Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar ailecek hastayiz. . yazdiklarinizi okuyorum . :) kaçamak yapmayin nasıl zayiflayaxaksiniz görün. dün parka gittik gunes alalım iyi oluruz diye. eski kot etgimi giydim rahat edeyim diye . etek bellimden dusuyor ya :) venedikliler çektim o düştü :) eridim gittim . camasirlarim bile durmuyir anca cekiyorum :) ama tek derdim karnım kaldı . sanki şişlik var. dogumdan sonra hala adet olamadim belki olsam rahatlarim. şişlik iner. en son 60.3tüm bu hafta 700g gitti gibi yarın sabah bildirim var bakalım kac cikacam :) ama bugün sabah meyve de yedim . hasta olduğumdan mevsim meyvesi .

Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız.
eteklerinin düşmesine de sevindim darısı başımıza :))

saol çirkinördek inşallah en yakın zamanda senin kıyafetlerin de bol gelir . :) 40u idi etek . ay artık 38 mi alsam bilemedim:) sizin de iyi haberlerinizi beklerim:) kaçamak yapmayin :) buradakiler verdikce insan motive oluyor.

Günaydın
ilk bildirim benden

Rumuz çirkinördek
Başlangıç tarihi 19/01/2015
Başlangıç kg 80,8
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 69,6
Fark +700 gr
spor yok
hedef ilk hedef 65 ikinci 55 kg

Bir gün antepten gelen baklavaya yenildiM. Bir gün de misafirlik beni yaktı. Iki günün cezası da bu oldu. Neyse moral bozmak yok ilk hedefe az kaldı

Dun yine kacamak yaptm biraz zorlaniyrm ama bugun sporada basladm spor yapip yorulup kacamak yapmam belki sabah 15 dk yurudum kizim.aglaynca braktim smdi 30 dk daha yuruyeym diyrum baklm bugun sabah 2 yumurtadan omlet peynir 1 bardak sut canim baska bsey istemedi ben sporuma gdeym hadi gorusuruz

Geçmiş olsun tatlım, bu sabah ben de boğaz ağrısı ile uyandım. Dün spordan çıkınca sıcak bastı, saçlarımı kurutmadım ondan oldum biliyorum.

Gecmis olsun bebeegin kac aylik bende 7. Ayinda hregl oldum artik iyice sismitim sislik baya bi iniyr ins biran once olursum

Gül Hanım, biz Canan Karatay'ın yazdığı kitaba göre beslenmiyor muyuz? Neden Canan Karatay'ın yazdığı kitaptaki menüleri dikkate almamak lazım diyorsunuz?

karatayın kitabında zayıflamak için değil de sağlıklı olmak için yazılmış . ara öğünler var ama ara ogün yaparsak leptin çalışmaz ki. yoksa karaty yapiyoruz:)

bizim oğlan 6, 5aylik inşallah regl olurum artık.

kilo verenleri tebrik ederim.
cirkinordek kaçamak yapmissin belli yoksa sen bi 2kg verirdin

başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:61
bu hafta:60.3
fark:-700
toplam fark:10.600
boy:168
beden:38
spor :yok.
hedef:ilk65di. ikinci hedef 58 .

arzu nasılsın kardeş. emonosh hoşgeldin gitme bi daha . zezee nerdesin niye gittin ki

merhaba canlarım

çarşamba günü gece 10 a kadar heyetle uğrastım eve gıdıp valızımı hazırlayıp 2 saat uykuyla Erzurum a oğlumu görmeye gittim...4 gün oradaydım oğlum asker evci çıkardım onu beraber gezdik yedik içtik dün 5 de teslim ettim...bende gece 12 de eve geldim...

giderken kosturmacadan yazmayı unuttum dün aklıma geldi ...kusura bakmayın canlarım

hemen geçmişi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…