• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sevgili gizemli gül abla bbenim annemle yaşıt ben de 30umu bitirdim :)

emonosh canım domates salatalık dyemiyoruzki . havu rendele limonla yagla ye kuruyemis yazmamissin kuruyemis olmazsa olmaz ki. 1bardak çığ badem fındık ceviz yenecek . yumurtayi 2 yapmalisin. muhakkak bi terslik var . ama cook acikirsan bi kac badem ye ya da ayran ic. hatta su bile olur . menülerini tam anlamı ile yazar misin? kac zeytin ne kadar peynir? :)

Ben de baslaidm bıraktım basa döndüm spor da yapamıyorum. Motivasyonumu da kaybettim . Nasil basliycam tekrar bilmiyorum

bismillah de başla :) zayıflığını hayal et . hayalde de kalmayacak gerçekten yaparsan . :) kesin sonucu olan bi beslenme bu :) bak ben 38oldum . 42-44bedenden indim . hoca durma günler boşa geçiyor . hemen başla . kaçamak yapma başa dönme.

Hmm tamm o zmm tsl ederm saliha :-D gul abla ve herkese bsey sorablr mym cuma gunu piknge gdecez kola yerne ayran tuketecem ayran ve ette sinir koymali miyim

hoşbulduk teşekkür ederim.
iki yumurta şart mı, çünkü ben iki yumurta yersem kendimi çok doymuş hissediyorum ve diğer kahvaltılıklardan hiç yiyemiyorum.
Hosgeldin canim yumurtayi yumurta salatasi olarak kullanablesn dereotu maydanoz tere roka yesil sogan i ve haslanmis yumurtann beyazni dogra uzerine peynirde ekleyebilirain peynir koymazsan cok az zeytn yagi limon nane pulbiberle karstr tabaga koy sarilarnida uzerine ufala bide byle dene cann hem yesllik ihyyacni jarslarsn hem hersyden yemisnolursun hemde kokmaz

89929ec058853360df6a2cdc499a1136_1284547688[1].jpg

inşallah gider:) size nasıl hitap etsem bilemedim:KK22: bn su 3 öğün meselesi hakkında da fikrinizi merak ediyorum :)
bana abla diyebilirsin cnm herkes oyle soyluyor
Kizlar sabah kahvbaltida yumurta peynir zeytin domates salatalik yiyorum buna rağmen iki saatte yine acikiyorm. Nerde yanlis yapiyorum. Benim ogün sayim gunde 6-7 oluyor. Napmam lazim.iki saat sonra acikinca napcam peki. Ogun aralarında ne yiyebilirm yada icebilirm
kahvaltı tam yapılmalı aksam ornekler paylastım cnm eksık yapınca acıkılır

domates salatalık mevsımı degıl henuz

öğün rası yok 2 saatte bısey yenırmı kk yı tam yap 5 saat acıkma

Ben de baslaidm bıraktım basa döndüm spor da yapamıyorum. Motivasyonumu da kaybettim . Nasil basliycam tekrar bilmiyorum
yenıden kıtabı okumalısın nuradada paylasımlar paymalısın

Tsk ederim. Evet onun farkindaym kebdimden emin basliyrm evdeyken.hersey cok guzel ama biryere gidince herkes kusrrim bir daha konismam brnde sende yemiycem hatta gelmiycem evine gbi laflar syluyorlar tamam 1 tane yym dyrm sonra bir bakiyrm tabk bitmis insanlar cok gaddar :KK43:
kararlı olacaksın ben yıyemem sekerım yukselıyor veya farklı bısey dıyeceksın yoksa basa cıkamazsın onlarla

ben 52 yasındayım canım abla dıyebılırsın

sevgili gizemli gül abla bbenim annemle yaşıt ben de 30umu bitirdim :)

emonosh canım domates salatalık dyemiyoruzki . havu rendele limonla yagla ye kuruyemis yazmamissin kuruyemis olmazsa olmaz ki. 1bardak çığ badem fındık ceviz yenecek . yumurtayi 2 yapmalisin. muhakkak bi terslik var . ama cook acikirsan bi kac badem ye ya da ayran ic. hatta su bile olur . menülerini tam anlamı ile yazar misin? kac zeytin ne kadar peynir? :)
gunaydın salihacığım

canım çok teşekkür ederim yardımların için benım yokluğumu hiç aratmıyorsun :KK68:

sen benim topik teki yardımcımsın ...grup ta yönetıcı denılıyor burada ne desek kı

teşekkür ederim gül abla.
sana minnaddarim . ne biliyorsam senden ogrendim:) elimde değil bildiklerimi söylemek istiyorum. hele memlkette goresen beni. :)

bi şey demeye gerek yok ki. ben bildigime senin musadenle her zaman cevap verebilirim.

sana da üzülüyorum hem grup hem burası ancak yetisyorsun hatta nasıl yetisiyorsun hayret ediyorum.. Allah güç versin. Ama çok dua aliyorsun:) allah razı olsun evladlarinla mutlu bi ömür versin.

bismillah de başla :) zayıflığını hayal et . hayalde de kalmayacak gerçekten yaparsan . :) kesin sonucu olan bi beslenme bu :) bak ben 38oldum . 42-44bedenden indim . hoca durma günler boşa geçiyor . hemen başla . kaçamak yapma başa dönme.
inşallah yarin basliycam tekrar bu arada cagla ve erik de yasak mi şekersiz ya

Herkese merhabalar, ben de 1 Nisan'dan beridir diyetteyim ve son 15 gündür Karatay'ı uyguluyorum. İlk 15 gün kalori hesabı falan yapmaya çalışsam da bi işe yaramadığını gördüm ve Karatay'a başladım. Bugün diyetimin 29. günü ve tam 4 kilo verdim. Spora dün başladım yürüyüş bandı aldım ve 2 sabahtır 35dk. yürüyorum. Bu dönemde 3 gün boyunca gram vermeyip 1 günde 700 gr verdiğimi gördüm. Gerçekten çok ilginç!!

1 Nisan 71.3
29 Nisan 67.4
Boyum 1.58, hedefim ise 58 kiloya inip bir daha 60 barajını geçmemek:)

pardon kusura bakmayın ama ben yine aynı soruyu sorucam. hanımlar sizce 3 öğün yersem kilo vermem yavaslarmı ? bugun yemiyim dedim ama halsız dustum oglen sa 1 -2 gibi :110: napsamki acaba ? sabah 7- 8 gibi kahvaltı yapıyorum bilginize:)

Back