• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gunaydin kizlar bugün karataya yeniden basliyorum.
27.04.2015-67.8 kg
tekrar hosgeldın canım
Arkadaşlar merhaba,
Ben daha önce kendi çapımda bir kaç kere karatay diyetini denedim ve sanırım kaçamakları önemsemediğimden olsa gerek pek de kilo veremedim.
geçen hafta kitaplarını alıp (karatay diyeti ,karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık) okudum.ve bugün itibar ile daha dikkatli ve sistemli şekilde başladım.
kitap aydınlatıcı ama tecrübeli insanların deneyimlerinin yol göstermesi açısından daha iyi olacağını düşünüyorum.
o yüzden size katılmak istiyorum
ilk zamanlarda menü paylaşımı yaparak fikirlerinizi almak istiyorum.
şimdiden teşekkürler
başlangıç kilom 63 hadefim 53
yaşım 35
boyum 156
oturarak çalıştığım bir işim var,spor işini genelde yürümek olarak yapıyorum
öğle araları veya evde leslie ile yürüyorum.
yardımlarınızı bekliyorum
sabah menüm
tek yumurta,10 yeşil zeytin,1 domates,1 salatalık,köy peyniri, maydanoz ve badem,ceviz ve yerfıstığından oluşan kuruyemiş.
öğleleri zaten çoktandır öyle pek yemiyorum,acıkırsam diye yanıma yerfıstığı ve badem aldım.belki 1 bardak da ayran
akşama da kıymalı bezelye ve cacık planlıyorum.
ARAMIZA HOSGELDINIZ
kıtap okuyunca uygulamak daha kolay
yumurta 2 olacak
domates salatalık yok

Allah kavustursun Gulabla hayırlı tezkereler . :) oğlunuz için de ne güzel olmuştur.

memleketden döndüm. ama hasta olduk. cocuklari drye goturmedik :KK43: antibiyotik veriyorlar bizimkiler de icmeyip kusuyor :KK43: iceremiyom . dvit verdim iyiler . zaten hergün veriyordum 2gün ihmal ettim hemen hasta oldular.
sagol canım daha ancak yarıladı

gecmıs olsun canım

yoklugumu aratmamıssın canım tesekkurler
Eveett kabul ederseniz bende araniza katılmak istiyorum:KK25:
Başlangıç tarihi:27.04.2015
Başlangıç kg:70.8
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Fark:-
Topla fark:-
Spor:-
Boy:166- 68
Hedef:58
aramıza hosgeldınız
Herkese Günaydınnn
Mutlu huzurlu bereketli başarılı neşeli keyif veren bir gün geçirmeniz dileğiyle.....
gunaydın canım gıtmedıgıne sevındım

2 haftadır liste yapan yok ??????

geçen hafta emenost taydı sıra yoktu bu hafta kımde liste yi bulamadım

selam kızlar

zezem herşey gönlünce olsun bende özlucem seni :KK66:

75,7 ye dusmuştum gulcum bakalım bu hafta ne olacak az olsa verecem gibi. inat ettim bırakmıyorum tabi
gulcum nacizane fikrim listeyle ilgili sen p.tesileri isim listesi ve son kilo durumunu yazsan herkes alıntılayıp listeye kendisini kendisi eklese daha pratik olur kimsede yorulmaz bence. biz takımlarda böyle yapıyoruz kolay oluyor
selam canım kaç gundur yoktum yazamadım

canım alıntı yapmayı karıstıran yenı uyeler var o olmaz
Kizlar bir sorum var sahurda cok guzel kk yaptim simdi leptin 5 saat snra devreye gryr ya ben yemk yiyene kadar devrede mi yoksa belli sure mi salgilaniyor yani sormk istediğim ben 15 saat orucun 10 saatinde leptin mi salgiliyorum
ramazanda ve oruc tutarken leptini unutacaksın canım

aksam gec yenıyor gece leptin çalışırken yenılıyor akşama kadar 17 saatte kıtlık sıonyalı salgılanıyor ama karataya uygun yendıgı ıcın kg verılıyor yınede ben 1,5 kg vremıstım ılk senemde gecen sene kg azaldıgı ıcın korudum
Ben bildiğimi yazayım canım, acıkma hissin yoksa ortada sorun yoktur, depodan gitmeye devam ediyordur ancak açlık hissi oluştuysa bu sürede leptin devreden çıkmıştır.. Yine de daha deneyimlilerin yanıtlarını da bekle..
dogru yazmıssın canım

Hepinize ilginiz için cook teşekkür ederim :KK9:_saliha_ 20 yaşındayım :)
İnşallah gider bu kilolar hic gitmicekmis gibi hissediyorum ama bakalım
Bugun gec kaldim kahvaltimi alelacele ettim 1 haslanmis yumurta biraz peynir 7 zeytin bikac kasik yogurt yedim .
Benim için degerli bi buyugume supriz olsun istiyorum yaklasik 2 ay sonra yanina gidecem inşallah bni guzellesmiss zayiflamis gorurse cok sevinecek bnce :)
Hizlandirmak için tavsiyeleriniz varmi acaba ?
Bu arada bn 7 -8 gibi kahvalti yapiorum 3 ogun yersem kilo vermem yavaslarmi ?

