22aralıkta başladım . ama benim gibi kaçamakyyapmazsanız çok daha kısa sürede verilir . 1hafta yap 2hafta kac . olmuyor öyle dur kalk dur kalk yol alinmiyor.
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınız.kızlar ailecek hastayiz. . yazdiklarinizi okuyorum . :) kaçamak yapmayin nasıl zayiflayaxaksiniz görün. dün parka gittik gunes alalım iyi oluruz diye. eski kot etgimi giydim rahat edeyim diye . etek bellimden dusuyor ya :) venedikliler çektim o düştü :) eridim gittim . camasirlarim bile durmuyir anca cekiyorum :) ama tek derdim karnım kaldı . sanki şişlik var. dogumdan sonra hala adet olamadim belki olsam rahatlarim. şişlik iner. en son 60.3tüm bu hafta 700g gitti gibi yarın sabah bildirim var bakalım kac cikacam :) ama bugün sabah meyve de yedim . hasta olduğumdan mevsim meyvesi .
kızlar ailecek hastayiz. . yazdiklarinizi okuyorum . :) kaçamak yapmayin nasıl zayiflayaxaksiniz görün. dün parka gittik gunes alalım iyi oluruz diye. eski kot etgimi giydim rahat edeyim diye . etek bellimden dusuyor ya :) venedikliler çektim o düştü :) eridim gittim . camasirlarim bile durmuyir anca cekiyorum :) ama tek derdim karnım kaldı . sanki şişlik var. dogumdan sonra hala adet olamadim belki olsam rahatlarim. şişlik iner. en son 60.3tüm bu hafta 700g gitti gibi yarın sabah bildirim var bakalım kac cikacam :) ama bugün sabah meyve de yedim . hasta olduğumdan mevsim meyvesi .
Gecmis olsun bebeegin kac aylik bende 7. Ayinda hregl oldum artik iyice sismitim sislik baya bi iniyr ins biran once olursumkızlar ailecek hastayiz. . yazdiklarinizi okuyorum . :) kaçamak yapmayin nasıl zayiflayaxaksiniz görün. dün parka gittik gunes alalım iyi oluruz diye. eski kot etgimi giydim rahat edeyim diye . etek bellimden dusuyor ya :) venedikliler çektim o düştü :) eridim gittim . camasirlarim bile durmuyir anca cekiyorum :) ama tek derdim karnım kaldı . sanki şişlik var. dogumdan sonra hala adet olamadim belki olsam rahatlarim. şişlik iner. en son 60.3tüm bu hafta 700g gitti gibi yarın sabah bildirim var bakalım kac cikacam :) ama bugün sabah meyve de yedim . hasta olduğumdan mevsim meyvesi .
70 in altına düştüğümü bir göreydimQUOTE]
Yanlis anlamazsaniz yasiniza gore gayet iyi gidiyorsunuz yas arttikca metabolizma yavasliyor gayet guzel gidiyorsunuz yulmayin
kitap yeni başlayıp dayanamayacaklara göre yazılmış...3 öğün 2 ara öğün var biz onları hiç yapmıyoruz
herşeyin fazlası glisemik yük oluşturur kg verilmez... yanımızda devamlı kuruyemiş bulundurmalıyız acıkınca yıyecek bısey bulamzsak onu yemeliyiz ama bu hergun degıl
korunma da olanlara ve 2 öğün yapanlara faklı secenekler var ama kıtaplarda bunlardan bahsedılmıyor vıdeolarda tv lerde soruldukça söyluyor hocamız onun için kitapta ki menüleri dikkate almamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?