- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg lliste dunde kaldi pazartesileri kilo bildirimi yapiuoruz her hafta bir kisi listeyi yapiyoMerhaba bende araniza katilabilir miyim bu sitede baska bir topigi takip ediyordum ama buraya gecmek.istiyorum kabul ederseniz kurallari ustun koru yazar misniz kilo bildirimi cumalari mi kabul ederseniz bugun liste yapayim mi ?
Veremesende en azindan kilonu koruyosun bence burdN kopma bence sen tam yapmadigin icin veremeyosun tam yapsan verirsin eminim en buyuk ornek gul ablaGül Hanım ve arkadaşlar ben izninizle ayrılmak istiyorum kilo falan veremiyorum sizlerin de motivenizi bozmak istemem olmuyor gerçekten çok uğraşıyorum size kolay gelsin inşallah çok güzel kilo verirsiniz arada girer yazarım size hepinizi öpüyorum
H.b tsk ederm bilgi icin hergun yediklermzi yaziyorz degl miHsg lliste dunde kaldi pazartesileri kilo bildirimi yapiuoruz her hafta bir kisi listeyi yapiyo
yani sorun varsa kilo veremiyorsan buraya listeni yaZiyosun yediklerinin eksik yada yanlis varsa duzeltiuoruz ben airekli yazamiyorum ama gul abla var salihamiz var surekli buralardalar ben firsat buldukca yaziuorum bu arada kac kilosun nekadarzaman dir karatay yapiyosunH.b
H.b tsk ederm bilgi icin hergun yediklermzi yaziyorz degl mi
kg lar nasıl verebıldın mı cnmbende iim gulum takımda kızlarla yola devam ediyoz bakalım
evet ya 2 gundur ıssız lısteyı yapan da olmamıs yapılmadıgını gören biri yapıverseydı sırası da gecerdıburlar pek bi issiz oldu sen de gittin. ne yaptın kac kg oldun ablacim:)
çiğneme yapılmayınca çalışması azalıyor tamamen gıtmıyor gece calısan sana yetmıstır canım :)Aksam yogurt mayalamistim. Biraz sulu oldu gibi diye gecenin 12sinde bi tatli kaşığı agzima atmis bulundum, tadina bakcam derken.
Gitti mi benim leptin yaaa aksam yemegini de aksam 6 gibi yemistim ne guzel
aramıza hoşgeldinizMerhaba bende araniza katilabilir miyim bu sitede baska bir topigi takip ediyordum ama buraya gecmek.istiyorum kabul ederseniz kurallari ustun koru yazar misniz kilo bildirimi cumalari mi kabul ederseniz bugun liste yapayim mi ?
aa çizelge ler cıkıyor mu artık....1 senedir çıkmıyorduMerhaba bende araniza katilabilir miyim bu sitede baska bir topigi takip ediyordum ama buraya gecmek.istiyorum kabul ederseniz kurallari ustun koru yazar misniz kilo bildirimi cumalari mi kabul ederseniz bugun liste yapayim mi ?
aaaaa kg veremiyorum diye kopmak olurmu canım burada ol motıvasyonun dusmesınGül Hanım ve arkadaşlar ben izninizle ayrılmak istiyorum kilo falan veremiyorum sizlerin de motivenizi bozmak istemem olmuyor gerçekten çok uğraşıyorum size kolay gelsin inşallah çok güzel kilo verirsiniz arada girer yazarım size hepinizi öpüyorum
Günaydın arkadaşlar bir hafta oldu ,bende de henüz dişe dokunur bir kilo verme durumu oluşmadı. Ama ilginç bir şekilde bütün şişliklerim indi. Yalnız her sabah aynı menü(özellikle haşlanmış veya sahanda yumurta) biraz bıktırmaya başladı. Ben de bu sabah pastırmalı yumurta yaptım, hoşuma gitti. bir de dün evden yemek getiremediğim için dışarıda yemek sorunda kaldım ve biraz kaçamak birşeyler de kaynadı arada. böylesi bir ufak kaçamakta bile en başa mı dönüyoruz? Yani bir haftadır verdiğim emekler çöpe mi gitti çok merak ettim açıkçası?
zezem herşey gönlünce olsun bende özlucem seniGül Hanım ve arkadaşlar ben izninizle ayrılmak istiyorum kilo falan veremiyorum sizlerin de motivenizi bozmak istemem olmuyor gerçekten çok uğraşıyorum size kolay gelsin inşallah çok güzel kilo verirsiniz arada girer yazarım size hepinizi öpüyorum
75,7 ye dusmuştum gulcum bakalım bu hafta ne olacak az olsa verecem gibi. inat ettim bırakmıyorum tabikg lar nasıl verebıldın mı cnm
hosbuldum okudum tsk ederimaramıza hoşgeldiniz
kurallarımız 1. sayfamızda yazıyor okumanıızı tavsiye ederim
anladm tsk ederim ben 1 ay once basladm 2 hafta cok guzel yaptm 3 kilo verdim yani tam olarak 2.800 verdim ama snra istikrari saglayamadim bozdum hep simdi kendime motive edicek seyler ariyorum burada motuve olmayi umut edyrm kilom suan 93.2 diyete 96 kiloyla basladm simdilik hedef 80 snrada 65 ve en son 55 istyrm ama 55 benim icin lüks suan bi 75 80 lere duseyimde o rakamlari sonra dusunurum benim skntm tatli. Ekmegi kestim skntida cekmiyrm o konuda ama tatli biseyler gormeyim hatta adini duymayim immm bayiliyrm birde meyvee dayanamiyrmyani sorun varsa kilo veremiyorsan buraya listeni yaZiyosun yediklerinin eksik yada yanlis varsa duzeltiuoruz ben airekli yazamiyorum ama gul abla var salihamiz var surekli buralardalar ben firsat buldukca yaziuorum bu arada kac kilosun nekadarzaman dir karatay yapiyosun