Herkese merhaba hanımlar. Ben de aranıza katılmak için üye oldum. 22 gündür karatay diyeti yapıyorum gerçi son iki gündür kaçamaklarım oluyor ama kilo veren arkadaşlara sormak istiyorum. Kaçamak yaptınız mı kilo verirken ve ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz ?
aramıza hosgeldınız

ben 23 aydır hıc yapmadı kaçamak ne demek ...önce beyne format atmak lazım sen baslamadan kacamagı dusunuyorsun cnm ...emeklerın bosa gdıer

tekrar hosgeldın canım

ARAMIZA HOSGELDINIZ
kıtap okuyunca uygulamak daha kolay
yumurta 2 olacak
domates salatalık yok

sagol canım daha ancak yarıladı

gecmıs olsun canım

yoklugumu aratmamıssın canım tesekkurler

aramıza hosgeldınız

gunaydın canım gıtmedıgıne sevındım

hoşbulduk teşekkür ederim.
iki yumurta şart mı, çünkü ben iki yumurta yersem kendimi çok doymuş hissediyorum ve diğer kahvaltılıklardan hiç yiyemiyorum.

Maalesef vücudumun proteine tepki vermesi sonrasında çok radikal bir karar ile Karatay diyetine geçtim. Dukan diyetinde 2 yıl önce de vücudum saf proteine aynı tepkileri vermişti.

Dukan bitti yaşasın Canan Karatay....
aramıza katılmanıza çok sevindim

yaşasın KARATAY

teşekkür ederiz

Rumuz gizemli_1105
Başlangıç tarihi 21/04/2015
Başlangıç kg 94.2
Geçen hafta 94.2
Bu hafta 92.7
Fark -1500gr
spor yok
hedef ilk hedef 75 ikinci 65
tebrıkler canım
Dun yine kacamak yaptm biraz zorlaniyrm ama bugun sporada basladm spor yapip yorulup kacamak yapmam belki sabah 15 dk yurudum kizim.aglaynca braktim smdi 30 dk daha yuruyeym diyrum baklm bugun sabah 2 yumurtadan omlet peynir 1 bardak sut canim baska bsey istemedi ben sporuma gdeym hadi gorusuruz
kaçamak yaptıkca verdıgını gerı alacaksın ınsulın dırencının kırılması lazım

Hepinize ilginiz için cook teşekkür ederim :KK9:_saliha_ 20 yaşındayım :)
İnşallah gider bu kilolar hic gitmicekmis gibi hissediyorum ama bakalım
Bugun gec kaldim kahvaltimi alelacele ettim 1 haslanmis yumurta biraz peynir 7 zeytin bikac kasik yogurt yedim .
Benim için degerli bi buyugume supriz olsun istiyorum yaklasik 2 ay sonra yanina gidecem inşallah bni guzellesmiss zayiflamis gorurse cok sevinecek bnce :)
Hizlandirmak için tavsiyeleriniz varmi acaba ?
Bu arada bn 7 -8 gibi kahvalti yapiorum 3 ogun yersem kilo vermem yavaslarmi ?
gıdecek canım bızım 50 yasında gıttı senın nıye gıtmesın...

kahvaltıyı tam yapmalısın kı metabolızma %30 fazla çalışsın
hoşbulduk teşekkür ederim.
iki yumurta şart mı, çünkü ben iki yumurta yersem kendimi çok doymuş hissediyorum ve diğer kahvaltılıklardan hiç yiyemiyorum.
şart canım

gıdecek canım bızım 50 yasında gıttı senın nıye gıtmesın...

şart canım

inşallah gider:) size nasıl hitap etsem bilemedim:KK22: bn su 3 öğün meselesi hakkında da fikrinizi merak ediyorum :)

zeynepnr26 yumurtayı en son ye :) ben eskiden çay bardağı kokuyor diye en son yerdim:)

10169315_10152333574742557_3658085316680965737_n[1].jpg

Kizlar sabah kahvbaltida yumurta peynir zeytin domates salatalik yiyorum buna rağmen iki saatte yine acikiyorm. Nerde yanlis yapiyorum. Benim ogün sayim gunde 6-7 oluyor. Napmam lazim.iki saat sonra acikinca napcam peki. Ogun aralarında ne yiyebilirm yada icebilirm

selam canım kaç gundur yoktum yazamadım

canım alıntı yapmayı karıstıran yenı uyeler var o olmaz

ramazanda ve oruc tutarken leptini unutacaksın canım

aksam gec yenıyor gece leptin çalışırken yenılıyor akşama kadar 17 saatte kıtlık sıonyalı salgılanıyor ama karataya uygun yendıgı ıcın kg verılıyor yınede ben 1,5 kg vremıstım ılk senemde gecen sene kg azaldıgı ıcın korudum
dogru yazmıssın canım
Tsk ederim bubarada ben 25 yasindayom size abla mi dmeliyim.gul mu diyim hadi birbirimizi taniyalim katilmak isteyenler adini yasini nerde yasadigini medeni durumunu coluk cacuk durumunu flan yazsin

tebrıkler canım
kaçamak yaptıkca verdıgını gerı alacaksın ınsulın dırencının kırılması lazım
Tsk ederim. Evet onun farkindaym kebdimden emin basliyrm evdeyken.hersey cok guzel ama biryere gidince herkes kusrrim bir daha konismam brnde sende yemiycem hatta gelmiycem evine gbi laflar syluyorlar tamam 1 tane yym dyrm sonra bir bakiyrm tabk bitmis insanlar cok gaddar :(

Oh guzellige bak ben bu kaar guzel kahvaltinetmeyeli 11 ay okdu enson hamileyligimin son gujunde keyiflil keyifli tadini cikara cikara herseyden yemistim suanda yumurtalari butun butun yutuyorum petniride tikistiriyorum ardindn zeytnlerinyerken sangir sungur sofra tepe taklak oluyr zatn masa desem masa da yedrmiyr hanim kiyametler kopuyor yetisekiyr ya masaya kariatramiur ya :KK46:

Back