaltida yumurta, kizartmalardan hazir gidalardan beyaz sekerden olabildigince uzak durma gibi seyleri halihazirda yapiyordum zaten. Bi haftadir daha dikkatli olarak ara ogun yapmadan,aksam 8den sonra bisey yemeden diyeti yapmaya basladim. Bol su iciyorum bazen limonlu. Kuru meyve, meyve hic yemedim, ekmegi de sadece bigun bi dilim yemistim. Hemen farketti ve bir kilo verdim ama sorunum su ki kizlar bi hafta once hergun tuvalate giden ben bu hafta bir yada iki kere anca gittim. muhtemelen bugday ekmeginden aldigim lifi alamadigim icin boyle oldu. Ne yapmam lazım?? Yanlis yoldamiyim kafam karisti.. sagligimi bozmak istemiyorum.. beni aciktirmamasi ve cikolata krizlerimi kesmesi, saglam bir iradeye sahip olma hissi vermesi super ama bu olaya care bulmam lazimketen tohumu kabizliga iyi gelir diye biliyorum internete baktim farkli kullanim sekli var hep nasil kullanmaliyim Canan hoca nasil oneriyor?? Yurtdisinda yasiyorum kitaplarini alma yada ciktigi programlari izleme gibi sansim yok internetten ogrenebildigim kadariyla idare ediyorum, simdiden tesekkur ederim beni de araniza katin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?