Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hoşbulduk, teşekkür ederim çok.

ben henüz kitapları alamadım internetten okuduklarımla ve canan hocanın videolarını dinleyerek devam etmeye çalışıyorum şimdilik. cuma akşam bulgur pilavı yemiştim, bugun de ana yemek yerine bugday haslama yedim yogurtla, yanlıs yapmısım demek üzüldüm...

bi kaç soru daha sorsam?

kırmızı et sınırlaması var mı gün içinde? mesela sabah kahvaltıda kıymalı yumurta aksamına kavurma (evde kendi yaptıgım) yenilebilir mi?

kuruyemiş miktarında sınırlama var mı? gün içinde açlık hissedince (tabi kahvaltıdan 4-5 saat sonra) kuruyemiş, akşama da yemeğin yanında kuruyemiş olur mu? çünkü sabah kahvaltı cok doyurucu gercekten ama aksam yemegi ekmeksiz pilavsız doyurmuyor gibi beni sanki. kahvaltıdaki gibi ekmek yerine ceviz akşam da yenilebilir mi?

bir de akşam 9-10 gibi sütlü filtre kahve içme gibi bi alışkanlığım var benim, karatay yaparken devam edebilir miyim?

gül hanım eski mesajlarınıza baya baktım, çok yardımcı olmuş emek vermişsiniz. Allah razı olsun.
baya bişeyler ogrendim eski mesajlarınızdan ama son bi sorum var, son derken tabi bugünlük son :)
akşam hakikaten ekmeksiz kuruyenişsiz pilavsız ben doymuyorum sanki ve aksam 7 gibi yemek yiyorum diyelim, saat 2 gibi yatıyorum. yatana kadar acıkınca bişeyler yemeli miyim? yoksa leptin salgılanacak diye yemeden yatmalı mıyım? ikilemde kaldım...

feministic neden geç yatiyorsun? uyuman gerek . saat 2de leptin yuksek seviyede salgilanir. yazık degil mi guzelim leptine :) vakitli uyirsan bi şey yemene gerek kalmaz. kuruyemis sadece sabah ogunlerde bir de acikirsn arada yiyebilirsiniz. alışınca ekmekçi ve silahsız da olacgini anlayacaksin . biraz sabir.

aksama kabuska yaptım bulguru çok az koydum ama 200gr kıyma koydum. dereotu koydum cook güzel oldu yaa tavsiye ederim.

arzu devam ediyorum . bakalım yarın kac olacaz ama benim kızım hasta şimşdi uyudu minnosum başındayim

642"]feministic neden geç yatiyorsun? uyuman gerek . saat 2de leptin yuksek seviyede salgilanir. yazık degil mi guzelim leptine :) vakitli uyirsan bi şey yemene gerek kalmaz. kuruyemis sadece sabah ogunlerde bir de acikirsn arada yiyebilirsiniz. alışınca ekmekçi ve silahsız da olacgini anlayacaksin . biraz sabir.

aksama kabuska yaptım bulguru çok az koydum ama 200gr kıyma koydum. dereotu koydum cook güzel oldu yaa tavsiye ederim.

arzu devam ediyorum . bakalım yarın kac olacaz ama benim kızım hasta şimşdi uyudu minnosum başındayim[/QUOTE]
Caniim cok gecmis olsun.benimde torun hasta I

Gecmis olsun her ikinizede canimmmmm cocuk hasta olunca kotu oluyoo bende bir turlu uyuyamadimmmmmm niyeyse

günaydın ilk bildirim benden

Rumuz çirkinördek30
Başlangıç kg 80,8
geçen hafta 70,7
Bu hafta 71,2
Fark +500 gr
toplam fark 9,6 kg
spor yok
ilk hedef 65 sonra 55

Geçen hafta 2,7 kg gitmişti bu hafta yarım kilo aldım
sadece pazartesi bir simit yemiştim kahvaltıda başka sa kaçamak yapmadım
çok moralim bozuldu acaba nerde yanlış yaptım
bu arada liste sırası gelecek hafta bende diye biliyorum bu hafta kimde idi hatırlayamadım

