Ben de baslaidm bıraktım basa döndüm spor da yapamıyorum. Motivasyonumu da kaybettim . Nasil basliycam tekrar bilmiyorum
Hosgeldin canim yumurtayi yumurta salatasi olarak kullanablesn dereotu maydanoz tere roka yesil sogan i ve haslanmis yumurtann beyazni dogra uzerine peynirde ekleyebilirain peynir koymazsan cok az zeytn yagi limon nane pulbiberle karstr tabaga koy sarilarnida uzerine ufala bide byle dene cann hem yesllik ihyyacni jarslarsn hem hersyden yemisnolursun hemde kokmazhoşbulduk teşekkür ederim.
iki yumurta şart mı, çünkü ben iki yumurta yersem kendimi çok doymuş hissediyorum ve diğer kahvaltılıklardan hiç yiyemiyorum.
bana abla diyebilirsin cnm herkes oyle soyluyorinşallah gider:) size nasıl hitap etsem bilemedimbn su 3 öğün meselesi hakkında da fikrinizi merak ediyorum :)
kahvaltı tam yapılmalı aksam ornekler paylastım cnm eksık yapınca acıkılırKizlar sabah kahvbaltida yumurta peynir zeytin domates salatalik yiyorum buna rağmen iki saatte yine acikiyorm. Nerde yanlis yapiyorum. Benim ogün sayim gunde 6-7 oluyor. Napmam lazim.iki saat sonra acikinca napcam peki. Ogun aralarında ne yiyebilirm yada icebilirm
yenıden kıtabı okumalısın nuradada paylasımlar paymalısınBen de baslaidm bıraktım basa döndüm spor da yapamıyorum. Motivasyonumu da kaybettim . Nasil basliycam tekrar bilmiyorum
alternatıf et balık tavuk baklagıller cnmMerhabalar ben de 2 aydir yapıyorum.7 kg verdim ama yumurtadan tiksinmeye basladim zaten zor yiyiyordum baska bi alternatifi yok mu?kahvalti iskenceye donustu benim için.
Tesekkurler,acaba b kuru orulce salatasi falan yesem olurmu kahvaltida yine peynir zeytinle beraberalternatıf et balık tavuk baklagıller cnm
kararlı olacaksın ben yıyemem sekerım yukselıyor veya farklı bısey dıyeceksın yoksa basa cıkamazsın onlarlaTsk ederim. Evet onun farkindaym kebdimden emin basliyrm evdeyken.hersey cok guzel ama biryere gidince herkes kusrrim bir daha konismam brnde sende yemiycem hatta gelmiycem evine gbi laflar syluyorlar tamam 1 tane yym dyrm sonra bir bakiyrm tabk bitmis insanlar cok gaddar
gunaydın salihacığımsevgili gizemli gül abla bbenim annemle yaşıt ben de 30umu bitirdim :)
emonosh canım domates salatalık dyemiyoruzki . havu rendele limonla yagla ye kuruyemis yazmamissin kuruyemis olmazsa olmaz ki. 1bardak çığ badem fındık ceviz yenecek . yumurtayi 2 yapmalisin. muhakkak bi terslik var . ama cook acikirsan bi kac badem ye ya da ayran ic. hatta su bile olur . menülerini tam anlamı ile yazar misin? kac zeytin ne kadar peynir? :)
Selam arkadaslar bende fena bozdum.burdan uzak kalmak iyi gelmedi.oyle 2 3 cantada bana az gelir.dükkani kafama yemem lazim.dun itibari ile tekrar basladim.umarim bu sefer daha iyi olur
inşallah yarin basliycam tekrar bu arada cagla ve erik de yasak mi şekersiz yabismillah de başla :) zayıflığını hayal et . hayalde de kalmayacak gerçekten yaparsan . :) kesin sonucu olan bi beslenme bu :) bak ben 38oldum . 42-44bedenden indim . hoca durma günler boşa geçiyor . hemen başla . kaçamak yapma başa dönme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?