Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese slm karatay karatay yalan oldu. Çok zor bir donem geciriyorum coooook mutsuz cooook kararsızim. O kadar çok düşünüyorum ki ne yedigimi ne içtiğini bilmiyorum herşey çok karisik: (

hayirdir emenosh neyin var? Allah iyilik versin .

Herkese slm karatay karatay yalan oldu. Çok zor bir donem geciriyorum coooook mutsuz cooook kararsızim. O kadar çok düşünüyorum ki ne yedigimi ne içtiğini bilmiyorum herşey çok karisik: (

hmm .evet çok zor bi durum . inşallah bi an önce birini bulursunuz . aşağı komsumun da annesi bakiyodu memlekete donduler bakicisiz kalmıştı bu hafta birini buldular siz de bulursunuz üzülme .

İs durumum karisik oyuzden ise baslamm lazim bebeğimi birakcak kimse yok bakici yok.

Herkese merhaba hanımlar. Ben de aranıza katılmak için üye oldum. 22 gündür karatay diyeti yapıyorum gerçi son iki gündür kaçamaklarım oluyor ama kilo veren arkadaşlara sormak istiyorum. Kaçamak yaptınız mı kilo verirken ve ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz ?

Tsk ederim canim o zamn en az 7 saat leptinim salgilandi bnde desene :)

hosgeldiniz. ne yazık ki kaçamak yaptim ama kaçamak hedefinize geç ulasmaniza sebep ve de motivason kaybina. ne kadar kaçamak yapmazsiniz o kadar iyi .

hosgeldiniz. ne yazık ki kaçamak yaptim ama kaçamak hedefinize geç ulasmaniza sebep ve de motivason kaybina. ne kadar kaçamak yapmazsiniz o kadar iyi .
Doğru söylüyorsunuz ama bazen insan dayanamıyo :) bi de tartım yok şuan 20 günde 3 kilo kadar gitti ama tabi bu vücuttaki su. İnsan tartılmayınca da olmuyo verdiğini görüp daha da hırslanıyosun çünkü :) siz ne kadar verdiniz

:)
hmm o zaman ilk iş tartı almanız lazım.
ben 10kg verdim
70.9 dum 61oldum.ideal kiloma 2kg kaldı . :)

22aralıkta başladım . ama benim gibi kaçamakyyapmazsanız çok daha kısa sürede verilir . 1hafta yap 2hafta kac . olmuyor öyle dur kalk dur kalk yol alinmiyor.

Kendimintebrik ediyor ve bussuru bussru alkisliyoruuuuuuummmmmmm annem canm annem sutlac getemis uff bayilirimmmmmm ama yemedim esimde sekerpare almis kimsevmezkiiiiii ama yemediiiimmm kaynatamda tavuk doner almis tavuklarini ayikladim ekmegi kenara koydum aksam yemeginolarak yedim tebrige sayan degil miiiiiii

merhabalar arkadaşlar,

inşaallah herkesin haftasonu güzel geçiyordur :)

benim tam bi haftam doldu gibi ve sanırım 1,5 kg kadar verdim. ben zaten hep hızlı verip hızlı alırım, geçen haftalardaki regl sıkıntısıymış demek ki geçti gitti inşaallah. yalnız diyeceğim o ki, hep bi kac kg alıp veren birisi olarak vucudumda bu kadar fark hissettiğim pek olmamıştı. deli gibi tok olmama ragmen midem fırtlamıyor, göbeğim şişmiyor. inşaallah daha da iyiye gider.

yalnız bugun kahvaltıdan sonra yumurtadan ve et ürünlerinden o kadar sıkılmış hissettim ki, bi tencere makarna haşlayıp yememek için kendimi zor tuttum akşamı budgaylı,yeşil mercimekli yogurt corbası ve fırında kabakla atlattım. bu hamur ve tatlı isteğine ne kadar dayanabilcem bakalım

Kendime inanamiyorum kizlaaaarrrrr dun aksam misafrlige gttik tabak geldinonume 2 dilim kek 3 dilim.baklava 3 gofeet cekordek flan ve ben 1 isirik dahi almadimmm ayy nasil guzel bir muylulul yeseydim pismanliktan oleceltm yemedim ve gruldayan midemle mutlu mesut uyudummmm

Bende cok kotuyum o konida nefis dye bir olay yok bende tatli mi grdum hemem atacam.agzima o tatli yenecek aglar yoksa uf olur ama artik olutsada olsun uf olsun olsun bitsin umtumda degil bende dun basardim tatliya hayt deme olayini ins devamini getrebilirim ama var ya agzim 1 kere degsin tamam bittim ben sil bastan tatli askinaaa ama yapmayacam ya inan yememek mutluluk ben tatli yiyince cokmpismam oluyordum bir insan cay sekerini avuc avuc yer mi yaaa ama dun basardm hep yapablrm bunu ben. Hamileylen gebelik diyabeti vRdi hamileyim aseriyorum ama agzima lokma suremiyorum nasil kotu bir durum ama.kizim icin agzima 9 ay tatli surmedmben bir diyet yaptm smdi bile o kadar dyet yapamiyrm ama ne oldu doguma sadece +5 le grdm yani sunu anlatmak istyrm nefis bizim nefsimiz onu biz yonetiyoruz bir insan hemde bu insam benm.gbi tatli asigiysa hamilelikte asermelerde ( ki insan deliriyr burnundan kokusu agzindan tadi gtmiyr yemek icin deliriyrsun) tatli yemedwn yapabiliyrsa her zamn yapabilir is beynimizde bitiyr birde su var tatliyi yedk dyelm agzimizda tadi ne kadar kalacak 1 bilemedn 2 dakikaama gobekteki yaglar sen dur dyene kDar kaliyor 1 dakikalil haz icin her disari cktoginda guzel fizikli.kizlara bakip ic geciriyorum ama artik bundevri kapattim sende hep boyle dusun kendini motive

Ben bu sayfayabgekdigimde 93.2 diyrdum ya meger 94.2 olmusum 1 kilo almisim baklm p.tesiye kadar bir oymama olacak mi ins az da olsa veririmde motivem artar zatem dun yiyemedim tatlilar icin icimin yaglari eridi baya versim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…