Benim de 14 aylık bi kızım var çikolata cips ten uzak beslemek istiyorum elimden geldiği kadar kuruyemiş kayısı hurmaya bayılıyor evdeki çoğu şey köy ürünü zaten
ne guzel kucukten alıstıracaksın...ben bınlerce kısıye yazıyorum faydam oluyor evde kı kıza fayda saglayamıyorum mum dıbıne ısık vermezmıs dıyorum :)
kızım 17 yasında öğlenci sabah kk hazırlayıp cıkıyordum yemeden gıdıyordu sonrakı gune yumurtalar bayat bana kalıyordu, aylarca ugrastım artık hazırlamıyorum..akşama kadar okulda abur cubur yıyor aksam evde benım yaptıgımdan yıyor gelırken cantasına doldurdugu ıvır zıvırıda odaında yıyor odasına ne zaman gırsem çöp dolu ... benı bıle ornek almıyor canlı goruntu karsısında kalça benden 18 cm buyuk.. hıc sorun etmıyor nasıl bas edecegımı bılmıyorum...evde olsam zorla kk yaptırırım aksama fazla kaçaamk yapamaz...ıcınden gelmedıkce bısey yaptıramıyorum
ette sınır yok canım
kuruyemıs sabah ınce belli çay bardağı kadar ,,, erken kalkıp 2,5 ogun yapanlar ayranla beraber az bısey yıyebılıyorlar, akşama yok
akşam salata yogurt mutlaka olsun bol yag dök yag hem tok tutar hem enerjı verır hem zayıflatır

istedıgın kadar sor canım
ac kalmakta leptını engeller kıtlık sınyalı salgılar oda depo yagı olarak atılır...onun için doyana kadar ve dogru seyler yemelısın o zaman acıkmazsın..bırde arkadasların dedıgı gıbı erken yatmak lazım

geçmiş olsun canım neyı var

kaçamak kaçamaktır canım bır lokma da aynı bır sımıt te ınsulın dırencını bozdun hersey basa dondu
nerde yanlıs yaptım dıyorsun canım sımıt yedım demıssın ya ah ah gıttı hersey yenıden baslayacaksın

eşim hastaydi şimdi kızına geçti . ben de dvit veriyom 20 damla . zaten bor.aldemir günlük 18 damla verilmesi gerekiyormus . sabah yine verdim . boğazı ağrıyor . daha tartilamadim .

öptüm.

Sabah 7de kk kahvaltısı yapıyorum ve öğlen 15 gibi yemek yiyip daha başka yemiyorum. Aslında saat öğle 13e doğru biraz acıkma oluyor ama leptin salgılansın diye yemiyorum bir şey. Acaba doğru mu yapıyorum? Bir de öğlen hazır yoğurt yesem sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

eşim hastaydi şimdi kızına geçti . ben de dvit veriyom 20 damla . zaten bor.aldemir günlük 18 damla verilmesi gerekiyormus . sabah yine verdim . boğazı ağrıyor . daha tartilamadim .

öptüm.
çok çok geçmiş olsun canım dıkkat et dıgerıne de gecmesın
erken kalktıgınız ıcın 2.5 ogun yada cıkıyrosanız 3 ogunle baslayabılırsınız...
acıkınca leptın salgılanmaz beyen kıtlık sınyalı gıder oda sonrakı ogunde yenenı depo yagı olarak saklar... acıkınca hemen yeyıp kıtlık salgılatmamak lazım ac ac durulmaz
1 de acıktıgında ıster yemekye aksamı hafıf gecır ıster öglenı hafıf gecır aksam da yemek ye o sana kalmıs ...
hazır yogurt yemıyoruz evde yapıp götürebılırsın

başlangıç tarihi:22/12/2014
başlangıç kilo:70.9
geçen hafta:62.3
bu hafta:61.7
fark:-500
toplam fark:-9.200
beden:38
spor:bu hafta hiç yok . emzirme sadece
boy:168
hedef:65 sonra 58 :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…