Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canimm ..
ne kadar bozarsan o kadar emeklerin boşa gider. kek poaca yedikçe insulin direncin kırılmaz hep yine yedirir . :)

o yüzden akşam başla sabahakadar bekleme :)
tatlı isteyince 5saatin dolunca tarcinli süt ic . yemekle beraber. meyve için de ben bazen sabahları yarım elma yiyorum tarçın döküp . tarçın tatlı krizine çok iyi geliyor .

Ben yarindan itibaren baslayim bugun kizimi hastaneye gotrdm sabahn 7sinde yollara dustuk onun icin kahvalti oglen yemegi pogaca ve keklerle gecti ins yarn basliyrm.sil bastan

Cok tesekkur ederm canm ya aynen dedgin gbi tatli krizlerine gryrm aksam normal dyetiminyaptim ims yatin da tutabilirsem oruc tutacam yarinda iyice kendimi alostririm tatlisizliga :) araliga kadar en az 70 olmam lazim

:)
beni kizlar bilir. ben yemek yemez yemekten sonra çay ve keki beklerdim resmen artık esim için bile yemek yapmak iatemiyirdum . gün boyu tatlı ya da pasta yapmaya ugrasiyordum.
hani derler ya ben bıraktıisem herkes bırakır . ben de sana diyorum:)
oruç tutacaksan daha kolay tutiarsin. ama artık geç oldu sanırım
ilk yaptığın bir kac gün zor gelebilir baş ağrısı olabilir . aşırı şeker tatlı isteği olabilir o zaman da iradeni konuştur yeme sakin . at kendini dışarı , ya da su ic ya da ev işi yap ama yeme bi kac gun sonra yesen bile için almayacak hemen tikanacaksin . eğer kaçamak yapmazsan daha once de istediğin kiloya gelirsin :)

Cok tesekkur ederm canm ya aynen dedgin gbi tatli krizlerine gryrm aksam normal dyetiminyaptim ims yatin da tutabilirsem oruc tutacam yarinda iyice kendimi alostririm tatlisizliga :) araliga kadar en az 70 olmam lazim

Destegin icin cok tesekkur ederim aslinda ilk iki hafya dedgin gbi canim.hic istememsti snra1 kereden bsey olmaz dedm misafrlikte yedim o hunden sonra toplayamadm bundan snra dikkat edecm demkkib1 kerefende cok sey olurmus :-D

Sahurumu da yazayin dyete gire sahurda kk yapiyrz ama ben emzrdigim icin tavuk da ekledim 2 haslanmis yumurta 1 koca dilim.peynir 3 zeytin (susatr dye az yedm ) 1 bardak sut 1.kalcali but esim dovecekti beni ekmek yemiurm dye cok simirlendi ama direndim yemedim :-D

yaa ben de emziriyorum ben de eşim yüzünden bozmustum ekmek yemistim hiç bi olumsuz etkisi yok . bol su icersen bi se olmaz .

Kizlar bir sorum var sahurda cok guzel kk yaptim simdi leptin 5 saat snra devreye gryr ya ben yemk yiyene kadar devrede mi yoksa belli sure mi salgilaniyor yani sormk istediğim ben 15 saat orucun 10 saatinde leptin mi salgiliyorum

Kizlar bir sorum var sahurda cok guzel kk yaptim simdi leptin 5 saat snra devreye gryr ya ben yemk yiyene kadar devrede mi yoksa belli sure mi salgilaniyor yani sormk istediğim ben 15 saat orucun 10 saatinde leptin mi salgiliyorum
buna gül abla cevap verebilir . benim bi cevabim var ama geçen biri ile tarstistik o yuzden bilemyorum .

buna g

Arkadaşlar bi sorum olucam lütfen cevaplarmisiniz gül abla sen burdaysan yardımcı olur musun
Balık yagi kapsülü aldım ben
1 - kilo verdirdigi dogrumu
2- eğer öyleyse günde kaç kez ve aç mi tok mu alicam?
Acil cevap

zeynep gul abla facede bi kac gun olmayacagini yazmisti.omega3yemeklerle beraber aliyoruz canım .zayiflamaya katkisi var diye biliyorum .

zeynep , okan beyler var onlar menü paylasinca tabağın içinde balıkyağı da oluyor . demek ki yemekle aliyorlar. bi de burada bi konuşuldu birine dietisyeni aç karına al demis gül abla yemekle beraber al demişti . yani canan hoca öyle diyomus . :)

Tamam canım çok sağol.
Ben aç alınınca kilo verdiriyor biliyorum demekki yanlış biliyomusum

İlgin alakan için minnettarım öpüyorum seni

Ben bildiğimi yazayım canım, acıkma hissin yoksa ortada sorun yoktur, depodan gitmeye devam ediyordur ancak açlık hissi oluştuysa bu sürede leptin devreden çıkmıştır.. Yine de daha deneyimlilerin yanıtlarını da bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…