aramıza hosgeldınız
çoguna arkadaslar cevap yazmıslar
bugday da bulgur gıbı , bulgur yersenız bugday yok haftada 3-4 kasık hakkını hangısıne kullanırsanız tercıh sızın
yanınızda her zaman kuruyemıs hazır olsun kurtarıcı oluyor... ılk fırsatta da kk yapılmalı
kedı benımde dıkkatımı cekıyor ben onu ınstagram da face de gordugum ıcın nerdsın dıye yazmak aklıma gelmıyor hemen yazayım özlendınız dıye :)
kalktıktan sonra engec 1 saat ıcınde kk yapılmalı kk yapın yatın kalkınca hafıf bıseylerle gecıstırın aksamda yemegınızı yeyın
canım bı yerde mutlaka yanlıs vardır bı anlık yanlıs sey yemek ınsulın dırencını basa donderır sabırlı ol saatlerıyle yedıklerını paylasmaya devam et
buda bır onerı ama 11 den sonraya kahvaltıyı bırakıyor o zamanda gec olur arada bır olur ama hergun olmaz
Feministic yatana kadar bişey yemem en esas ama aç kalmadan da lazım çok acıkırsan ayran iç yoğurt ye süt iç
san sut kullanma keptini bizuyoO zaman sütlü filtre kahvemi icsem acikinca olur mu acaba? Hem tutar o beni, hem keyfimden vazgecmemis olurum :)
Acikmiyo
san sut kullanma keptini bizuyo
ne guzel kucukten alıstıracaksın...ben bınlerce kısıye yazıyorum faydam oluyor evde kı kıza fayda saglayamıyorum mum dıbıne ısık vermezmıs dıyorum :)Benim de 14 aylık bi kızım var çikolata cips ten uzak beslemek istiyorum elimden geldiği kadar kuruyemiş kayısı hurmaya bayılıyor evdeki çoğu şey köy ürünü zaten
ette sınır yok canımhoşbulduk, teşekkür ederim çok.
ben henüz kitapları alamadım internetten okuduklarımla ve canan hocanın videolarını dinleyerek devam etmeye çalışıyorum şimdilik. cuma akşam bulgur pilavı yemiştim, bugun de ana yemek yerine bugday haslama yedim yogurtla, yanlıs yapmısım demek üzüldüm...
bi kaç soru daha sorsam?
kırmızı et sınırlaması var mı gün içinde? mesela sabah kahvaltıda kıymalı yumurta aksamına kavurma (evde kendi yaptıgım) yenilebilir mi?
kuruyemiş miktarında sınırlama var mı? gün içinde açlık hissedince (tabi kahvaltıdan 4-5 saat sonra) kuruyemiş, akşama da yemeğin yanında kuruyemiş olur mu? çünkü sabah kahvaltı cok doyurucu gercekten ama aksam yemegi ekmeksiz pilavsız doyurmuyor gibi beni sanki. kahvaltıdaki gibi ekmek yerine ceviz akşam da yenilebilir mi?
bir de akşam 9-10 gibi sütlü filtre kahve içme gibi bi alışkanlığım var benim, karatay yaparken devam edebilir miyim?
istedıgın kadar sor canımgül hanım eski mesajlarınıza baya baktım, çok yardımcı olmuş emek vermişsiniz. Allah razı olsun.
baya bişeyler ogrendim eski mesajlarınızdan ama son bi sorum var, son derken tabi bugünlük son :)
akşam hakikaten ekmeksiz kuruyenişsiz pilavsız ben doymuyorum sanki ve aksam 7 gibi yemek yiyorum diyelim, saat 2 gibi yatıyorum. yatana kadar acıkınca bişeyler yemeli miyim? yoksa leptin salgılanacak diye yemeden yatmalı mıyım? ikilemde kaldım...
geçmiş olsun canım neyı varfeministic neden geç yatiyorsun? uyuman gerek . saat 2de leptin yuksek seviyede salgilanir. yazık degil mi guzelim leptine :) vakitli uyirsan bi şey yemene gerek kalmaz. kuruyemis sadece sabah ogunlerde bir de acikirsn arada yiyebilirsiniz. alışınca ekmekçi ve silahsız da olacgini anlayacaksin . biraz sabir.
aksama kabuska yaptım bulguru çok az koydum ama 200gr kıyma koydum. dereotu koydum cook güzel oldu yaa tavsiye ederim.
arzu devam ediyorum . bakalım yarın kac olacaz ama benim kızım hasta şimşdi uyudu minnosum başındayim
kaçamak kaçamaktır canım bır lokma da aynı bır sımıt te ınsulın dırencını bozdun hersey basa dondugünaydın ilk bildirim benden
Rumuz çirkinördek30
Başlangıç kg 80,8
geçen hafta 70,7
Bu hafta 71,2
Fark +500 gr
toplam fark 9,6 kg
spor yok
ilk hedef 65 sonra 55
Geçen hafta 2,7 kg gitmişti bu hafta yarım kilo aldım
sadece pazartesi bir simit yemiştim kahvaltıda başka sa kaçamak yapmadım
çok moralim bozuldu acaba nerde yanlış yaptım
bu arada liste sırası gelecek hafta bende diye biliyorum bu hafta kimde idi hatırlayamadım
çok çok geçmiş olsun canım dıkkat et dıgerıne de gecmesıneşim hastaydi şimdi kızına geçti . ben de dvit veriyom 20 damla . zaten bor.aldemir günlük 18 damla verilmesi gerekiyormus . sabah yine verdim . boğazı ağrıyor . daha tartilamadim .
öptüm.
erken kalktıgınız ıcın 2.5 ogun yada cıkıyrosanız 3 ogunle baslayabılırsınız...Sabah 7de kk kahvaltısı yapıyorum ve öğlen 15 gibi yemek yiyip daha başka yemiyorum. Aslında saat öğle 13e doğru biraz acıkma oluyor ama leptin salgılansın diye yemiyorum bir şey. Acaba doğru mu yapıyorum? Bir de öğlen hazır yoğurt yesem sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?